Forumul Cetatenie-Romana.info
Cetatenie-Romana.Info - Logo
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Untag as favorite
intrebari pt dosare depuse in 2009
admin
#1 Posted : Friday, October 09, 2009 1:13:58 PM
Rank: Administratia

Medals:
Raspuns: asteptati si veti fi publicati in MO...

PS: raspunsul este pt cei care de-abia au depus dosarul pt cetatenie si deja se asteapta sa fie publicati

update: nu se mai fac publicari in monitoare,dar in schimb se trimit instiintari prin posta
Sponsor  

Stiai ca te poti loga cu acelasi username/parola si pe --> http://mdforum.info <--
iur4ic
#2 Posted : Friday, October 09, 2009 3:44:18 PM
Rank: Membru Avansat

Medals:
Location: RM or. BALTI CERERE scrisa in 2004 INVITATIE februare 2009 DOSAR DEPUS septembrie 2009 Termen Comisie 22.06.2010 an.
TOŢI AŞTEAPTĂ. CÎT CEI CARE AU DEPUS MAI DEMULT, CÎT ŞI NOI CEI DIN 2009. DAR UN MARE PLUS ESTE CĂ CÎTE CEVA SE FACE FAŢĂ DE ANII PRECEDENŢI.
ÎN MONITOARE DEACUM APAR CEI DIN 2009 PE ACEST SITE ESTE CINEVA CARE A DEPUS ÎN 2009 ŞI DEJA A APĂRUT ÎN MONITOR?
admin
#3 Posted : Friday, October 09, 2009 6:19:49 PM

Medals:
sunt mai multi care au depus in 2009 si au aparut deja
stiu sigur ca Gh. Urshi si sotia lui au aparut de curand
fely
#4 Posted : Friday, October 09, 2009 11:33:00 PM
Rank: Incepator
Medals:
As dori sa stiu daca procedura si perioada de asteptare a actelor depuse pu dobindirea cetatenie romane peste hotare(in cazul meu,Londra) dureaza la fel 3-4 ani.Am depus toate actele in iunie 2009 la Londra.In MO inca nu a aparut nimic. Multumesc anticipat
admin
#5 Posted : Saturday, October 10, 2009 9:09:07 AM

Medals:
nu cred ca e alta procedura de procesare a dosarului daca depui in strainatate, ar trebui sa fie cam acelasi timp de asteptare...

dar de ce 3-4 ani? sunt multe cazuri cu 7-8 luni sau 1-1.5 ani
andrew828
#6 Posted : Sunday, October 11, 2009 7:36:51 PM

Medals:
un sfat va rog! am depus in martie 2009 pt redobandire si mi-au promis ca in 5-6 luni vor rezolva dosarul.pana cand nu stiu nimic.am tirmis un mail pe cetatenie@just.ro (e buna adresa?) si am intrebat de starea dosarului, dar nu am primit niciun raspuns.am inteles ca intrebari/informatii despre starea dosarului se dau numai in scris.ce-ar trebui sa fac in continuare? multumesc anticipat!
Daniela
#7 Posted : Sunday, October 11, 2009 7:50:37 PM

Medals:
Location: Chisinau, Depunere Oct.2002/ Urgent. Apr.2008/ Aviz-Aug 2009/ Pub.- Dec.2009 Jur-IAN 2010 Cert nast cu CNP- FEBR 2010 Carte ID- MAR 2010, Pass- MAR 2010
andrew828 wrote:
un sfat va rog! am depus in martie 2009 pt redobandire si mi-au promis ca in 5-6 luni vor rezolva dosarul.pana cand nu stiu nimic.am tirmis un mail pe cetatenie@just.ro (e buna adresa?) si am intrebat de starea dosarului, dar nu am primit niciun raspuns.am inteles ca intrebari/informatii despre starea dosarului se dau numai in scris.ce-ar trebui sa fac in continuare? multumesc anticipat!

E corect mailul, numai ca ei nu raspund mai niciodata. Prezentindu-te personal la DC poate vei obtine vreo informatie.
slavutich
#8 Posted : Monday, October 19, 2009 8:27:21 PM
Medals:
Am depus dosarul la Chisinau cu domiciliul in Romania acum 6 luni.
La moment am deja carte de rezidenta pentru membrii familiei (permis de sedere in tara).
Este vre-o procedura legala de completare a dosarului pentru verificarea lui in decurs de 5 luni ?

surucean_elena
#9 Posted : Monday, October 19, 2009 9:08:06 PM
Medals:
o mica intrebare!sotul meu a depus doc.in 2002 si nici un raspuns nu a avut apoi a a inaintat acum in iunie2009 cum credeti are vrio posibilitate sau nu?sa iasa anul asta in monitor?
andrew828
#10 Posted : Wednesday, October 21, 2009 11:54:42 PM

Medals:
andrew828 wrote:

E corect mailul, numai ca ei nu raspund mai niciodata. Prezentindu-te personal la DC poate vei obtine vreo informatie

azi am fost la DC, mare nebunie ce se petrece acolo..mi-au zis ca nu mai au birou de informatii si ca numai prin scrisoare recomandata pot afla despre stadiul dosarului..nu-i problema timpului, ca de asteptat, astept..dar ma tem sa nu-mi lipseasca ceva in dosar sau sa nu fie in regula si sa astept degeaba..imi dati careva va rog un model de scrisoare..? ms
Umihai
#11 Posted : Wednesday, November 04, 2009 11:03:47 PM

Medals:
Buna ziua,

Eu am depus dosarul la data de 6 mai 2009 si de atunci am tot asteptat sa treaca cele 5 luni, azi, la aproape 6 luni de la depunere m-am dus, la sugestia cuiva de pe forum, la Directia Cetatenie cu un memoriu de urgentare si cand am ajuns la Registratura i-am aratat memoriul si am rugat sa-mi spuna ce se intampla cu dosarul. Ea a introdus numarul dosarului in calculator si mi-a spus ca am avizul pozitiv in data de 28/08/2009 si ca trebuie sa astept sa apar in monitorul oficial, eu nu pot decat sa sper ca nu m-a mintit ca sa scape de mine si memoriul meu...

Va exista o scrisoare de confirmare sau nu?

Rog mult pe cei care au depus in aceeasi perioada sa scrie cand au primit avizul pozitiv si cand au fost publicati in M.O. partea 1.

