Cetatenie-Romana.Info
»
Obtinere cetatenie romana
»
3. Juramantul de Credinta fata de Romania
»
30 aprilie JURAMANT - Lista persoanelor invitate la Bucuresti sa depuna juramantul de credinta
Nivel: Administratia Postari: 1,340 A fost multumit de: 473 -ori in postarea 195 Locatia: London
|
TABEL CU PERSOANELE CARE DEPUN JURĂMÂNTUL DE CREDINŢĂ FAŢĂ DE ROMÂNIA PE DATA DE 30 APRILIE 2009
Depunerea jurământului de credinţă faţă de România va avea loc în ziua de 30 aprilie 2009, ora 13,30 la sediul Institutului Naţional al Magistraturii din B-dul Regina Elisabeta nr. 53 ( vis a vis de Parcul Cişmigiu), dată la care vă rugăm să prezentaţi asupra dumneavoastră un act de identitate (paşaportul sau permisul de şedere permanentă sau cartea de rezidenţă, plus 2 fotografii tip legitimaţie. NUMELE ŞI PRENUMELEANASTASE SERGIU BANARI TATIANA BARDAREAN ANDREI BERCEA ALEXANDRA CARAMAN TATIANA VOLOH STELA CHIŢAN NATALIA CIUHRII IRAIDA COTRUŢĂ CAMELIA COVACI OLGA DĂNĂILĂ LUCIA DĂNĂILĂ RODICA DERCACI NADEJDA EŞANU AFANASIE GRANICI SERGIU HONAE MARIAN IGNAT MARIA JOSANU RODICA MALAI VERONICA MIHALIOV LARISA MUNTEAN VASILE NARTEA MARCEL PLOPA NATALIA PLUGARU OLGA POPESCU ANATOL POSTOLACHE VADISLAV PREPELIŢĂ LILIA PRUTEAN SERGIU RUDENCO ALEXANDRU SCOBIOALĂ IULIAN ŞOIMARU VALENTIN STATI LILIA STRATIEV SERGIU TABAC TATIANA TACU MIHAIL TERINTI IGOR TIMCIUC OTILIA TOIA VALERIU TRIFAN VALERIU URSU BORIS VIŞANU DIANA VLADARCIUC ALEXANDRU VUTCARIOV PARASCOVIA ABDULAMER AMEER AHMAD SAAD HUSAMEDIN ABOU AINAIN ALAMZAD SINA AL-KALBANI JAMAL AL-KALBANI KEFAH AMMAR AB KARIM SALAH ATAAS TALAAT BABIE MAHMOUD BANTIUC LARISA BASHIR BASSAM BOUKHELF RABAH CHIKH MOHAMED MOHAMED CICIO LAURA BEATRIZ DIEN VAND HUNG ESMAEEL MUHAMMED FERZAT AHMAD HAMSOU AHMAD HUSEIN HAFIDH JLEILATI BUCHRA KABLAN MEHMET –SAIT KHAMIS AHMAD M.A KILIC SINAN KOZLOVA LIDIA MOHAMMED YUSRA NATU AFRODITA NWACHUKWU GODWIN IFEANYI RANJABAR KHADIVI NASER SAID SALAH SAMOSHKIN VYACHESLAV SAMOSHKINA INNA SHIRAZI HAMID SIPAHI AYHAN STRIBER JOAKIM YILDIRIR ALI BESKID RUDOLF DEPNER ALFRED FLEGOT ALEXANDRU MARZENACKER MARIA MEMISI ABDULLAH MUNTEANU STAHL MARIAN BARA DORINETA CIUCURE DANIEL DOOTZ GERHILD GALL TIBERIU JIVCOVICI PEZTRICA LORINCZY EMIL MADER MUNTEAN MARIA MOISSIU CONSTANTIN ION SILLO MARIA MAGDALENA ZAMFIR ANGHELINA GROSU OLGA ŞEVCENCO ADRIAN BÂCU VEACESLAV PAIU MARIANA DWEDAR TALAL SCHENKER IRENA MEMIŞ NAZMIA MEMIŞ HAMDIA HIZLIOGLU FERIT KENAN DALI SALAH BARAKAT GEORGE GUNGOR GUVEN CĂLDĂRAŞ DUMITRU VIGH VILMOS URSU GRIGORE GALBUR OLEG GALBUR ALINA GROSU TATIANA MALCOCI NICOLAE GAŞPER NICOLAE OPREA CRISTINA ŢIBRIGAN ALEXANDRU CUDLENCO ADRIAN COGÎLNICEAN SERGIU BAGRIN GHENADIE MELNIC OLESEA GALBUR LILIANA CIOLPAN PETRU BOZU OLGA MAHMUT RODICA ILIESCU VICTORIA DUMITRAŞCU VASILE ANGHEL VITALIE POPA OLESEA POPA TATIANA ARNĂUT LUDMILA MORARI PETRU PLOTNIC SILVIA FRUNZE ION BĂLAN DUMITRU