Forumul Cetatenie-Romana.info
Cetatenie-Romana.Info - Logo
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Untag as favorite
ATENTIE - CEI CE DEPUN DOSARUL!!!!!
LUCIA79
#1 Posted : Monday, January 25, 2010 11:34:34 AM
Rank: Membru Avansat
Medals:
DE PE DATA DE 13/01/20010AU INTERVENIT CEVA SCHIMBARI IN UNELE DOCUMENTE PENTRU CEI CE DEPUN DOSARELE DE REDOBINDIRE A CETATENIEI:1-CEREREA PERSONALA LA NOTAR(CEREREA TREBUIE SA FIE AUTENTIFICATA SI NU LEGALIZATA,2-DECLARATIA PERSONALA LA NOTAR(TREBUIE SA FIE AUTENTIFICATA SI NU LEGALIZATA).CU ACESTE SCHIMBARI AM FACUT ASTAZI CUNASTINTA LA NOTAR.
2 users thanked LUCIA79 for this useful post.
Sponsor  

Stiai ca te poti loga cu acelasi username/parola si pe --> http://mdforum.info <--
cgv
#2 Posted : Monday, January 25, 2010 11:52:40 AM

Medals:
LUCIA79 wrote:
DE PE DATA DE 13/01/20010AU INTERVENIT CEVA SCHIMBARI IN UNELE DOCUMENTE PENTRU CEI CE DEPUN DOSARELE DE REDOBINDIRE A CETATENIEI:1-CEREREA PERSONALA LA NOTAR(CEREREA TREBUIE SA FIE AUTENTIFICATA SI NU LEGALIZATA,2-DECLARATIA PERSONALA LA NOTAR(TREBUIE SA FIE AUTENTIFICATA SI NU LEGALIZATA).CU ACESTE SCHIMBARI AM FACUT ASTAZI CUNASTINTA LA NOTAR.

Nu sunt eu jurist, si sorry daca gresesc, dar asa si era, defapt asa si trebuie, se legalizeaza copiile iar declaratiile se autentifica.
LUCIA79
#3 Posted : Monday, January 25, 2010 11:58:59 AM
Medals:
SAU SCHIMBAT KIAR SI PRETURILE.COSTAU 50-55 LEI,IAR ACUMA 160 LEI BUCATA.REFERITOR LA COPII ESTI CORECT,DAR LA DECLARATIE SI CERERE O FIND NOTARUL CORECT.
1 user thanked LUCIA79 for this useful post.
Tol
#4 Posted : Monday, January 25, 2010 12:57:09 PM
Medals:
Cererea si declaratia nu se poate face de cineva cu procura?!
Daniela
#5 Posted : Monday, January 25, 2010 1:00:23 PM

Medals:
Location: Chisinau, Depunere Oct.2002/ Urgent. Apr.2008/ Aviz-Aug 2009/ Pub.- Dec.2009 Jur-IAN 2010 Cert nast cu CNP- FEBR 2010 Carte ID- MAR 2010, Pass- MAR 2010
Am vazut si eu anuntul, dar am inteles putin diferit: notarul nu va autentifica doar semnatura ci si contextul declaratiei. Asa am inteles eu.Whistle
LUCIA79
#6 Posted : Monday, January 25, 2010 10:50:02 PM
Medals:
ESTE CORECT.CINE A DPUS DOSARUL IN ULTEMELE ZILE POATE CONFIRMA ACEST LUCRU,CEI CE VOR DEPUNE-DEASEMENEA POT CONFIRMA(SA NU FIE O KELTUIALA DUBLA) A UNORA DINTRE NOI!!!!!!!!
yo
#7 Posted : Tuesday, January 26, 2010 11:04:26 AM
Medals:
LUCIA79 wrote:
ESTE CORECT.CINE A DPUS DOSARUL IN ULTEMELE ZILE POATE CONFIRMA ACEST LUCRU,CEI CE VOR DEPUNE-DEASEMENEA POT CONFIRMA(SA NU FIE O KELTUIALA DUBLA) A UNORA DINTRE NOI!!!!!!!!

