Cezar a scris:Haha 500 euro pentru italieni e o nimica

. Desigur ai dat ca exemplu.
Nu se cere asa ceva.
Cu 500 euro mai bine te imbraci in Italia si te incalti. Numai nu in magazine chinezesti unde pute a clei si vopsea. Sunt si de acestea.
La alde Gucci sau Dolce Gabana tot nu ai ce face, unde o pereche de pantofi sau o scurta simpla costa peste 1000 euro

.
De fapt reducerile depinde la care market te duci. Am uitat care si cum se numesc, insa tin minte Oviesse (cel mai hodovoi) si United Colors of beneton (cam scump acesta), Geox (tot cam scump), etc, etc. Ei, gasesti acolo, in tara incaltamintii ceva dupa plac si buzunar. Nu ramai dezbracat in Italia.
Eu vreau inghetata italiana 
si mancare chinezeasca

.
Geoxxxxx,se odihnesc acum la mine in dulap niste incaltari de la ei,mmmmm,nu am rabdare sa se faca primavara adevarata sa -i incalt,pan si pantofiori draguti am gasit la ei,adica nu eu,cumnatelul meu cel scump mi i-a cumparat

,intr-adevar,in Italia incaltaminteeee,calitate etc,am ani buni de cand imi cumpara numai de acolo sora(merge des la niste prieteni de familie)si mai am prietene de aici,care locuiesc acolo,am uitat ,sunt deja ani de cand nu am cumparat de aici incaltaminte.vreau si eu in iunie,august la reduceri

,sa mai defilez pe acolo prin magazine,nu numai cineva sa-mi aleaga;)
P.S. La noi in Mall ,Elat,Sun City nu stiu ce fel fe Geox este ,dar ceea ce mi se cumpara mie,aici nici nu miroase a asa modele,se vede ca-s batrine modelele de tot,dar preturilee eheeee,noi noute