Rank: Membru Avansat  Medals: Posts: 386 Points: 1,218 Location: Chisinau, Depunere Oct.2002/ Urgent. Apr.2008/ Aviz-Aug 2009/ Pub.- Dec.2009 Jur-IAN 2010 Cert nast cu CNP- FEBR 2010 Carte ID- MAR 2010, Pass- MAR 2010
|
Danyela19 wrote:dasha2001 wrote:Danyela19 wrote:Daniela wrote:Danyela19 wrote:Am fost vineri la Consulat,4 decembrie, ca sa depun dosarul pentru juramint si in rind au stat doar ca numar 520 oameni,culmea nu toti erau prezenti,si dintr-o intrare au citit 70 oameni si au intrat 15, Culmea am juramintul il voi depune pe data de 22 Ianuarie,cineva imi poate spune , in cazul mamei mele care a aparut pe data de 27 noiembrie in Monitorul Oficial, si nu se poate prezenta pentru juramint,exista vreo sansa ca sa il depuna in Frantza,maica mea fiind plekata,si daka totusi revine in tara,cel mai mult probabil peste 4 luni,ce se intimpla atunci,cred ca nu i se retrage dreptul de a primi cetatenia romana? Mersi anticipat!!! Felicitari tuturor celor care au aparut si inarmati-va cu Rabdare ca veti avea nevoie de ea!!! Parca era 12 ianuarie? Deja 22?? Deja e 22 si cred ca locurile s-au epuizat, urmeaza alte datzi,nu m-ar mira deja marti (pt ca luni,consulatul nu functioneaza,din cauza alegerilor) sa fie alta data!!! Ce bine ca mi-ai spus ca luni nu se lucreaza, m-ai scutit de un drum. Dincolo la vize cred ca lucreaza, nu? Habar n-am, dar am vazut ca pe 17 tre sa depui juramint,si pe aceasta cale ,vreau sa te zik,sa nu faci ka vecinii mei,care s-au dus cu o ora inainte pentru a depune juramintul si au inghetat ,e suficient cu 10-15 min,ca sa nu ingheti,oricum e decembrie. Si apoi in ordine aleatorie,nu alfabetika,vor striga numele si prenumele,asa ca mare atentie!!! Si nu uita buletinu de identitate,in baza acestuia primesti certificatul constator! Succes! Pe 22 e vineri, parca juramamintul se depune NUMAI joi???
|