Forumul Cetatenie-Romana.info
Welcome Guest! To enable all features please Intrare or Inregistrare.

Notificare

Icon
Error

Share
Optiuni
Ultima postare. Go to first unread
Offline admin  
#1 Postat : miercuri, 6 iunie 2012 15:03:18(UTC)
Nivel: Administratia
admin
Postari: 1,340
Reputation:

A fost multumit de: 473 -ori in postarea 195
Locatia: London
Ministerul de Externe al Ucrainei a cerut României să nu mai elibereze paşapoarte cetăţenilor ucraineni, anunţă AgerPress. Ieri, 5 iunie, purtătorul de cuvânt al MAE ucrainean, Oleg Voloşin, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că cetăţenii ucraineni care primesc paşapoarte româneşti comit o infracţiune.

„Am explicat în mod repetat omologilor noştri (români) că eliberarea de paşapoarte în masă, în regiunile de frontieră ale Ucrainei, constituie un pas lipsit de amiciţie la adresa ţării noastre”, a menţionat Voloşin.

Oficialul a declarat că mulţi cetăţeni îşi trec în paşaport naţionalitatea român, deşi sunt de origine din Republica Moldova. „Vom face totul pentru a controla acest proces. Este o chestiune de competenţa SBU (Serviciul de Securitate al Ucrainei). Vom continua dialogul cu România în această privinţă”, a subliniat Voloşin.
Offline AlexaILLYA  
#2 Postat : vineri, 15 februarie 2013 23:23:12(UTC)
Nivel: Membru
AlexaILLYA
Postari: 26
Reputation:

A fost multumit de: 4 -ori in postarea 3
Locatia: satu Gorbova
[i]Ministerul de Externe al Ucrainei a cerut României să nu mai elibereze paşapoarte cetăţenilor ucraineni, anunţă AgerPress. Ieri, 5 iunie, purtătorul de cuvânt al MAE ucrainean, Oleg Voloşin, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că cetăţenii ucraineni care primesc paşapoarte româneşti comit o infracţiune.Eu chterg picoarele de volosin.. Eu vrau nationalitayia mia si bafta...
Utilizatori pe tema
Salt la forum  
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Poti vota la sondaj in acest forum.