Forumul Cetatenie-Romana.info
Cetatenie-Romana.Info - Logo
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Tag as favorite
Cu privire la CNP.....
perjuivan
#1 Posted : Sunday, February 07, 2010 7:48:18 PM
Rank: Incepator
Medals:
salutare !!!
am si eu o intrebare. cum se procedeaza in conditiile in care am obtinut cetatenia romana cu domiciliul in moldova si am solicitat dupa asta CNP romanesc. dupa o perioada de timp am fost si am verificat daca mi'a dat CNP , dar mi'au zis ca nu se mai solicita CNP in rep. moldova si mi'au zis sa ma interesez in romania. intrebarea mea este: unde pot sa ma interesez sa aflu daca mi'au dat CNP?
va multumesc.
Sponsor  

Stiai ca te poti loga cu acelasi username/parola si pe --> http://mdforum.info <--
annnna
#2 Posted : Sunday, February 07, 2010 11:06:35 PM
Rank: Membru Avansat
Medals:
Location: iasi | Depunere dosar: 01/2004 in RO, Urgentarea: coresp scrisa-05,06,07/2008| Aviz pozitiv: I-a data-03/07/2009, a II-a oara-23/09/2009 | Publicare MO-27/10/2009 | Juramantul: 17/12/2009 in RO,Depunere pt transc: 18/12/2009 | Ridicare cert: 15/03/2010
perjuivan wrote:
salutare !!!
am si eu o intrebare. cum se procedeaza in conditiile in care am obtinut cetatenia romana cu domiciliul in moldova si am solicitat dupa asta CNP romanesc. dupa o perioada de timp am fost si am verificat daca mi'a dat CNP , dar mi'au zis ca nu se mai solicita CNP in rep. moldova si mi'au zis sa ma interesez in romania. intrebarea mea este: unde pot sa ma interesez sa aflu daca mi'au dat CNP?
va multumesc.

Da-ne mai multe detalii...n-am inteles nimic.
Deci ai obtinut certificatul fara CNP. Da?
Pai, pana acum erau 2 posibilitati, sper sa nu gresesc (ma poate corecta cineva):
1. Mergeai la Bucuresti dupa 1-2 luni daca nu ma insel si-ti dadeau ei un cnp si dupa care solicitai pasaposrtul
2. Solicitai din MD pasaport care dura 2-3 luni si pasaportul iti venea cu tot cu cnp.
Dar, vezi ca sunt topicuri cu raspuns la intrebarea ta.
perjuivan
#3 Posted : Tuesday, February 09, 2010 2:05:08 AM
Rank: Incepator
Medals:
annnna wrote:
perjuivan wrote:
salutare !!!
va multumesc.

Da-ne mai multe detalii...n-am inteles nimic.
Deci ai obtinut certificatul fara CNP. Da?
Pai, pana acum erau 2 posibilitati, sper sa nu gresesc (ma poate corecta cineva):
1. Mergeai la Bucuresti dupa 1-2 luni daca nu ma insel si-ti dadeau ei un cnp si dupa care solicitai pasaposrtul
2. Solicitai din MD pasaport care dura 2-3 luni si pasaportul iti venea cu tot cu cnp.
Dar, vezi ca sunt topicuri cu raspuns la intrebarea ta.

mersi ana ....
Users browsing this topic
Vizitator
Tag as favorite
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.