Va multumesc,

Mihail.
annnna
#12 Posted : Thursday, November 05, 2009 12:27:08 AM
Medals:
Location: iasi | Depunere dosar: 01/2004 in RO, Urgentarea: coresp scrisa-05,06,07/2008| Aviz pozitiv: I-a data-03/07/2009, a II-a oara-23/09/2009 | Publicare MO-27/10/2009 | Juramantul: 17/12/2009 in RO,Depunere pt transc: 18/12/2009 | Ridicare cert: 15/03/2010
Umihai wrote:
Buna ziua,

Eu am depus dosarul la data de 6 mai 2009 si de atunci am tot asteptat sa treaca cele 5 luni, azi, la aproape 6 luni de la depunere m-am dus, la sugestia cuiva de pe forum, la Directia Cetatenie cu un memoriu de urgentare si cand am ajuns la Registratura i-am aratat memoriul si am rugat sa-mi spuna ce se intampla cu dosarul. Ea a introdus numarul dosarului in calculator si mi-a spus ca am avizul pozitiv in data de 28/08/2009 si ca trebuie sa astept sa apar in monitorul oficial, eu nu pot decat sa sper ca nu m-a mintit ca sa scape de mine si memoriul meu...

Rog mult pe cei care au depus in aceeasi perioada sa scrie cand au primit avizul pozitiv si cand au fost publicati in M.O. partea 1.

Va multumesc,

Mihail.

Din cele citite...au aparut in monitor cam cei avizati pozitiv in luna iulie, cam inceputul lunii, deci ar cam trebui sa mai astepti 1-2 luni...cu tot cu alegeri prezidentiale si altele care mai apar peste noapte.
Eu cred ca nu te-a mintit, intr-adevar nu au nici un interes sa minta (cel putin asa speram).
Scrisoare de confirmare pentru ce? Sunt persoane care apar in MO I fara sa fie instiintati in scris ca au fost avizati.
Multa bafta.
Umihai
#13 Posted : Thursday, November 05, 2009 8:53:02 AM

Medals:
Multumesc mult pentru raspuns si bunavointa zambet

bucher
#14 Posted : Thursday, November 05, 2009 2:35:49 PM
Rank: Membru

Medals:
Am depus dosarul in 15 iunie 2009 si in acest sens am trimsi si scrisoare recomandata sa mi se sugereze in ce stadiu de procesare este dosarul si astept cred ca de 2 luni.. si nici un raspuns chiar daca sunt obligati sa-mi raspunda la recomandata....
Constat din cele discutate aici ca prezenta mea fizica ar putea cumva solutiona problema... dar nu as bate drumul pana la bucuresti numai ca sa imi spuna.. verzi sau uscate..
Solutia asteptarii .. e viabila dar .. solicitanta .. dar neconforma..
cine imi poate sugera o alta solutie?
cgv
#15 Posted : Thursday, November 05, 2009 3:20:13 PM

Medals:
bucher wrote:
Am depus dosarul in 15 iunie 2009 si in acest sens am trimsi si scrisoare recomandata sa mi se sugereze in ce stadiu de procesare este dosarul si astept cred ca de 2 luni.. si nici un raspuns chiar daca sunt obligati sa-mi raspunda la recomandata....
Constat din cele discutate aici ca prezenta mea fizica ar putea cumva solutiona problema... dar nu as bate drumul pana la bucuresti numai ca sa imi spuna.. verzi sau uscate..
Solutia asteptarii .. e viabila dar .. solicitanta .. dar neconforma..
cine imi poate sugera o alta solutie?

Ieri a aparut in monitor un prieten de al meu cu dosarul depus in luna martie 2009 la Bucuresti. Alta cunostinta ce a depus in februarie a aparut luna trecuta. Un alt prieten ce a depus in aprilie inca n-a aparut.
Asa ca calculeaza singur cam cit mai ai de asteptat. Parere mea este ca nu are rost sa te complici cu tot felul de implicari ci sa astepti frumos vre-o 3-4 luni.
Tanya
#16 Posted : Friday, November 06, 2009 12:12:37 PM

Medals:
Location: Romania, Baia Mare, Dosar depus in Chisinau 30/04/09; Trimis scrisoare DC pt numar dosar 15/09/09; Primit raspuns DC 17/12/09; Programat comisie pt exam. dosar 22/02/10
Salutare la toata lumea, e cineva pe aici care sta in Romania si a depus dosarul la Chisinau? d'oh! , am depus dosarul in aprilie 2009 la Chisinau, crezand ca prind doi iepuri - depun dosaru si ii vad si pe ai mei- mare greseala...pana acum nu stiu ce numar am la dosar si daca a ajuns in Bucuresti...de doua luni astept raspuns de la DC ca sa-mi comunice numarul dosarului... Voi cum ati aflat ce numere aveti la dosar?
Motiu Ludmila
#17 Posted : Monday, December 07, 2009 12:59:59 AM

Medals:
Buna la toti cei de pe forum!!! Am deja 8 luni de cand urmaresc acest forum si nu am reusit sa intru dar pana la urma am rezolvat problema cum sa intru.Sa trec la problema mea am depus dosarul de redobandire cetatenie la bucuresti in 13.04.09 si inca nustiu nimic ce e cu dosarul meu.Ce ma sfatuiti sa fac? Si vreu sa va felicit pentru toti ce au luat cetatenia anul asta!!! Si la multi anii cu intarziere Georgeta si Daniela!!! Va urmaresc din aprilie intrama in fiecare zi sa vad ce mai e nou pe la voi.MARCELA,DANIELA,GEORGETA,TANTAN,ADMIN etc.
ady
#18 Posted : Monday, December 07, 2009 1:06:06 AM
Medals:
Motiu Ludmila wrote:
Buna la toti cei de pe forum!!! Am deja 8 luni de cand urmaresc acest forum si nu am reusit sa intru dar pana la urma am rezolvat problema cum sa intru.Sa trec la problema mea am depus dosarul de redobandire cetatenie la bucuresti in 13.04.09 si inca nustiu nimic ce e cu dosarul meu.Ce ma sfatuiti sa fac? Si vreu sa va felicit pentru toti ce au luat cetatenia anul asta!!! Si la multi anii cu intarziere Georgeta si Daniela!!! Va urmaresc din aprilie intrama in fiecare zi sa vad ce mai e nou pe la voi.MARCELA,DANIELA,GEORGETA,TANTAN,ADMIN etc.