BOTNARU ION DANI VASILE BĂRBULESCU ROBERT CRISTIAN CIURARIU DINARCA GHICA ADRIAN JAKOB AGNES JAKOB CORNEL STANCA MIRELA CODRESCU NECULAE CIOBANU STANISLAV CIOBANU EUGENIA CIOBANU MAIA MUNTEANU ION CALIN ROMAN LUNGU LARISA SAVCENCO RABEI BRATU IRINA MAZILU ALEXANDRU BOZU VALENTIN VERDEŞ DANAIA ŞIŞIANU LUCIA GHEORGHIŢĂ VALENTINA SAJIN OXANA MITAKI IRA BUZILĂ NATALIA SPINEI NICOLETA BRĂGARU MARIANA CUDREAŞOV SERGIU PREDA MIKE GARCIU TĂNASE VASILE DAVIDOVICI HERSCOVICI HEDI BACIU ANDREI BELA ANGELA MIRASOVA GUZEL MANOLACHE ELENA MANOLACHE GHENADIE BENFORADO E. SUZANNE VIZITIU VITALIE ŞVÎDCHI VLADIMIR IPATI GHEORGHE GRIŢCAN IRINA FABIAN ELENA CORCIMARIUC LIDIA COBZAC VALERIU COJOCARU OLEG VIGDOR ESTHER NIŢĂ NADEJDA PITUŞCAN MARIA POPESCU ELENA CHIPERI IGOR CAMENSCHI VASILE BRADU NATALIA POPOV ALEXEI POPOVSCHI ADRIAN SÂRBU ARTUR RADU IURIE CHIANU SERGHEI DAVID DIANA GÎRLEANU ALEXANDRA GÎRLEANU NADEJDA GAIDAMAŞCIUC ANATOLII GRIGORIEV DIANA COMERZAN NATALIA TRIFAN TAMARA VIERU CĂTĂLIN DOBRESCU OXANA SAADATI SOHI MORTEZA MUSTEAŢĂ TATIANA BORŞ MARIANA CALISTRU RADOMIR STĂNILĂ LILIA BOBOC NINA PAPANA VALENTINA COVALGIU VICTORIA SPATARI OLEG SÎRBU NICOLAE POSTICA SERGHEI ANTIMIR SVETLANA MAINOV ALIONA ROTARU NINA ROTARU DIANA A. AHMAD RAFEDA SLOBOZIAN TATIANA SLOBOZIAN MIHAIL CROITORU VICTORIA IANEV ANATOLIE ZBORAŞ SERGIU ESKIOCAK MAHMUT MOISEI SERGIU ZAJI OSAMA SBAHI M. TAREK ŞERBAN ADELA DOGAN METIN WANG LU MHMOOD YOUSIF A MHMOOD 229 persoaneEditeaza de catre utilizator joi, 10 decembrie 2009 18:20:24(UTC)
| Motiv: Nespecificat
|
|
|
|
Nivel: Membru Postari: 12
|
DC am fost piblicata in 28 aprilie, atuci cam prin ce luna voi depune , nu pot merge la orice data a depunerii de juramant?
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 152 A fost multumit de: 1 -ori in postarea 1
|
cristina a scris:DC am fost piblicata in 28 aprilie, atuci cam prin ce luna voi depune , nu pot merge la orice data a depunerii de juramant? nu poti merge la orice data, trebuie sa astepti sa fii programata, asta daca esti cu domiciliul in Ro, in caz contrar tre sa mergi sa te programezi la consulatul din chisinau.
|
|
|
|
Nivel: Incepator Postari: 1 Locatia: Cluj Napoca
|
Buna.
Sa inteleg ca in momentul in care, la depunerea actelor pentru acordarea cetateniei, ai ales optiunea de stabilire a domiciliului in Romania, (1) depunerea juramantului (am aparut in Monitorul Oficial din 29.04.2009,cu stabilirea domiciliului in Romania) se va face OBLIGATORIU la Bucuresti, si (2) doar atunci cand vei fi programat de catre ei (exista posibilitatea de a te programa singur)?
(3) Sau exista optiunea de a depune juramantul si la Chisinau, cu posibilitatea efectuarii unei programari de catre mine insumi?
Va multumesc.
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 497 A fost multumit de: 4 -ori in postarea 2 Locatia: Bucuresti
|
jasmina a scris:Buna.
