Din toata discutia lui denis 1986,am facut si eu niste concluzii.Daca-l cauti pe naiba,il gasesti.Asta se refera la shimbrea locului de depunere a juramantului,si altele.Deci parerea mea,este urmatoare.Dosarul la ANC,a fost depus pe baza documentelor moldovenesti,si cu domiciliu in Moldova.Ca sa schimbi locul depunerii a juramantului,in primul rand,trebuie sa se adreseze la ANC cu asa rugaminte,si sa aiba si permis de sedere in Rusia pe baza actelor moldovenesti,si nici decum,pasaport rusesc.Deoarece la el,in dosar actele rusesti nu figureaza.Pentru,nu a complica situatia,cu scrisori la ANC(raspunsul la care poate dura luni intregi,si pana la urma sa fie negativ),completare de dosar cu acte rusesti(care iarasi,a fi bine depus personal la ANC Bucuresti,pentru ca,poate sa vrea sa le arati si originalele,sau se pot pierde pe posta),te sfatui,sa lasi totul asa cum este.Adica,astepti cuminte ordinul.Dupa ce primesti ordinul,astepti doua saptamani,si vii la Chisinau si te programezi la juramant.Acum la Chisinau,de la programare,pana la depunere,nu dureaza mai mult de o saptamana(poate si mai repede),daca vreai iti spun si o metoda mai simpla si usoara(te programezi pe telefon,si vii exact pe data aceia).Depui juramantul,dupa dai la transcriere cert.de nastere in 48 de ore(pentru cei nascuti dupa 1980),iai certificatul transcris,si depui la pasaport(aici ai optiunea de a depune si in Rusia,dar nu te sfatui,pentru ca poate sa dureze o jumate de an).Pasaportul,poate sa-l ridice de la Chisinau prin procura o ruda.Deci toate procedurile,pot fi facute in o saptamana,doua.Va fi si cu folos,sa-ti vizitezi parintii.Si pana la urma,ca sa obtii ceva,trebuie un pic si sa alergi.Astai tot ce am avut sa-ti spun,si cred ca si discutiile pe tema data se poate de incheiat.Succese!