Nivel: Membru Postari: 44 A fost multumit de: 10 -ori in postarea 8 Locatia: Chisinau
|
Salutare tuturor. curind trebuie sa plecam cu copiii minori in Romanaia, si ne-am ciocnit cu o problema. pasapoartele rosii a copiilor inca nu sint gata. Cine e la curent, sau a traversat frontierta.-putem traversa frontiera doar cu certificatele de nastere, pasapoartele albastre, si certificatul galben ,unde sunt inscrisi copii? va multunesc anticipat
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 2,688 Medalii:  A fost multumit de: 1399 -ori in postarea 856 Locatia: Antarctida
|
Originally Posted by: freulein  Salutare tuturor. curind trebuie sa plecam cu copiii minori in Romanaia, si ne-am ciocnit cu o problema. pasapoartele rosii a copiilor inca nu sint gata. Cine e la curent, sau a traversat frontierta.-putem traversa frontiera doar cu certificatele de nastere, pasapoartele albastre, si certificatul galben ,unde sunt inscrisi copii? va multunesc anticipat Da, dupa cate tin minte
|
|
|
|
Nivel: Membru Postari: 135 A fost multumit de: 23 -ori in postarea 17 Locatia: straseni
|
da se poate de trecut vama, eu am trecut cu copilul avindul in pasaportul MD si avindul in cert galben de cetatenie,succes
|
|
|
|
Salt la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Poti vota la sondaj in acest forum.