Forumul Cetatenie-Romana.info
Cetatenie-Romana.Info - Logo
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Tag as favorite
cerere programare 2006
MJ
#1 Posted : Monday, October 19, 2009 9:12:50 AM
Rank: Incepator
Medals:
parintii mei in 2006 au depus cerere pentru programare la ambasada Romaniei din Chisinau
cat trebuie sa mai astepte invitatia pentru depunere dosar?
Sponsor  

Stiai ca te poti loga cu acelasi username/parola si pe --> http://mdforum.info <--
cgv
#2 Posted : Monday, October 19, 2009 12:17:02 PM
Rank: Membru Avansat

Medals:
MJ wrote:
parintii mei in 2006 au depus cerere pentru programare la ambasada Romaniei din Chisinau
cat trebuie sa mai astepte invitatia pentru depunere dosar?

Parerea mea este ca ai gresit adresa zambet La asa tip de intrebari n-o sa gasesti raspuns pe forum.
Adreseaza-te la consulat, directia cetataniei, guvern ...
iur4ic
#3 Posted : Monday, October 19, 2009 12:47:37 PM

Medals:
Location: RM or. BALTI CERERE scrisa in 2004 INVITATIE februare 2009 DOSAR DEPUS septembrie 2009 Termen Comisie 22.06.2010 an.
Vara am fost la ambasada sa-mi ridic invitatia si au fost multi cei din 2006 si iau spus ca pina la sfirsitul anului trebuie sa primeasca invitatie!
Daniela
#4 Posted : Monday, October 19, 2009 2:04:11 PM

Medals:
Location: Chisinau, Depunere Oct.2002/ Urgent. Apr.2008/ Aviz-Aug 2009/ Pub.- Dec.2009 Jur-IAN 2010 Cert nast cu CNP- FEBR 2010 Carte ID- MAR 2010, Pass- MAR 2010
iur4ic wrote:
Vara am fost la ambasada sa-mi ridic invitatia si au fost multi cei din 2006 si iau spus ca pina la sfirsitul anului trebuie sa primeasca invitatie!

In anul 2006 s-au depus un numar ff mare de cereri, asa ca nu prea cred c-o sa trimita tuturor invitatie pina la sf. anului.Not talking
Balta Iurii
#5 Posted : Wednesday, December 16, 2009 12:26:13 AM
Medals:
In anul 2006 am depus la consulatul Romaniei din MD actele pentru redobindirea cetateniei romane...

Au trecut deja trei anii acum vreau sa aflu care este starea dosarului meu, ce numar are? Si peste cit timp voi fi publicat in monitorul oficial...? la aceasta intrebare la Consulat Romaniei din MD , mi-au spus sa sun la Directia Cetatenie din romania... am incercar o saptamina sa sun dar nu ridica nimeni receptorul acolo, pe saitul just.ro am vazut ca au un program de audienta pentru cetateni... acum intrebarea mea.. este sens sa ma deplasez direct in Bucuresti la Directia cetatenie ca sa aflu detalii despre dosarul meu, sau nu-i nici un sens in asta ???

Va rog mult informatima !!! Date personale: Balta Iurii Dmitrii str. Dante 14 A or. Chisinau Moldova

Va multumesc!!!
Tol
#6 Posted : Wednesday, December 16, 2009 12:58:08 AM
Medals:
Trimite o scrisoare recomandata cu confirmare de primire la adresa de la Directia Cetatenie in care scrii ca doresti sa fii audiat/a, scrii si cateva motive intemeiate, specifici si data in care vrei sa fii in audienta, apoi mergi in audienta cu confirmarea de primire in data specificata in cerere, scrisoarea trebuie s-o trimiti cel putin cu o saptamana inainte de data specificata in cerere.
annnna
#7 Posted : Friday, December 18, 2009 6:40:44 PM
Medals:
Location: iasi | Depunere dosar: 01/2004 in RO, Urgentarea: coresp scrisa-05,06,07/2008| Aviz pozitiv: I-a data-03/07/2009, a II-a oara-23/09/2009 | Publicare MO-27/10/2009 | Juramantul: 17/12/2009 in RO,Depunere pt transc: 18/12/2009 | Ridicare cert: 15/03/2010
Balta Iurii wrote:
In anul 2006 am depus la consulatul Romaniei din MD actele pentru redobindirea cetateniei romane...