Asa este, noi am facut aceste acte pe data de 12, si deja erau ceva modificari, dar nu la pret, iar acuma am aflat, adica chiar am discutat cu un notar, ca cica toata harababura asta vine de la consulat, ei au dat o notificare cica, la toti notarii din moldova ca anume asa tre sa coste declaratiiile si anume acest text tre sa aiba, si mai ales ca totul vine in colaborare si cu ministerul nostru, unde taxa de stat tre sa fie de 10 lei. Eu consider ca e o mare prostie si amestec in treburile interne ale notarilor, plus la toate cheltuala in plus pentru cetatenii romani care nu au dorit sa piarda cetatenia romana.
Ne taxeaza acuma tot pentru faptul ca romania ne-a cedat rusiei, interesant, cu ce suntem noi de vina?
Deea
#8 Posted : Tuesday, February 02, 2010 7:07:12 PM
Rank: Membru
Medals:
Salut la toti! eu am facut cererea si declaratia la notar in decembrie 2008, in baza unui buletin de identitate , acum imi perfectez altul.Dar abia acum urmeaza sa depun actele. As vrea sa intreb daca stie cineva, va trebui sa fac alta cerere si declaratie la notar in baza buletinului nou, sau ar putea sa mearga si acele facute in baza celui vechi? In declaratie si cerere e specificata seria si codul personal, in concluzie, codul personal este acelasi doar ca seria la buletin va fi alta. Multumesc anticipat!
dentist
#9 Posted : Thursday, February 04, 2010 10:24:08 AM

Medals:
Location: România, Chişinău. Depunere: 12.2008/Chişinău | Aviz pozitiv: ? | Juramant: ?
Cred că o să scapi dacă-ţi iai cu tine şi copia buletinului vechi.
Dacă nu o ai, pleci la secţia de paşapoarte şi îi rogi să-ţi dea buletinul vechi(el va fi perforat) să-ţi faci o copie. Ei ar trebui să păstreze ceva timp şi buletinul vechi al tău.
1 user thanked dentist for this useful post.
yo
#10 Posted : Thursday, February 04, 2010 12:15:59 PM
Medals:
Deea wrote:
Salut la toti! eu am facut cererea si declaratia la notar in decembrie 2008, in baza unui buletin de identitate , acum imi perfectez altul.Dar abia acum urmeaza sa depun actele. As vrea sa intreb daca stie cineva, va trebui sa fac alta cerere si declaratie la notar in baza buletinului nou, sau ar putea sa mearga si acele facute in baza celui vechi? In declaratie si cerere e specificata seria si codul personal, in concluzie, codul personal este acelasi doar ca seria la buletin va fi alta. Multumesc anticipat!

In legatura cu faptul ca s-a modificat modelul declaratiei, iti sugerezi, pentru orice eventualitate, sa faci declaratiile din nou.
1 user thanked yo for this useful post.
Deea
#11 Posted : Sunday, February 07, 2010 1:30:30 PM
Medals:
Multumesc mult, voi incerca sa depun astfel cum spune dentist, daca nu va merge, voi face altele. Va voi spune cind voi aplica,daca va merge astfel.
LUCIA79
#12 Posted : Sunday, February 07, 2010 1:39:07 PM
Medals:
Deea wrote:
Multumesc mult, voi incerca sa depun astfel cum spune dentist, daca nu va merge, voi face altele. Va voi spune cind voi aplica,daca va merge astfel.

EU AM DEPUS IN IANUARIE 2010 DOSARUL LA CHISINAU.IN PRIMUL RIND LA TINE DECLARATIA SHI CEREREA SUNT DE MODEL VECHI SHI DATELE IN EA SUNT DIN BULETINUL VECHI.ASHADAR PAREREA MEA ESTE CA AI NEVOIE SA LE FACI DE TIPUL NOU CU DATELE NOI DIN BULETIN CA SA FII SIGURA CA TOTUL ESTE PERFECT.VEZI AICI: http://cetatenie-romana....EI-CE-DEPUN-DOSARUL.aspx
2 users thanked LUCIA79 for this useful post.
valeriu
#13 Posted : Sunday, February 07, 2010 6:09:27 PM

