Rank: Membru  Medals: Posts: 14 Points: 42 Location: Chisinau, Dosar depus la 09.02.2009 in Chisinau, la 25.01.2010 aflat nr dosarului, in 03.02.2010 dosarul intra in comisie
|
Salut, sa va zic si povestea mea despre Depunerea dosarului de redobindire a catateniei. asa dar, am trimis scrisoare de programare la consulatul roman (Chisinau) in septembrie 2004. la 1 decembrie 2008 mi-a venit scrisoare acasa de la consulat, in care mi se spunea ca pe 10 februarie 2009 sunt programata pentru depunerea dosarului. pe 10 februarie 2009 am fost si-am depus dosarul, in rezultat primimd doar o chitanta care confirma ca am platit cei 15 euro taxa de depunere. pina in data de 25 noiembrie n-am intreprins nimic. pe 25 noiembrie am trimis scrisoare recomandata la directia cetatenie la Bucuresti, nici azi n-am primit vreun raspuns de la ei, si nici cartonasul rosu care trebuia sa fie o confirmare ca scrisoarea a ajuns la ei (despre asta continui mai jos). pe 25 si 26 ianuarie 2010 am inceput sa dau telefoane la Bucuresti, incepind cu secretariatul Presedentiei Romane, Guvern, Ministerul Justitie, Directia cetatenie fara nici un raspuns. pe 26 ianuarie 2010 intr-un final am reusit sa vorbesc cu cineva de la Directia Cetatenia (asta a fost o mare minune), i-am spus toata povestea mea, si doamna a binevoit sa-mi spuna ca nr dosarului este 14 mii si ceva, si va intra in comisie la inceputul lunii februarie, si sa ma mai interesez dupa aceasta data. cam asta e toata povestea, tind sa cred ca ce mi-a spus doamna la telefon este adevarat. acuma referitor la scrisoarea recomandata trimisa la Bucuresti, am fost pe data de 27 ianuarie 2010 la Posta sa mai trimit o scrisoare de acest fel la Bucuresti, dar totodata sa ma interesez de ce nu am primit un raspuns la precedenta. pai sa vedeti ce raspuns am primit, cica, cartonasul cela rosu care trebuie sa vina ca confirmare ca scrisoare a ajuns la destinatie, se intoarce ca o scrisoare simpla, adica nu e luata la evidenta nicaieri si se poate intimpla sa se piarda, si daca doresc pot sa dau scrisoarea in cautare, dar totul se rezolva timp de o luna. am dat scrisoare in cautare, si nu-mi ramine decit sa astept.
|