Au trecut deja trei anii acum vreau sa aflu care este starea dosarului meu, ce numar are? Si peste cit timp voi fi publicat in monitorul oficial...? la aceasta intrebare la Consulat Romaniei din MD , mi-au spus sa sun la Directia Cetatenie din romania... am incercar o saptamina sa sun dar nu ridica nimeni receptorul acolo, pe saitul just.ro am vazut ca au un program de audienta pentru cetateni... acum intrebarea mea.. este sens sa ma deplasez direct in Bucuresti la Directia cetatenie ca sa aflu detalii despre dosarul meu, sau nu-i nici un sens in asta ???

Va rog mult informatima !!! Date personale: Balta Iurii Dmitrii str. Dante 14 A or. Chisinau Moldova

Va multumesc!!!

Daca ai posibilitatea sa mergi la Bucuresti, bineinteles ca o sa afli ceeea ce te intereseaza. Dar daca nu poti sa te deplasezi, atunci trimite mai multe scrisori recomandate (cam la o saptamana distanta). Cu siguranta macar una va ajunge la destinatie.

Citeste aici, cineva spune ca a primit deja raspunsul de la MJ ... http://cetatenie-romana....sare-depuse-in-2009.aspx
ninaly
#8 Posted : Saturday, January 02, 2010 8:18:25 PM
Medals:
Salut Tuturor !!!
eu sunt din Moldova si tot am trimis cerere de primire a cetateniei romine in anul 2006, si am la mine cartonasele rosii,spuneti-mi va rog unde as putea sa ma adresez ca sa stiu situatia la moment, adica cind voi primi invitatia ? raspundeti-mi va rog!
GREGOIRE
#9 Posted : Saturday, January 02, 2010 9:25:00 PM

Medals:
Location: CHISINAU depunere 11/2002,urgentere 11/2008,publicat mon1 11/2009, juramint 25/01/2010,certificat nastere ?
ninaly wrote:
Salut Tuturor !!!
eu sunt din Moldova si tot am trimis cerere de primire a cetateniei romine in anul 2006, si am la mine cartonasele rosii,spuneti-mi va rog unde as putea sa ma adresez ca sa stiu situatia la moment, adica cind voi primi invitatia ? raspundeti-mi va rog!

Salut! nu stiu daca poti obtine asa informatii de la cei de sus, mai sunt foarte multi in situatia ta, solutii ori raspuns poti gasi cautind bine pe acest forum. una din solutii ar fi sa le adresezi vreo scrisoare
ninaly
#10 Posted : Monday, January 04, 2010 9:31:57 PM
Medals:
Salut Tuturor !!!

Salut! nu stiu daca poti obtine asa informatii de la cei de sus, mai sunt foarte multi in situatia ta, solutii ori raspuns poti gasi cautind bine pe acest forum. una din solutii ar fi sa le adresezi vreo scrisoare

mutumesc mult pt raspuns
dar unde anume sa ma adresez cu scrisoarea, pe ce adresa?
am cautat deja peste tot pe forum si nu am gasit nimic concret
1 user thanked ninaly for this useful post.
GREGOIRE
#11 Posted : Tuesday, January 05, 2010 9:27:52 AM

Medals:
Location: CHISINAU depunere 11/2002,urgentere 11/2008,publicat mon1 11/2009, juramint 25/01/2010,certificat nastere ?
ninaly wrote:
Salut Tuturor !!!

mutumesc mult pt raspuns
dar unde anume sa ma adresez cu scrisoarea, pe ce adresa?
am cautat deja peste tot pe forum si nu am gasit nimic concret

adresa de la Directia Cetatenie este; Str. Petrofi Sandor, Nr47, sector 1 Bucuresti, cod 011405
irin_bor
#12 Posted : Saturday, January 09, 2010 9:10:12 PM
Medals:
salutare tuturor
este posibil de depus dosarul cu acte necesare fara invitatie?
am scris scrisoare in 2006-septembrie, si din 5 solicitari au venit in octombrie 2009-, 2 invitatii cu lista de acte necesare, da restul...
poate ne primesc fara invitatie??
Mihail
#13 Posted : Saturday, January 09, 2010 10:40:33 PM
Medals:
irin_bor wrote:
salutare tuturor
este posibil de depus dosarul cu acte necesare fara invitatie?
am scris scrisoare in 2006-septembrie, si din 5 solicitari au venit in octombrie 2009-, 2 invitatii cu lista de acte necesare, da restul...
poate ne primesc fara invitatie??