Sa astepti, in mod normal, ar trebui sa apari pana la primavara...insa dak nu ai rabdare, poti sa incerci sa scrii sccrisori, sau sa mergi la ei sa te interesezi de starea dosarului
Motiu Ludmila
#19 Posted : Monday, December 07, 2009 1:10:36 AM

Medals:
Multumesc ADY astept nu am ce sa fac.
Tanya
#20 Posted : Friday, December 18, 2009 9:05:25 AM

Medals:
Location: Romania, Baia Mare, Dosar depus in Chisinau 30/04/09; Trimis scrisoare DC pt numar dosar 15/09/09; Primit raspuns DC 17/12/09; Programat comisie pt exam. dosar 22/02/10
Uraaaaa, am primit ieri scrisoare de la Ministerul Justitiei, raspuns la scrisoarea mea din septembrie 2009, prin care solicitam numarul meu de dosar, dosar depus in aprilie 2009, la Chisinau... si mare uimire am numarul 18 mii si ceva... si cica in 22.02.2010 va fi analizat dosarelul meu la comisie. Boo hoo! Whistle limba
Unirea
#21 Posted : Friday, December 18, 2009 11:00:05 AM
Medals:
Tanya cum ai formulat scrisoarea si la ce adresa ai trimis-o???
Oxanel
#22 Posted : Friday, December 18, 2009 4:27:01 PM

Medals:
Tanya wrote:
Salutare la toata lumea, e cineva pe aici care sta in Romania si a depus dosarul la Chisinau? d'oh! , am depus dosarul in aprilie 2009 la Chisinau, crezand ca prind doi iepuri - depun dosaru si ii vad si pe ai mei- mare greseala...pana acum nu stiu ce numar am la dosar si daca a ajuns in Bucuresti...de doua luni astept raspuns de la DC ca sa-mi comunice numarul dosarului... Voi cum ati aflat ce numere aveti la dosar?

Pot sa te intreb la ce adresa de e-mail ai trimis intrebarile privind stadiul dosarului.
Motiu Ludmila
#23 Posted : Friday, December 18, 2009 5:46:40 PM

Medals:
Tanya wrote:
Uraaaaa, am primit ieri scrisoare de la Ministerul Justitiei, raspuns la scrisoarea mea din septembrie 2009, prin care solicitam numarul meu de dosar, dosar depus in aprilie 2009, la Chisinau... si mare uimire am numarul 18 mii si ceva... si cica in 22.02.2010 va fi analizat dosarelul meu la comisie. Boo hoo! Whistle limba

salut Tanya!! vreau sa zic ca si eu am dosarul depus in 13.04.09 si am nr.de dosar cu mult mai mic decat al tau 177x si nu stiu nici un rezultat dar am inteles ca nu se iau ei dupa numerele de dosar. cine stie de fapt care e realitatea? oricum bafta
annnna
#24 Posted : Friday, December 18, 2009 8:49:55 PM
Medals:
Location: iasi | Depunere dosar: 01/2004 in RO, Urgentarea: coresp scrisa-05,06,07/2008| Aviz pozitiv: I-a data-03/07/2009, a II-a oara-23/09/2009 | Publicare MO-27/10/2009 | Juramantul: 17/12/2009 in RO,Depunere pt transc: 18/12/2009 | Ridicare cert: 15/03/2010
a reusit cineva sa trimita memoriu pentru dosarul din 2009? Ce sanse sunt? Si cam ce motive ati invocat? As vrea s-o ajut pe sora mea sa obtine cetatenia mai repede...dosar depus la inceputul lui martie la Bucuresti...numarul de dosar: 1163/RD.
Personal nu se poate duce la DC cu presupusul memoriu, si am si trimis recomandata cu intrebarea privind starea dosarului, dar nimic...nici un raspuns.

Iar faptul ca i s-a zis ca in max 5-6 luni va avea cetatenia...e o vrajeala...ea are carte de rezidenta permanenta, casatorita si copil roman, deci in consecinta...dosarele se proceseaza in mod aleatoriu.
ady
#25 Posted : Saturday, December 19, 2009 12:39:39 AM
Medals:
Tanya wrote:

straniu, stiu pe cineva care a depus in august la chisinau, si are nr 8mii si ceva......nu mi se pare in regula ca dosarului tau sa i se fi atribuit un asa numar.....da pe de alta parte....cine naiba ii mai intelege pe cei de la DC...
lynna
#26 Posted : Saturday, December 19, 2009 2:36:56 PM
Medals:
Salutari tuturor de pe acest forum abia am reusit si eu sa fac adresa pe numele sotiei findk numele meu nu era acceptat,am depus si eu dosarul din 18 iunie 2009dar prin cineva si nu am primit pina acum nici un raspuns la starea dosarului meu!problema e ca nu am primit nici num.de dosar si nu pot sa aflu nimic findk nu sint in tara nu stiti nimic dak mai apar monitoare sau o sa fie prin scrisori de la 1 ianuarie ?si e drept k va f o invitatie doar la juramint?merci mult pentru ajutor!zambet
Motiu Ludmila
#27 Posted : Saturday, December 19, 2009 2:55:09 PM

Medals:
lynna wrote:
Salutari tuturor de pe acest forum abia am reusit si eu sa fac adresa pe numele sotiei findk numele meu nu era acceptat,am depus si eu dosarul din 18 iunie 2009dar prin cineva si nu am primit pina acum nici un raspuns la starea dosarului meu!problema e ca nu am primit nici num.de dosar si nu pot sa aflu nimic findk nu sint in tara nu stiti nimic dak mai apar monitoare sau o sa fie prin scrisori de la 1 ianuarie ?si e drept k va f o invitatie doar la juramint?merci mult pentru ajutor!zambet

lynna eu zic prima data trebuie sa trimiti o scrisoare la D.C sa ceri un numar pentru dosarul tau ca,numai asa poti sa te interesezi in ce stadiul e dosarul prin numarul care il primesti de la ei.uite cum a facut si tanya de mai sus si ea a facut la fel.si cu scrisorile am vazut si eu legea dar nu se stie nimic deocamdata.asteptam pana in ianuarie si poate ne zice si nou altii care primesc srisori de genul sa stim si noi.
lynna
#28 Posted : Saturday, December 19, 2009 3:50:34 PM
Medals:
spune-mi te rog Tanya si mie cum ai formulat scrisoarea si adresa unde ai trimis-o sau cine a mai trimis va rog frumos !!!!!Pray
Tanya
#29 Posted : Monday, December 21, 2009 12:58:29 PM

Medals:
Sincer nici mie nu mi sa parut prea real numarul dosarului meu ... dar cine stie ... am trimis scrisoarea in septembrie si a fost inregistrata cu numarul 15 mii si ceva ... dar dosarul are numarul 18 mii si ceva...probabil a prins praf prin Moldova si cand au primit scrisoarea mea si-au dat seama ca tre sa mai aiba dosarele in plus ... numai ei stiu ce fac pe acolo.

