Forumul Cetatenie-Romana.info
Cetatenie-Romana.Info - Logo
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Ajutati-ma va rog !!!!!!!!!!!!
fant20 Offline
#1 Posted : Monday, May 04, 2009 5:06:54 PM(UTC)
Rank: Incepator
Salut!
Sunt cetatean al R. Moldova cu resedinta in Moldova. Poate cineva, va rog mult, sa-mi descrie pe pasi toata procedura de redobindire a cetateniei romane. Am citit atitea postari si am ascultat atitea pareri ca deja nu shtiu ce sa mai cred.
Inainte de a depune dosarul si cererea de redobindire mai este necesar ceva de facut ???

Multumesc anticipat de raspuns !!!
Sponsor  

....... Offline
#2 Posted : Monday, May 04, 2009 5:11:45 PM(UTC)
Rank: Membru Avansat
fant20 wrote:
Salut!
Sunt cetatean al R. Moldova cu resedinta in Moldova. Poate cineva, va rog mult, sa-mi descrie pe pasi toata procedura de redobindire a cetateniei romane. Am citit atitea postari si am ascultat atitea pareri ca deja nu shtiu ce sa mai cred.
Inainte de a depune dosarul si cererea de redobindire mai este necesar ceva de facut ???

Multumesc anticipat de raspuns !!!

Frunzareste binisor pe aici. S-a raspuns de multe ori la aceasta intrebare !
fant20 Offline
#3 Posted : Monday, May 04, 2009 5:19:39 PM(UTC)
Am incercat sa gasesc, peste to este scris deja momentul cind depui actele cu cererea, dar nicaieri nu este scris ca mai trebuie de scris o cerere inainte de asta. Pote eu inca nu am gasit(daca cineva stie unde poate imi da si linkul). Daca stie cineva precis acuma, va rog sa-mi raspundeti direct la intrebare.
....... Offline
#4 Posted : Monday, May 04, 2009 5:41:15 PM(UTC)
fant20 wrote:
Am incercat sa gasesc, peste to este scris deja momentul cind depui actele cu cererea, dar nicaieri nu este scris ca mai trebuie de scris o cerere inainte de asta. Pote eu inca nu am gasit(daca cineva stie unde poate imi da si linkul). Daca stie cineva precis acuma, va rog sa-mi raspundeti direct la intrebare.

In cazul in care nu ai cei 4 ani stati legal in Romania si ai domiciliul in R. Moldova, scrii o cerere (format liber) la adresa Consulatului Romaniei din Chisinau si astepti sa-ti vina la adresa mentionata o instiintare sa vii sa depui actele (in cat timp o sa-ti vina instiintarea, numai D-zeu stie). Dupa ce iti vine instiintarea, iei dosarelul cu actele necesare ( http://www.just.ro/Secti.../tabid/593/Default.aspx ) si te duci sa le depui. Dupa aceea stai mereu cu ochii pe monitorul oficial sa vezi cand apari. Asta asa in mare.
Bafta !
fant20 Offline
#5 Posted : Monday, May 04, 2009 5:46:39 PM(UTC)
OK !!!
Multumesc mult. Eu ca atare am scris asha gen de cerere, am primit "Aviz de primire", insa de atunci deja a trecut undeva un an. Si eu nu eram sigur daca am facut ceea ce trebuia sa fac sau nu. In caz ca asha de mult timp nu a venit nimic, mai pot sa fac ceva sau nu ???
....... Offline
#6 Posted : Monday, May 04, 2009 5:49:09 PM(UTC)
fant20 wrote:
OK !!!
Multumesc mult. Eu ca atare am scris asha gen de cerere, am primit "Aviz de primire", insa de atunci deja a trecut undeva un an. Si eu nu eram sigur daca am facut ceea ce trebuia sa fac sau nu. In caz ca asha de mult timp nu a venit nimic, mai pot sa fac ceva sau nu ???

Ce fel de "Aviz de primire" ti-a venit? confirmarea scrisorii?
fant20 Offline
#7 Posted : Monday, May 04, 2009 5:52:37 PM(UTC)
Da, de la posta noastra, ca precum scrisoarea a ajuns la destinatar. Dar de atunci deja a trecut cred, mai mult de un an. Si acuma nu shtiu ce sa fac.
....... Offline
#8 Posted : Monday, May 04, 2009 5:56:16 PM(UTC)
fant20 wrote:
Da, de la posta noastra, ca precum scrisoarea a ajuns la destinatar. Dar de atunci deja a trecut cred, mai mult de un an. Si acuma nu shtiu ce sa fac.

Acum trebuie sa astepti sa vina de la ei instiintarea ca tre sa vii sa depui actele. Treaba asta dureaza.
viorica Offline
#9 Posted : Monday, May 04, 2009 6:22:58 PM(UTC)
Rank: Membru
fant20 wrote:
OK !!!

Cererile alea depuse prin posta ajung numai ei stiu unde, am depus si eu in 2006 si plus alte cereri de a-mi zice in ce stadiu se afla cererea, iar ei mucles nu raspund nimic
fant20 Offline
#10 Posted : Monday, May 04, 2009 6:26:52 PM(UTC)
viorica wrote:
fant20 wrote:
OK !!!

Cererile alea depuse prin posta ajung numai ei stiu unde, am depus si eu in 2006 si plus alte cereri de a-mi zice in ce stadiu se afla cererea, iar ei mucles nu raspund nimic

Am inteles ca se poate de scris cerere repetata. Si cred ca asta shi am sa fac.
Victor Antofica Offline
#11 Posted : Monday, May 04, 2009 7:06:58 PM(UTC)
Rank: Administratia

va rog sa creati topicuri cu denumiri sugestive,

nu mai creati topicuri de genul : "Ajutati-ma va rog !!!!!!!!!!!!"

acestea nu sunt relevante pt alti vizitatori!
Users browsing this topic
Vizitator
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.