incearca, au mai fost asa cazuri, cand printr-o scrisoare s-a cerut programarea a intregii familii, iar invitatie au primit doar cativa. La consulat s-au prezentat si ceilalti membri cu dosarele gata, si dosarele au fost primite, avand chiar si numere de dosare stabilite din timp.
S-a dat vina pe posta zambet
ninaly
#14 Posted : Monday, February 08, 2010 12:48:11 PM
Medals:
Salut tuturor !

Spuneti-mi va rog cei care au scris deja scrisoare recomandata la ambasada rominiei ati primit raspuns inapoi si cum anume ati formulat-o? este vre-un formular tiparit?

Multumesc anticipat !!!
tantan
#15 Posted : Monday, February 08, 2010 12:52:31 PM

Medals:
Location: Moldova, Depunere dosar:jan'2005 / Urgentare:may'2008 / Completare: oct'2008 / Aviz: may'2009 / Monitor: oct'2009/ Juramant: nov'2009/Depunere certif.nastere: nov'2009/ Elib.certif.nastere:febr'2010
ninaly wrote:
Salut tuturor !

Spuneti-mi va rog cei care au scris deja scrisoare recomandata la ambasada rominiei ati primit raspuns inapoi si cum anume ati formulat-o? este vre-un formular tiparit?

Multumesc anticipat !!!

Daca vrei sa te interesezi de situatia dosarului atunci mai bine sa trimiti scrisoarea direct la Bucuresti la Directia Cetatenii. Adresa o gasesti pe www.just.ro
ninaly
#16 Posted : Monday, February 08, 2010 8:40:04 PM
Medals:
eu vreau sa ma interesez cind imi va veni sau poate deja mi-a venit si nu am primit invitatia ca sa dau documentele pentru cetatenie romina
yarkii
#17 Posted : Tuesday, February 09, 2010 5:56:45 PM
Medals:
ninaly wrote:
eu vreau sa ma interesez cind imi va veni sau poate deja mi-a venit si nu am primit invitatia ca sa dau documentele pentru cetatenie romina

Mai corect "acte"
Si nu se "dau", se depun.
Daca ai scris pina/sau in 2006... apoi trebuie sati vie imvitatia in acest AN p/t depunerea dosarului.
tantan
#18 Posted : Wednesday, February 10, 2010 8:46:04 AM

Medals:
Location: Moldova, Depunere dosar:jan'2005 / Urgentare:may'2008 / Completare: oct'2008 / Aviz: may'2009 / Monitor: oct'2009/ Juramant: nov'2009/Depunere certif.nastere: nov'2009/ Elib.certif.nastere:febr'2010
yarkii wrote:
ninaly wrote:

Mai corect "acte"
Daca ai scris pina/sau in 2006... apoi trebuie sati vie imvitatia in acest AN p/t depunerea dosarului.

Hai ca sunteti culmea unii...pe cuvant. Cata rautate si ironie in societatea asta !
Fratilor, reveniti-va la realitate si fiti mai simpli ! Cauta in DEX ca sa te convingi ca exista cuvantul "document" si ca este destul de utilizat in limbajul romanilor. Asa ca nu va mai luati aiurea de oameni. Nu este nimeni perfect pe lumea asta !

O zi minunata tuturor si mai multa bunatate !
3 users thanked tantan for this useful post.
admin
#19 Posted : Wednesday, February 10, 2010 9:09:06 AM
Rank: Administratia

Medals:
yarkii wrote:
ninaly wrote:

Mai corect "acte"

romana si nu romina
invitatie si nu imvitatie
1 user thanked admin for this useful post.
tantan
#20 Posted : Wednesday, February 10, 2010 9:46:01 AM

Medals:
ninaly wrote:

