Nivel: Administratia Postari: 1,340 A fost multumit de: 473 -ori in postarea 195 Locatia: London
|
Tabel juramant din data de 11.06.2012 Tabel juramant din data de 11.06.2012, ora 08:30 Tabel juramant din data de 11.06.2012, ora 11:30
|
|
|
|
Nivel: Membru Postari: 53 A fost multumit de: 13 -ori in postarea 9 Locatia: Chisinau
|
tabelul de depunere a juramintului pe data de 11.06.12 ora 15.00 nu este publicat...de ce oare?
|
|
|
|
Nivel: Administratia Postari: 1,340 A fost multumit de: 473 -ori in postarea 195 Locatia: London
|
|
 1 utilizator a multumit admin acest post util.
|
|
|
Nivel: Membru Postari: 53 A fost multumit de: 13 -ori in postarea 9 Locatia: Chisinau
|
pai cind m-am programat doamna de la consulat mi-a dat talonasul pe data de 11 iunie la ora 15.00...oare ea s-a gresit cumva?
|
|
|
|
Nivel: Membru Postari: 54 A fost multumit de: 12 -ori in postarea 10
|
daca nu ma gresesc esti programata la chisinau,ce ai tu cu bucuresti
|
 2 au multumit acest post util tvb.
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 1,030 A fost multumit de: 369 -ori in postarea 273 Locatia: cernauti
|
aleaa sunt listele pentru bucuresti
|
 1 utilizator a multumit serjmin acest post util.
|
|
|
|
 multumesc pentru rasouns.. am crezut ca aceste tabele sunt pentru toti..
|
|
|
|
|
eu deacum am depus juramintul in sfirsit mi-am redobindit cetatenia  apropo cind am fost la consulat sa depun juramintul erau foarte multi rusi care nu stiau macar un cuvint in romana...doamne ce de tare m-am indignat  merita ei oare sa devina cetateni romani?
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 1,030 A fost multumit de: 369 -ori in postarea 273 Locatia: cernauti
|
Originally Posted by: @svetyk@  eu deacum am depus juramintul in sfirsit mi-am redobindit cetatenia  apropo cind am fost la consulat sa depun juramintul erau foarte multi rusi care nu stiau macar un cuvint in romana...doamne ce de tare m-am indignat  merita ei oare sa devina cetateni romani? rusii au reusit sa dea juramantul?
|
|
|
|
|
sigur ca au dat juramintul.....ar trebui ca cei de la ANC sa-i testeze inainte sa dea juramintul....in timpul juramintului ei s-au dus in fundul salii sa nu-i observe...
|
|
|
|
Salt la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Poti vota la sondaj in acest forum.