Putina Elena a scris:Mutltumesc Titkol pentru informatie, si inka multumesc ca nu ai ezitat sa imi aduci la cunostinta ca sunt o necarturara,si sunt prea desteapta :( sunt pe forum de vreo 4 luni si vad ca lumea nu prea intelege ca exista populatie care are acces la Inet, dar cu parere de rau nu si-au permis poate sa faca o facultate la universitatile noastre,cu atit mai mult in afara tarii,nu toata lumea este doctor in stiinte,profesori de limba Romana etc. etc. dar toata lumea are dreptul de a se informa,si de asi redobindi cetateniei smd.
ai fi putut sa imi scrii: da, e nevoie de procura,dar nu are sens da o descarci de pe Inet. poti sa mergi la orice notar ii zici problema ta,si acesta o face fara probleme. ;)
Multumesc inca odata.
eu ti-am zis din punctul de vedere al notarului ,nu al meu,imi pare rau ca nu ai inteles corect,eu pur si simplu am intilnit arogantii astia mai des si ti-am dat un sfat ca sa nu te bruscheze unul din ei sa iti strice dispozitia degeaba astfel comunicindu-ti ca e de competenta lor sa stie cum sa faca o procura pentru asa ceva nu al fiecarui cetatean,ca de asta il platesti,nu?daca asa ai inteles,problemele tale[-(
P>S.Am scris despre notari ca nu sutn toi necarturari,nu de tine citeste ATENT.Treaba e ca trebuia sa plec o data la odihna si notarul mi-a facut procura gresita ,in sens ca in codul fiscal erau doar 11 cifre si cind secretara mi-a dat sa citesc i-am spus"in codul fiscal al persoanei din md sunt 13 cifre si nici de cum nu pot fi 11"am avut mare debait acolo si am inteles ca notarul chiar nici nu avea idee de asta,asta am avut in vedere ca poate ai noroc sa nu dai peste un necarturar de notar din astia si o sa stie cum sa-ti faca procura.Apoi un caz cind pe o doamna in Suceava au trimis-o sa fac alta declaratie la notar ca nu era buna cea facuta de notar din md.asta spuneam.Cum pot sa zic tie necarturara,daca nici nu te stiu,dar si chiar daca te-as sti asa,cred ca te-as evita in cel mai rau caz,dar nu sa iti spun,ca de astia-s multi si toti au loc sub soare,mai destept sau mai putin destept.Succese si citeste atent,nici gind sa te indispun
Editeaza de catre utilizator miercuri, 26 ianuarie 2011 14:21:50(UTC)
| Motiv: Nespecificat