Referitor la continutul scrisorii: am scris simplu cine sunt, cand si unde am depus dosarul si ca as dori sa aflu numarul dosarului meu. Cam atat.
Tanya
#30 Posted : Monday, December 21, 2009 1:00:31 PM

Medals:
lynna wrote:
spune-mi te rog Tanya si mie cum ai formulat scrisoarea si adresa unde ai trimis-o sau cine a mai trimis va rog frumos !!!!!Pray

Eu am trimis la adresa specificata pe sait: Str. Petofi Sandor, nr. 47, sector 1, Bucureşti, cod 011405
Sincer ... eu nici nu am sperat sa primesc raspuns de la Min Justitiei, in viata aceasta zambet
lynna
#31 Posted : Monday, December 21, 2009 2:43:18 PM
Medals:
merci mult draga !sper sa am raspuns de la DC si euzambet
Tanya
#32 Posted : Monday, December 21, 2009 3:37:46 PM

Medals:
lynna wrote:
merci mult draga !sper sa am raspuns de la DC si euzambet

Cu placere, sper sa-ti ajunga rabdarica pana iti raspund ashtea de la Min. Justitiei zambet
lynna
#33 Posted : Tuesday, December 22, 2009 9:47:42 PM
Medals:
nu k am nevoe urgenta de cetatenie am si copil si problemed'oh! dak nu-mi raspund ii dau in judecata imi iau avocatAnxious Think si va sfatuesc si pe cei care nu au nici un rezultat sa faca la fel k la cum lucreaza eiBrick wall
annnna
#34 Posted : Tuesday, December 22, 2009 11:48:50 PM
Medals:
lynna wrote:
nu k am nevoe urgenta de cetatenie am si copil si problemed'oh! dak nu-mi raspund ii dau in judecata imi iau avocatAnxious Think si va sfatuesc si pe cei care nu au nici un rezultat sa faca la fel k la cum lucreaza eiBrick wall

Cred ca vei reusi si fara avocat...doar daca esti dispusa sa mergi personal in instanta, presupun ca la Bucuresti.
Mihail
#35 Posted : Wednesday, December 23, 2009 8:24:52 AM
Medals:
annnna wrote:
lynna wrote:

Cred ca vei reusi si fara avocat...doar daca esti dispusa sa mergi personal in instanta, presupun ca la Bucuresti.

Fara avocat e greu... sunt o sumedenie de termeni juridici... si daca nu ai studii juridice - cei de la Ministerul Justitiei pot sa te bata Think
Da oricum, iti urez succes. Dorinta sa fie pup
lynna
#36 Posted : Friday, December 25, 2009 11:51:40 AM
Medals:
nu pot sa merg personal findk nu sunt in tara si din cauza asta ar trebui sa-mi eau avocat k asa o sa astept mult si bine si nici un raspunsNot talking !ce ziceti?
Motiu Ludmila
#37 Posted : Sunday, January 03, 2010 5:22:38 PM

Medals:
vreu sa va zic ca, au fost redobandite cetatenii si dobandiri in anul 2009 doar 1290 de dosare inpreuna cu straini. starini sunt mai multi care au dobandit si moldoveni mai putini afisez imaginea mai jos sa vedeti.
Motiu Ludmila attached the following image(s):
stats_year_2009[1].png
admin
#38 Posted : Sunday, January 03, 2010 5:27:25 PM

Medals:
nu cred ca graficul e corect, in 2009 au fost redobandite mii de cetatenii, numai prin octtombrie- noiembrie peste o mie din cate imi aduc aminte
Motiu Ludmila
#39 Posted : Sunday, January 03, 2010 5:28:08 PM

Medals:
vreu sa va zic ca, au fost redobandite cetatenii si dobandiri in anul 2009 doar 1290 de dosare inpreuna cu straini. starini sunt mai multi care au dobandit si moldoveni mai putini afisez imaginea mai jos sa vedeti.
Motiu Ludmila attached the following image(s):
stats_year_2009[1].png
admin
#40 Posted : Sunday, January 03, 2010 6:23:43 PM

Medals:
inteleg acum, te referi la cei care au depus in 2009 si au redobandit in acelasi an
Motiu Ludmila
#41 Posted : Sunday, January 03, 2010 6:43:07 PM

Medals:
admin wrote:
inteleg acum, te referi la cei care au depus in 2009 si au redobandit in acelasi an

coret ma refer doar la dosarele depuse in 2009.
annnna
#42 Posted : Sunday, January 03, 2010 9:49:23 PM
Medals:
asta inseamna ca cei care au depus dosarul in 2008 au avut mai mult de castigat fata de cei ce au depus dosarul in 2009 desi dosarelor din 2009 ar fi trebuit sa le se aplice OUG 36/2009.
Motiu Ludmila
#43 Posted : Monday, January 04, 2010 2:18:38 PM

Medals:
annnna wrote:
asta inseamna ca cei care au depus dosarul in 2008 au avut mai mult de castigat fata de cei ce au depus dosarul in 2009 desi dosarelor din 2009 ar fi trebuit sa le se aplice OUG 36/2009.

da annna trebuia sa aplice legea OUG 36/2009 si de ce nu s-a aplicat legea? totul numai minciuni cine a dat bani a redobandit cetatenia cine nu stam si asteptam mult si bine ca veteranii de pe acest forum.basescu a fost ales presedinte in 2005 si de ce nu a dat cetatenii in primul an cand a fost ales? trebuia atunci sa dea cetatenii la oameni din anii 2000-2004 de ce v-a tinut el blocat pana acum in 2009? si in 2009 s-a gandit sa dea repede ca stia ca vine alt canditat de presedentie! am inteles ca si sora ta are dosar depus tot in 2009 sa speram ca anul asta vom avea cetatenia oricum ma duc la Bucuresti cel mai bine personal sa aflu care e starea dosarului meu.
GREGOIRE
#44 Posted : Tuesday, January 05, 2010 10:00:43 AM