Medals:
Cine stie ce sa schimbat cu vizita lui basescu in legatura cu depunerea dosarului la rom. e nevoe de viza,invitatie sau permis de sedere. nu am avut ocazia sa vizionez...Brick wall
sa schimbat ceva spre bine sau ... pentru cei simpli
LUCIA79
#14 Posted : Sunday, February 07, 2010 7:00:58 PM
Medals:
valeriu wrote:
Cine stie ce sa schimbat cu vizita lui basescu in legatura cu depunerea dosarului la rom. e nevoe de viza,invitatie sau permis de sedere. nu am avut ocazia sa vizionez...Brick wall
sa schimbat ceva spre bine sau ... pentru cei simpli

uite optiunea SEARCH
dodge
#15 Posted : Sunday, February 14, 2010 5:12:44 PM

Medals:
LUCIA79 wrote:

Da la ce notar ai fost,eu cred ca fiecare notar trebuie sa stie despre aceste schimbari,nu?
LUCIA79
#16 Posted : Sunday, February 14, 2010 5:27:28 PM
Medals:
dodge wrote:
LUCIA79 wrote:

Da la ce notar ai fost,eu cred ca fiecare notar trebuie sa stie despre aceste schimbari,nu?

TOTI NOTARII TREBUIE SA SHTIE DE ACESTE MODIFICARI.
dodge
#17 Posted : Sunday, February 14, 2010 5:49:55 PM

Medals:
dapai pin acum nu tot asa se pregateau actele?
dodge
#18 Posted : Sunday, February 14, 2010 5:53:31 PM

Medals:
LUCIA79 wrote:

Dapai pin acum nu tot asa se faceau actele?eu stiu ca certificatele se legalizeaza iar declaratiile nu stiu cred ca si ele la fel,nu?
LUCIA79
#19 Posted : Sunday, February 14, 2010 7:42:20 PM
Medals:
dodge wrote:
LUCIA79 wrote:

Dapai pin acum nu tot asa se faceau actele?eu stiu ca certificatele se legalizeaza iar declaratiile nu stiu cred ca si ele la fel,nu?

DECLARATIILE SHI CEREREA TREBUIE AUTENTIFICATE!!!!
dodge
#20 Posted : Monday, February 15, 2010 10:36:17 PM

Medals:
LUCIA79 wrote:
dodge wrote:
LUCIA79 wrote:

Aha bine,merci Lucia79!forumul asta asai de buuuun?Whistle Whistle Dancing Dancing
LUCIA79
#21 Posted : Tuesday, February 16, 2010 12:01:04 AM
Medals:
dodge wrote:
LUCIA79 wrote:
dodge wrote:
LUCIA79 wrote:

Aha bine,merci Lucia79!forumul asta asai de buuuun?Whistle Whistle Dancing Dancing

NU UITA DE BUTONUL THANK
Deea
#22 Posted : Friday, February 26, 2010 9:39:58 PM
Medals:
Salut! stie cineva, cererea si declaratia trebuiesc facute neaparat la un notar PUBLIC sau nu? Undeva aici pe forum unde e numerotata lista actelor necesare pt depunere e scris ca e nevoie de cererea si declaratia facuta la notar public. Eu le-am facut cu 2 zile in urma la un notar PRIVAT , si e scris ca sunt autentificate-nu legalizate,dar m-a costat una 50 lei , deci ambele 100lei, ceea ce m-a mirat ca am auzit ca una acum costa 160 lei. Va rog mult sa-mi spuna cineva cine stie, multumesc anticipat. Lucia, tu la ce fel de notar le-ai facut?
disperado
#23 Posted : Tuesday, March 02, 2010 12:37:16 PM
Rank: Incepator
Medals:
Deea wrote:
Salut! stie cineva, cererea si declaratia trebuiesc facute neaparat la un notar PUBLIC sau nu? Undeva aici pe forum unde e numerotata lista actelor necesare pt depunere e scris ca e nevoie de cererea si declaratia facuta la notar public. Eu le-am facut cu 2 zile in urma la un notar PRIVAT , si e scris ca sunt autentificate-nu legalizate,dar m-a costat una 50 lei , deci ambele 100lei, ceea ce m-a mirat ca am auzit ca una acum costa 160 lei. Va rog mult sa-mi spuna cineva cine stie, multumesc anticipat. Lucia, tu la ce fel de notar le-ai facut?