Pai daca tu inca nu ai depus dosarul pentru cetatenie atunci nu ai de ce sa scrii scrisori. Asta tine de consulatul din Chisinau.
ninaly
#21 Posted : Wednesday, February 10, 2010 4:25:46 PM
Medals:
eu in 2006 am depus cerere pentru primirea cetateniei romine si mi-a venit inapoi foile celea rosii si atit, da la un prieten care a depus in urma mea cerere a primit deja invitatia de depunere a actelor inca in anul 2009, am nevoie foarte mult de cetatenia romina si deaceea spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac ca sa aflu cind voi primi invitatia sau poate am primit-o dar in drum s-a pierdut
annnna
#22 Posted : Wednesday, February 10, 2010 10:05:09 PM
Medals:
Location: iasi | Depunere dosar: 01/2004 in RO, Urgentarea: coresp scrisa-05,06,07/2008| Aviz pozitiv: I-a data-03/07/2009, a II-a oara-23/09/2009 | Publicare MO-27/10/2009 | Juramantul: 17/12/2009 in RO,Depunere pt transc: 18/12/2009 | Ridicare cert: 15/03/2010
ninaly wrote:
eu in 2006 am depus cerere pentru primirea cetateniei romine si mi-a venit inapoi foile celea rosii si atit, da la un prieten care a depus in urma mea cerere a primit deja invitatia de depunere a actelor inca in anul 2009, am nevoie foarte mult de cetatenia romina si deaceea spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac ca sa aflu cind voi primi invitatia sau poate am primit-o dar in drum s-a pierdut

Incearca se vorbesti la Consulat sau unde ai trimis tu cererea. Sau scrie o scrisoare, incearca si tu. Vezi cum e in viata...cine are mai multa bafta. Si eu si mama am depus cerere la posta prin 2006 daca nu ma insel si nici acum nu ne-a venit nici o invitatie. Asa ca fiecare cu norocul sau.
dentist
#23 Posted : Thursday, February 11, 2010 9:42:21 AM

Medals:
Location: România, Chişinău. Depunere: 12.2008/Chişinău | Aviz pozitiv: ? | Juramant: ?
ninaly wrote:

nu...tot ce trebuie să faci e să scrii corect fără greşeli gramaticale măcar cele mai iubite cuvinte ale neamului românesc...o s-o faci, o să ai prieteni buni pe forum...n-o s-o faci, o să ai persoane care te priveşte/citeşte cu penibilitate, care nu are prea mare plăcere să te ajute.
annnna
#24 Posted : Friday, February 12, 2010 1:09:56 AM
Medals:
dentist wrote:
ninaly wrote:

nu...tot ce trebuie să faci e să scrii corect fără greşeli gramaticale măcar cele mai iubite cuvinte ale neamului românesc...o s-o faci, o să ai prieteni buni pe forum...n-o s-o faci, o să ai persoane care te priveşte/citeşte cu penibilitate, care nu are prea mare plăcere să te ajute.

Eiiii...asta-i buna!!! Maria cu alta palarie!!!
Ce treaba are gramatica limbii romane cu prietenia? Suntem cumva la ora de limba romana? Asta inseamna ca tot neamul meu care nu stie sa scrie romaneste desi sunt romani nu mai vorbesc cu ei. Bunica mea nu stie sa scrie romaneste desi s-a nascut in Romania, vorbeste stalcit romana pentru ca asa a fost sa fie...si vin eu Marea Doamna sa o invat limba ei, nu? Asa se intampla si cu cei care mai intra pe forum si ne cere un sfat noi sarim pe ei..marii romani ce suntem...si-i corectam...vezi doamne doar ne-am civilizat.
3 users thanked annnna for this useful post.
dentist
#25 Posted : Friday, February 12, 2010 10:29:47 AM

Medals:
Location: România, Chişinău. Depunere: 12.2008/Chişinău | Aviz pozitiv: ? | Juramant: ?
vezi că o persoană deacum l-a corectat....că nu e corect să se scrie romin...şi tot nu vrea să o facă....a pus coarnele în pământ şi înainte.
ninaly
#26 Posted : Friday, February 12, 2010 12:59:28 PM
Medals:
eu nu mi-am pus deloc coarnele in pamint si nu am cerut sa-mi corectati greselile gramaticale, eu doar am cerut ajutor ca intre oameni, dar in loc sa ma ajutati voi ma criticati cu indrazneala si fara stima si nimic respect ... nimeni din voi nu mi-a raspuns ce sa fac ca sa aflu cind voi primi invitatia pt depunerea actelor
Users browsing this topic
Vizitator
Tag as favorite
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.