Medals:
Location: CHISINAU depunere 11/2002,urgentere 11/2008,publicat mon1 11/2009, juramint 25/01/2010,certificat nastere ?
Motiu Ludmila wrote:
annnna wrote:

da annna trebuia sa aplice legea OUG 36/2009 si de ce nu s-a aplicat legea? totul numai minciuni cine a dat bani a redobandit cetatenia cine nu stam si asteptam mult si bine ca veteranii de pe acest forum.basescu a fost ales presedinte in 2005 si de ce nu a dat cetatenii in primul an cand a fost ales? trebuia atunci sa dea cetatenii la oameni din anii 2000-2004 de ce v-a tinut el blocat pana acum in 2009? si in 2009 s-a gandit sa dea repede ca stia ca vine alt canditat de presedentie! am inteles ca si sora ta are dosar depus tot in 2009 sa speram ca anul asta vom avea cetatenia oricum ma duc la Bucuresti cel mai bine personal sa aflu care e starea dosarului meu.
Salut! asa cum spui se intimpla peste tot nu numai in romania, eu socot ca aceasta este unul din calitatile negative ale unei persoane la general. se spune ca omul face lucrurile din frica sau din interes
Motiu Ludmila
#45 Posted : Tuesday, January 05, 2010 4:23:16 PM

Medals:
GREGOIRE wrote:
Motiu Ludmila wrote:
annnna wrote:

Salut! asa cum spui se intimpla peste tot nu numai in romania, eu socot ca aceasta este unul din calitatile negative ale unei persoane la general. se spune ca omul face lucrurile din frica sau din interes

gregoire!! vreau sa zic ca nu am nici o frica si nici un interes sunt casatorita din 2002 cu cetatean roman una la mana al doilea am tot dreptul sa am si eu cetatenia dupa atatia ani.si multi alti moldoveni au tot dreptul asta .asta nu inseamna ca au interes sau ca au frica pentru ce ?
GREGOIRE
#46 Posted : Tuesday, January 05, 2010 6:46:09 PM

Medals:
Location: CHISINAU depunere 11/2002,urgentere 11/2008,publicat mon1 11/2009, juramint 25/01/2010,certificat nastere ?
Salut! nu mai inteles corect nu mam adresat la tine direct cu opinia ca doar tu ai inceput vorba de presidentie si de alt candidat, eu miam spus parerea fara sa invinovatesc pe cineva, cu atit mai mult pe tine.
annnna
#47 Posted : Tuesday, January 05, 2010 11:11:03 PM
Medals:
Motiu Ludmila wrote:
annnna wrote:

Sa ma anunti si pe mine ce-ai rezolvat la Bucuresti. Si sora mea este casatorita si cu minor din 2003, dar inainte legea spunea sa ai 4 ani sedere legala deaceea nici n-a putut sa depuna dosarul mai devreme. Acum daca nu se mai publica numele in MO...nici nu stii cum sa reactionezi.
La sf. verii a trimis o scrisoare in care a specificat ca doreste sa stie stadiul dosarului dar raspuns nu a primit nici astazi.
Eu cand trimiteam scrisori desi am cerut cu stabilirea domiciliului in RO, raspunsul il primeam in MD si in MO m-au publicat bine, adica cu stabilirea domiciliului in RO. E cam ciudata baza lor de date.
Ce numar la dosar ai? L-ai depus la Bucuresi, nu?
Motiu Ludmila
#48 Posted : Wednesday, January 06, 2010 6:44:30 PM

Medals:

salut annna! da eu l-am depus la Bucuresti tot cu domiciliul in Romania.o sa te anunt neaparat ce am rezolvat si numarul de dosar al meu e 1775.
Umihai
#49 Posted : Wednesday, January 06, 2010 11:22:50 PM

Medals:
Motiu Ludmila,

Te rog foarte mult sa-mi spui si mie ce afli.
irin_bor
#50 Posted : Saturday, January 09, 2010 9:17:24 PM
Medals:
cum se poate de verificat daca am aparut in monitorul oficial??
irin_bor@yahoo.com
GREGOIRE
#51 Posted : Sunday, January 10, 2010 2:58:07 AM

Medals:
irin_bor wrote:
cum se poate de verificat daca am aparut in monitorul oficial??
irin_bor@yahoo.com

Salut!in care monitor te cauti? si in ce an ai depus? precizez de la 05 decembrie 2009 datele despre persoane care au cerut cetatenia romana nu au mai fost publicate undeva public si cred ca nici nu vor mai fi publicate!
tinuta1985
#52 Posted : Wednesday, January 13, 2010 3:49:10 PM
Medals:
Umihai wrote:
Buna ziua,

Va multumesc,

Mihail.

Buna mihai!! eu la fel am depus in data de 6 mai si am bnr dosarului 2123 voiam sa te intreb tu ce nr. la dosar ai?

azi am fost la DC si mi-a zis ca am aviz pozitiv din 28.08.09.

Multumesc!
Umihai
#53 Posted : Wednesday, January 13, 2010 6:51:06 PM

Medals:

Salut tinuta1985.

Ma bucur mult sa aud ca si tie ti-au spus la fel. Dosarul meu e 2110.

Cum ai reusit sa intri sa intrebi? Nu ti-au spus nimic despre pasii ce urmeaza? Daca avem avizul din 28 august atunci in 28 ianuarie o sa se faca 5 luni de la decizia comisiei, ceea ce conform legii noi e termenul limita pentru solutionare, din care am inteles.

Eu incerc sa obtin ceva in scris de la ei in care sa fie scris ca am avizul pozitiv al comisiei din data de 28.08.2009, lucru pe care sa-l pot folosi ca dovada in cazul unui proces cu ei daca pana in martie nu se rezolva nimic.

gicu23
#54 Posted : Wednesday, January 13, 2010 8:31:36 PM
Medals:
cand o sa primiti scrisoare de la bucuresti ca ati redobandit cetatenia romana sa nu uitati sa plasati aici pe site un model de scrisoare ca sa stim si noi cum arata aceasta.
tinuta1985
#55 Posted : Thursday, January 14, 2010 8:46:55 AM
Medals:
Umihai wrote:

Salut tinuta1985.

Ma bucur mult sa aud ca si tie ti-au spus la fel. Dosarul meu e 2110.

Cum ai reusit sa intri sa intrebi? Nu ti-au spus nimic despre pasii ce urmeaza? Daca avem avizul din 28 august atunci in 28 ianuarie o sa se faca 5 luni de la decizia comisiei, ceea ce conform legii noi e termenul limita pentru solutionare, din care am inteles.