Sa inteleg ca in momentul in care, la depunerea actelor pentru acordarea cetateniei, ai ales optiunea de stabilire a domiciliului in Romania, (1) depunerea juramantului (am aparut in Monitorul Oficial din 29.04.2009,cu stabilirea domiciliului in Romania) se va face OBLIGATORIU la Bucuresti, si (2) doar atunci cand vei fi programat de catre ei (exista posibilitatea de a te programa singur)?
(3) Sau exista optiunea de a depune juramantul si la Chisinau, cu posibilitatea efectuarii unei programari de catre mine insumi?
Va multumesc. 1 Da 2 Da. Nu exista posibilitatea de a te programa singur. Exista o sansa minima (teoretic desigur vorbind) ca sa te programezi in regim de urgenta la jurmant dar chestia aceasta nu se practica. Oricum in 3 luni depui juramantul. 3 Si da si nu. Poti sa te adresezi catre Ministerul Justitiei cu o cerere ca sa depui juramantul la Chisinau. Aceasta insa iarasi este numai si numai teoretic. Un coleg de clasa a incercat sa faca aceste demersuri de depunerea jurmantului la Chisinau in loc de Bucuresti. Nu stiu daca a reusit, dar intr-un final l-am gasit pe listele de la Bucuresti. Enjoy.
|
|
|
|
Nivel: Incepator Postari: 6 Locatia: romania
|
cand e data urmatoare de depunere a juramantului?nu stiti?
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 152 A fost multumit de: 1 -ori in postarea 1
|
pompas a scris:cand e data urmatoare de depunere a juramantului?nu stiti? inka nu
|
|
|
|
Nivel: Membru Postari: 12 Locatia: galati
|
daca am aparut pe 25 aprilie in partea 1 cam peste cat timp apar la juramant?
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 48 Locatia: bucuresti
|
nici o lista noua cu persoane care trebuie sa depuna juramant?
|
|
|
|
Nivel: Membru Postari: 11 Locatia: craiova
|
e cineva care a aparut pe 12 martie 2009 si asteapta lista pt depunere juramanat. acum o luna mi s-a spus ca tre sa apar , dar.......... nimic . pe 12 iunie se sac 3 luni. ce se intampla dupa? stie cineva?
|
|
|
|
Nivel: Membru Postari: 11 Locatia: craiova
|
sigur in 3 luni depui juramantul. si daca nu apar pe lista de pe 2 iunie ce fac?
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 497 A fost multumit de: 4 -ori in postarea 2 Locatia: Bucuresti
|
z_arina a scris:e cineva care a aparut pe 12 martie 2009 si asteapta lista pt depunere juramanat. acum o luna mi s-a spus ca tre sa apar , dar.......... nimic . pe 12 iunie se sac 3 luni. ce se intampla dupa? stie cineva? Putina rabdare si sigur o sa apari.
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 97 A fost multumit de: 6 -ori in postarea 6
|
z_arina a scris:sigur in 3 luni depui juramantul. si daca nu apar pe lista de pe 2 iunie ce fac? salut,si eu astept caci am aparut cu 2 zile mai devreme!
|
|
|
|
|
cand e data urmatoare de depunere a juramantului?nu stiti?
|
|
|
|
Nivel: Administratia Postari: 1,340 A fost multumit de: 473 -ori in postarea 195 Locatia: London
|
2 iunie 2009 - se depune juramantul la Bucuresti
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 355 A fost multumit de: 3 -ori in postarea 2
|
admin a scris:2 iunie 2009 - se depune juramantul la Bucuresti deci totusi e 2 iunie, s-a confirmat?
|
|
|
|
|
da, au primit invitatia cateva persoane deja
|
|
|
|
|
a primit cineva vre-o invitatie care a fost publicat in monitorul oficial partea I pe 10 martie 2009?
|
|
|
|
Nivel: Incepator Postari: 6 Locatia: Bucuresti
|
pompas a scris:a primit cineva vre-o invitatie care a fost publicat in monitorul oficial partea I pe 10 martie 2009? Da, tatal meu a aparut in monitor pe 10.03.09. A primit ieri invitatia la juramant.
|
|
|
|
|
liliana a scris:pompas a scris:a primit cineva vre-o invitatie care a fost publicat in monitorul oficial partea I pe 10 martie 2009? Da, tatal meu a aparut in monitor pe 10.03.09. A primit ieri invitatia la juramant. da am terminat si eu cu juramantul (cat de obosit e :( )
|
|
|
|
Cetatenie-Romana.Info
»
Obtinere cetatenie romana
»
3. Juramantul de Credinta fata de Romania
»
30 aprilie JURAMANT - Lista persoanelor invitate la Bucuresti sa depuna juramantul de credinta
Salt la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Poti vota la sondaj in acest forum.