Buna
Aceasi intrebare o am si eu, actele trebuie autentificate si legalizate la un notar public sau se poate si la unul privat?
tantan
#24 Posted : Tuesday, March 02, 2010 12:44:01 PM

Medals:
Location: Moldova, Depunere dosar:jan'2005 / Urgentare:may'2008 / Completare: oct'2008 / Aviz: may'2009 / Monitor: oct'2009/ Juramant: nov'2009/Depunere certif.nastere: nov'2009/ Elib.certif.nastere:febr'2010
disperado wrote:
Deea wrote:

Buna
Aceasi intrebare o am si eu, actele trebuie autentificate si legalizate la un notar public sau se poate si la unul privat?

La orice notar se fac legalizarile.
dodge
#25 Posted : Tuesday, March 02, 2010 7:33:06 PM

Medals:
ATeNTIE!!!
Vreau sa va comunic ceva informatie pentru cei ce depun dosarul acum in 2010!!!
Pentru parintii sau buneii decedati(ce au fost nascuti pina la 1940) trebuie sa mai prezentati si copiile extraselor de casatorie si deces,ele trebuiesc si ele legalizate la notar ca si celelalte copii din dosar!!!
yarkii
#26 Posted : Tuesday, March 02, 2010 7:42:54 PM
Medals:
dodge wrote:
ATeNTIE!!!
Pentru parintii sau buneii decedati(ce au fost nascuti pina la 1940) trebuie sa mai prezentati si copiile extraselor de casatorie si deces,ele trebuiesc si ele legalizate la notar ca si celelalte copii din dosar!!!

Adica daca eu am certificatul de deces a bunelului meu (nascut 1928) si fac o copie legalizata, trebuie sa mai prezint si un extras de pe certificatul de deces a buneluilui si copia lui legalizata?
dodge
#27 Posted : Tuesday, March 02, 2010 10:34:23 PM

Medals:
yarkii wrote:
dodge wrote:
ATeNTIE!!!

Adica daca eu am certificatul de deces a bunelului meu (nascut 1928) si fac o copie legalizata, trebuie sa mai prezint si un extras de pe certificatul de deces a buneluilui si copia lui legalizata?

yarkii salut!
tu trebuie sa te interesezi de asta la primaria acolo unde s-a eliberat acest certificat sau de la raion,dar si extrasul la certificatul de casatorie iti trebuie,eu o sa vin cu amanunte saptamina viitoare,acuma sotia mea pregateste actele ca sa le depuna la consulat si de asta stiu si am scris acest anunt ca sa stie toti despre aceasta!!!zambet
anita2007
#28 Posted : Friday, March 05, 2010 11:39:19 AM
Medals:
LUCIA79 wrote:

am depus dosarul pe 03/03/2010. si a fost ca deobicei. i-am zis notaritei ca vreau o declaratie pe propria raspundere si a mers. e adevarat ca le-am facut in romania.
troskposk
#29 Posted : Friday, March 12, 2010 10:17:53 AM
Medals:
Salut. Ieri am fost la Notar sa autentific cele 3 Declaratii. Cind am ajuns acasa am observat ca pe 2 din ele este scris ca titlu CERERE iar pe una DECLARATIE. Intrebare: are vreo importanta ?
Ganster
#30 Posted : Friday, March 12, 2010 10:47:29 PM

Medals:
apropo, citind ordonanta din februarie 2010 am gasit asa pasaj

Cererile de redobândire sau de acordare a cetăţeniei române întemeiate pe dispoziţiile
art. 10 alin. 1 şi art. 10^1 pot fi depuse şi la misiunile diplomatice sau la oficiile consulare
ale României. În cazul în care cererile au fost depuse la misiunile diplomatice sau la
oficiile consulare ale României, acestea vor fi trimise de îndată Comisiei pentru cetăţenie
din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie."

Oare se respecta acuma asa ceva ?
Este interesant
Users browsing this topic
Vizitator
Untag as favorite
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.