Eu incerc sa obtin ceva in scris de la ei in care sa fie scris ca am avizul pozitiv al comisiei din data de 28.08.2009, lucru pe care sa-l pot folosi ca dovada in cazul unui proces cu ei daca pana in martie nu se rezolva nimic.

Buna!
Eu initial ma scriesem in lista ca sa intru , intretimp a esit un functionar la balcon la o tigara si am avazut ac cineva a intrebat si am intrebat si eu s-a dus si a verificat in calculator si mi-a confirmat, tu cum ai aflat de aviz?ai dreptate ca deja sunt 5 luni, eu le-am scris 2 scrisori si pina acum nimic. L-am intrebat pe d-nul care e urmatoul pas si a zis ca sa astept scrisoare, in monitor nu se mai publica.Te rog mult sa-mi zici si mie daca mai obtii ceva info de la ei.

Multumesc!
Umihai
#56 Posted : Thursday, January 14, 2010 12:04:04 PM

Medals:
Eu am folosit metoda cu memoriul de urgentare, si tot dupa ce s-a uitat in calculator mi-a spus ca e din 28 august.

O sa te tin la curent cu ce aflu. Sper sa respecte normele legale si sa nu ne oblige sa-i impingem prin judecata.
ninaly
#57 Posted : Tuesday, January 26, 2010 9:44:42 AM
Medals:
Salut tuturor !

Spuneti-mi va rog mult cei care au scris deja scrisoare recomandata este vre-un formular sau are cineva vre-un exemplar ?

Multumesc anticipat !!!
rusoaika_md
#58 Posted : Friday, January 29, 2010 5:46:07 AM
Medals:
eu am depus dosarul prin iunie 2009 la Bucuresti.. shtiu ca nr dosarului este 3200..am vazut ca multi deja au si fost publicati in MO..Problema mea este ca sunt in SUA, m-am casatorit si momentan nu pot parasi tara, asta inseamna ca nici nu pot verifica in ce stadiu este dosarul meu...are cineva vreun sfat?
dorin1984
#59 Posted : Friday, January 29, 2010 9:48:03 AM

Medals:
rusoaika_md wrote:
eu am depus dosarul prin iunie 2009 la Bucuresti.. shtiu ca nr dosarului este 3200..am vazut ca multi deja au si fost publicati in MO..Problema mea este ca sunt in SUA, m-am casatorit si momentan nu pot parasi tara, asta inseamna ca nici nu pot verifica in ce stadiu este dosarul meu...are cineva vreun sfat?

din cite am inteles eu deacu nu se mai publica in monitorul oficial, o sa primesti scrisoare la domiciliu in RM cu privire la cetatenia ta.

dorin1984
#60 Posted : Friday, January 29, 2010 9:51:21 AM

Medals:
ninaly wrote:
Salut tuturor !

Spuneti-mi va rog mult cei care au scris deja scrisoare recomandata este vre-un formular sau are cineva vre-un exemplar ?

Multumesc anticipat !!!

presupun ca cererea se scrie in forma libera ceva de genul:
Eu (Nume, Prenume) cetatean al RM, am depus dosarul pentru redobinsirea cetateniei in data cutare la consulatul Romaniei de la Chisinau,
rog sa ma informati referitor la stadiul dosarului depus.
Pe urma mergi la posta si expediezi o scrisoare recomandata(e ceva deosebit de una simpla pentru ca tu o sa primesti raspuns daca scrisoarea ta a ajuns sau nu la destinatie) si astepti raspunsul lor.
Eu insa te-as sfatui sa nu intreprinzi nimik, pentru ca de curind o sa se infiinteze agentiile pentru cetatenii si presupun ca in max 6 luni o sa ai la sigur raspuns.
maribran
#61 Posted : Friday, January 29, 2010 10:23:18 AM

Medals:
Location: Chisinau, Dosar depus la 09.02.2009 in Chisinau, la 25.01.2010 aflat nr dosarului, in 03.02.2010 dosarul intra in comisie
Salut,
sa va zic si povestea mea despre Depunerea dosarului de redobindire a catateniei.
asa dar, am trimis scrisoare de programare la consulatul roman (Chisinau) in septembrie 2004. la 1 decembrie 2008 mi-a venit scrisoare acasa de la consulat, in care mi se spunea ca pe 10 februarie 2009 sunt programata pentru depunerea dosarului.
pe 10 februarie 2009 am fost si-am depus dosarul, in rezultat primimd doar o chitanta care confirma ca am platit cei 15 euro taxa de depunere.
pina in data de 25 noiembrie n-am intreprins nimic.
pe 25 noiembrie am trimis scrisoare recomandata la directia cetatenie la Bucuresti, nici azi n-am primit vreun raspuns de la ei, si nici cartonasul rosu care trebuia sa fie o confirmare ca scrisoarea a ajuns la ei (despre asta continui mai jos).
pe 25 si 26 ianuarie 2010 am inceput sa dau telefoane la Bucuresti, incepind cu secretariatul Presedentiei Romane, Guvern, Ministerul Justitie, Directia cetatenie fara nici un raspuns.
pe 26 ianuarie 2010 intr-un final am reusit sa vorbesc cu cineva de la Directia Cetatenia (asta a fost o mare minune), i-am spus toata povestea mea, si doamna a binevoit sa-mi spuna ca nr dosarului este 14 mii si ceva, si va intra in comisie la inceputul lunii februarie, si sa ma mai interesez dupa aceasta data.
cam asta e toata povestea, tind sa cred ca ce mi-a spus doamna la telefon este adevarat.
acuma referitor la scrisoarea recomandata trimisa la Bucuresti, am fost pe data de 27 ianuarie 2010 la Posta sa mai trimit o scrisoare de acest fel la Bucuresti, dar totodata sa ma interesez de ce nu am primit un raspuns la precedenta.
pai sa vedeti ce raspuns am primit, cica, cartonasul cela rosu care trebuie sa vina ca confirmare ca scrisoare a ajuns la destinatie, se intoarce ca o scrisoare simpla, adica nu e luata la evidenta nicaieri si se poate intimpla sa se piarda, si daca doresc pot sa dau scrisoarea in cautare, dar totul se rezolva timp de o luna. am dat scrisoare in cautare, si nu-mi ramine decit sa astept.
tantan
#62 Posted : Friday, January 29, 2010 10:37:20 AM

Medals:
Location: Moldova, Depunere dosar:jan'2005 / Urgentare:may'2008 / Completare: oct'2008 / Aviz: may'2009 / Monitor: oct'2009/ Juramant: nov'2009/Depunere certif.nastere: nov'2009/ Elib.certif.nastere:febr'2010
In mediu dosarul este analizat in comisie timp de 3-4 luni, timp in care fie descopera vreun act ce lipseste sau ceva ce nu este in regula - caz in care iti trimit o scrisoare la adresa de domiciliu cu solicitarea de a completa dosarul, fie in urma analizei totul este ok si in acest caz primesti aviz pozitiv de la comisie.

Situatia 1 (se descopera acte lipsa/expirate la dosar):

Tu nu ai de unde sa stii acest lucru, asa ca este bine sa trimiti o scrisoare in care sa soliciti informatii despre starea dosarului si specifici o adresa de contact in cazul in care exista probleme la dosar. De obicei daca totul este ok, atunci ei nu iti mai trimit nici un fel de raspuns.

Situatia 2 (dosarul este ok):

Cam peste 3-4 luni dupa ce intra dosarul tau in comisie si dosarul este ok, comisia iti da AVIZ POZITIV. Dupa acest aviz pozitiv, cam in 3 luni (conform informatiilor de saptamana trecuta) ei te programeaza la jurmant. In timp de astea 3 luni intre AVIZ POZITIV si JURAMANT ei iti trimit o scrisoare la adresa de domiciliu in care te informeaza cand te-au programat si cum sa procedezi cu juramantul.

Acum sa faci si tu un simplu calcul: dosarul intra in comisie in februarie + 3 sau 4 luni = mai/iunie iese dosarul din comisie + 3 luni pana te programeaza la juramant = august/septembrie depui juramantul.
maribran
#63 Posted : Friday, January 29, 2010 1:03:28 PM

Medals:
Location: Chisinau, Dosar depus la 09.02.2009 in Chisinau, la 25.01.2010 aflat nr dosarului, in 03.02.2010 dosarul intra in comisie
tantan, de-ar da Dumnezeu sa fie asa, cum zici tu.
Alexvulpea
#64 Posted : Thursday, February 04, 2010 3:21:08 PM

Medals:
Spunetimi varog ce sanse am daca pun dosarul la Bucuresti?
tantan
#65 Posted : Thursday, February 04, 2010 3:23:04 PM

Medals:
Location: Moldova, Depunere dosar:jan'2005 / Urgentare:may'2008 / Completare: oct'2008 / Aviz: may'2009 / Monitor: oct'2009/ Juramant: nov'2009/Depunere certif.nastere: nov'2009/ Elib.certif.nastere:febr'2010
Alexvulpea wrote:

Ai sanse sa se miste mai repede.
cgv
#66 Posted : Thursday, February 04, 2010 3:25:30 PM

Medals:
Alexvulpea wrote:

Daca depui dosarul la Bucuresti, atunci stii numarul dosarului si nu se pierde timp pina cind ajunge dosarul la DC si se inregistreaza.

Dar , pina ce, la Bucuresti pot sa depuna numai acei care au permis de sedere in RO.
Alexvulpea
#67 Posted : Thursday, February 04, 2010 3:33:33 PM

Medals:
E nevoie si de advocat sau...
cgv
#68 Posted : Thursday, February 04, 2010 3:36:42 PM

Medals:
Alexvulpea wrote:

Pentru ce? Sa-ti duca dosarul?
yo
#69 Posted : Thursday, February 04, 2010 3:37:09 PM
Medals:
Alexvulpea wrote:

In legatura cu noua lege, si daca totul va merge perfect, nu ca pina acuma, presupun ca de avocat nu vei avea nevoie, cel putin acuma la sigur nu ai nevoie de el, asteapta 5 luni dupa ce depui si daca nimic nu se intimpla, atunci la sigur vei avea nevoie de avocat.
Alexvulpea
#70 Posted : Thursday, February 04, 2010 3:39:15 PM

Medals:
interesant site bravAngel
yo
#71 Posted : Thursday, February 04, 2010 3:40:24 PM
Medals:
Alexvulpea wrote:
interesant site bravAngel

Bravo adminului ca l-a creat. Applause
1 user thanked yo for this useful post.
stela25
#72 Posted : Thursday, February 04, 2010 7:17:36 PM
Medals:
Situatia mea se aseamana cu cea a lui maribran.am depus pe 03 02 2009 la chisinau.am scris scrisoare privind situatia si numarul dosarului meu pe cetatenia@yahoo.com in decembrie 2009.(anterior tot mai trimisesem).azi am primit email unde ma anunta ca dosarul meu e cu numarul 17 mii si ceva.si pentru a afla situatia acestuia va trebui sa ma adresez printr-un memoriu in scris Directiei Cetatenie dupa luna aprilie 2010.scrisoarea am primit-o exact cind am implinit un an de la depunere.probabil dosarul a stat foarte mult pe raft si abia acum l-au inregistrat.persoane cunoscute au depus in iunie tot la chisinau si au numarul mult mai mic la dosar 6 mii si ceva.probabil si dosarul le va fi mai repede solutionat. unde-i drepatea?
maribran
#73 Posted : Thursday, February 04, 2010 8:14:45 PM

Medals:
stela25 wrote:
Situatia mea se aseamana cu cea a lui maribran.am depus pe 03 02 2009 la chisinau.am scris scrisoare privind situatia si numarul dosarului meu pe cetatenia@yahoo.com in decembrie 2009.(anterior tot mai trimisesem).azi am primit email unde ma anunta ca dosarul meu e cu numarul 17 mii si ceva.si pentru a afla situatia acestuia va trebui sa ma adresez printr-un memoriu in scris Directiei Cetatenie dupa luna aprilie 2010.scrisoarea am primit-o exact cind am implinit un an de la depunere.probabil dosarul a stat foarte mult pe raft si abia acum l-au inregistrat.persoane cunoscute au depus in iunie tot la chisinau si au numarul mult mai mic la dosar 6 mii si ceva.probabil si dosarul le va fi mai repede solutionat. unde-i drepatea?

mda, eu tot le-am scris email, dar pina cind nimic.
tie in cit timp ti-au raspuns la email?
si eu nu inteleg, ce-i cu memoriul asta scris? de ce dupa luna aprilie 2010? pina atunci ce va fi? dar dosarul a fost in comisie, a intrat/iesit? de asta nu ti-au zis nimic?
tare mare magarie.
ilean
#74 Posted : Thursday, February 04, 2010 9:20:27 PM
Medals:
lynna wrote:

Salutare tuturor! Sint intr`o situatie la fel- nu sunt in tara ,dar am invitatie de la Ambasada si vreau sa depun dosarul. Sa inteleg,din cele scrise de "lynna", ca sar putea depune prin avocat. Daca stie cineva, sa ma ajute sa contactez un avocat in acest sens. Si cam cit ar costa serviciile avocatului? Am mare nevoie de aceasta cetatenie, va rog sa ma ajutati daca cunoasteti! Multumesc!zambet
Tol
#75 Posted : Thursday, February 04, 2010 10:15:36 PM
Medals:
Dosarul se depune numai si numai personal, singura exceptie e daca esti handicapat imobilizat la pat (invalid).
admin
#76 Posted : Thursday, February 04, 2010 11:47:07 PM

Medals:
ilean, poti depune si in tara in care te afli acum

daca esti in SUA sau Italia vezi ca s-a mai discutat pe forum, poti face toate actiunile necesare obtinerii pasaportului roman prin consulatul roman din acea tara, daca ai permis de sedere valabil

ilean, problema ta se discuta aici http://cetatenie-romana....arului-prin-procura.aspx
maribran
#77 Posted : Tuesday, February 09, 2010 4:04:58 PM

Medals:
eu iar am vorbit la telefon cu directia cetatenie.
doamna nu mi-a dat nici o informatie, a spus ca voi primi instiintare acasa.
mi-a explicat, ca la comisie se baga zilnic citeva mii de dosare, si nu poate sa-mi spuna in cit timp se rezolva.
adic_1986
#78 Posted : Tuesday, February 09, 2010 5:53:22 PM
Medals:
tata meu o primit cetatanie in 2009 dar eu am23 de ani eu pot sa redobindesc cetatinie in 6 luni
adic_1986
#79 Posted : Tuesday, February 09, 2010 5:54:15 PM
Medals:
655t
annnna
#80 Posted : Wednesday, February 10, 2010 10:07:46 PM
Medals:
adic chiar nu inteleg ce vrei sa spui? Conform legilor asa ar trebui ca toti sa luam cetatenia in 5 luni, 6 luni, dar in Romania legile nu se respecta...unii vor primi cetatenia in 5-6 luni, la altii va dura mai mult...de ce? nu stim.
Octtavius
#81 Posted : Wednesday, February 17, 2010 4:18:10 PM
Medals:
Salut!!!
sper sa puteti raspunde si la intrebarea mea.

am depus actele la 27 octombrie 2009....Oare credeti voi ca au ajuns la bucuresti ???? si ca au fost examinate sau nu????
iur4ic
#82 Posted : Wednesday, February 17, 2010 4:32:01 PM

Medals:
Location: RM or. BALTI CERERE scrisa in 2004 INVITATIE februare 2009 DOSAR DEPUS septembrie 2009 Termen Comisie 22.06.2010 an.
Eu am depus in septembrie 2009. Am un numar de 2***/RD/2010 mi s-a spus sa atept pina in iulie!!!
1 user thanked iur4ic for this useful post.
Octtavius
#83 Posted : Wednesday, February 17, 2010 5:27:11 PM
Medals:
iur4ic de unde ai aflat cit trebuie sa asteptsi???? imi spui si mie???
iur4ic
#84 Posted : Thursday, February 18, 2010 8:42:28 AM

Medals:
am primit raspuns la email din Bucuresti!
Octtavius
#85 Posted : Thursday, February 18, 2010 10:52:38 AM
Medals:
iur4ic poti sa-mi spui si mie te rog mult adresa de email unde pot sa aflu ce-s cu documentele mele???????

iti voi fi recunoscatur
Octtavius
#86 Posted : Thursday, February 18, 2010 7:46:44 PM
Medals:
daca am o ruda in romania(sora lui tatal meu) poate oare asta influentsa la proces?????? Daca da cum anume......va voi fi foarte recunoscator
Lilica
#87 Posted : Thursday, February 18, 2010 8:00:18 PM
Medals:
iur4ic wrote:
am primit raspuns la email din Bucuresti!

Buna, la ce adresa de e-mail ai scris si ai primit raspuns, te rog? Eu deja de 3 luni trimit solicitare pe e-mail: cetatenie@just.ro, rugand sa-mi comunice numarul dosarului si nu am primit nici un raspuns ... Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai da si mie adresa la care ai trimis si de la care ai primit raspuns, te rog. Multumesc.
dorin1984
#88 Posted : Thursday, February 18, 2010 8:24:40 PM

Medals:
Octtavius wrote:
daca am o ruda in romania(sora lui tatal meu) poate oare asta influentsa la proces?????? Daca da cum anume......va voi fi foarte recunoscator

Chiar nu vad cum sora lui tatal tau ar putea sa influenteze procesul....
unicul lucru pe care o poti face e sa trimiti o scrisoare recomandata in care sa ceri de la directia cetatenii stadiul dosarului tau si numarul daca nu il cunosti.
kambinator
#89 Posted : Wednesday, March 03, 2010 3:36:54 PM
Medals:
Prietena mea a depus pe 2 martie 2009 si abia ieri am aflat ca este programata la juramant pe 11 martie. Insa scrisoarea acasa inca nu a ajuns, altei fete care a depus cu ea i-a venit si scrisoarea.
cgv
#90 Posted : Wednesday, March 03, 2010 3:50:20 PM

Medals:
kambinator wrote:
Prietena mea a depus pe 2 martie 2009 si abia ieri am aflat ca este programata la juramant pe 11 martie. Insa scrisoarea acasa inca nu a ajuns, altei fete care a depus cu ea i-a venit si scrisoarea.

Aici vezi lista cu persoanele ce depun juramantul pe 11 martie:
http://cetatenie-romana....rtie-2010-Bucuresti.aspx
kambinator
#91 Posted : Wednesday, March 03, 2010 3:57:20 PM
Medals:
cgv wrote:
kambinator wrote:

Aici vezi lista cu persoanele ce depun juramantul pe 11 martie:
http://cetatenie-romana....rtie-2010-Bucuresti.aspx

Pai de aici si am aflat Dancing
Users browsing this topic
Vizitator
Untag as favorite
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.