Nivel:
Incepator Postari: 4
Locatia: republica moldova
cine poate ajuta cu niste informatii despre dosarele depuse in 2011??? va rog mult
Nivel:
Membru Avansat Postari: 1,510
A fost multumit de: 481 -ori in postarea 371
Locatia: Chisinau
kalyan a scris: cine poate ajuta cu niste informatii despre dosarele depuse in 2011??? va rog mult
Ce informatii?
Asteapta sa treaca macar 6luni de la depunerea (inregistrarea) dosarului.
Nivel:
Tincutza a scris: Ce informatii? Asteapta sa treaca macar 6luni de la depunerea (inregistrarea) dosarului.
asa de mult?
mai este cineva pe aici care a depus in 2011 si i-a venit raspuns?
Nivel:
Membru Avansat Postari: 2,688
Medalii:
A fost multumit de: 1398 -ori in postarea 855
Locatia: Antarctida
kalyan a scris: asa de mult? mai este cineva pe aici care a depus in 2011 si i-a venit raspuns?
Care raspuns? Tu de abia ai depus dosarul si vrei imediat si pasaport sa ai. Sunt ramasi din 2003-2009 care inca nu au raspuns. Daca ai fi cumatru cu cineva din senatul Romaniei poate vei avea sansa ca pana la vara sa ai ceva.
Citeste forumul. Si in genere cauta in acest topic pe cei care au depus in 2011. In alta parte nu ii gasesti.
1 utilizator a multumit Cezar acest post util.
Nivel:
cred ca o sa fie mai repede decit se spune... ieri am trimis un email la autoritatea nationala a rominiei si azi mi-a venit raspuns cu numarul de inregistrare din 9 martie aici "http://cetatenie.just.ro/Home/ORDINEANC.aspx" se publica listele cu cererile aprobate ANC
Nivel:
kalyan a scris: cred ca o sa fie mai repede decit se spune... ieri am trimis un email la autoritatea nationala a rominiei si azi mi-a venit raspuns cu numarul de inregistrare din 9 martie aici "http://cetatenie.just.ro/Home/ORDINEANC.aspx" se publica listele cu cererile aprobate ANC
he-he... acesta este raspuns standart si toata lumea primeste asa raspuns, si daca ai primit
si tu asa raspuns, nu inseamna ca deja ai ordin!
Nu scrie nicaieri cand ai depus in 2011, si e abia a 3a luna din anul 2011 si tu crezi ca deja ai ordin???!!! Nici cele 5 luni dupa lege nu au trecut, dar tu... deja dupa ordin.
WAKE UP!!!
Editeaza de catre utilizator 16 martie 2011 21:55:29(UTC)
| Motiv: Nespecificat
Nivel:
Locatia: moldova
Am depus si eu in februarie 2011 si astept ca si toti ceilalti, pina acum am aflat doar nr de inregistrare si atit.
Nivel:
Membru Avansat Postari: 1,575
A fost multumit de: 575 -ori in postarea 438
Locatia: Romania,Bucuresti
liuda a scris: Am depus si eu in februarie 2011 si astept ca si toti ceilalti, pina acum am aflat doar nr de inregistrare si atit.
Unde ai depus dosarul pentru redobandire?
Nivel:
Membru Avansat Postari: 245
A fost multumit de: 80 -ori in postarea 45
vicky_g a scris: Unde ai depus dosarul pentru redobandire?
Daca zice ca a aflat numai numarul de inregistrare reese ca in MD
Editeaza de catre utilizator 25 martie 2011 15:53:38(UTC)
Nivel:
Membru Postari: 75
A fost multumit de: 12 -ori in postarea 6
Locatia: Chisinau, MD
liuda a scris: Am depus si eu in februarie 2011 si astept ca si toti ceilalti, pina acum am aflat doar nr de inregistrare si atit.
Mai ai de asteptat aproximativ un an de zile pana la ordin si in plus vre-o 2-3 luni pana la buletin
Nivel:
Membru Postari: 20
A fost multumit de: 17 -ori in postarea 3
Buna ziua, spuneti-mi va rog peste cit timp de am depus pot sa aflu numarul dosarului?
Nivel:
Membru Avansat Postari: 325
A fost multumit de: 76 -ori in postarea 51
Locatia: Spania
Lencik a scris: Buna ziua, spuneti-mi va rog peste cit timp de am depus pot sa aflu numarul dosarului?
peste o luna
Nivel:
A fost multumit de: 17 -ori in postarea 3
Nivel:
ORIGINAL a scris: Mai ai de asteptat aproximativ un an de zile pana la ordin si in plus vre-o 2-3 luni pana la buletin
Asteptam, ce sa facem daca asa e regula?
Nivel:
vicky_g a scris: Unde ai depus dosarul pentru redobandire?
La Chisinau, in februarie
Nivel:
Incepator Postari: 3
liuda a scris: La Chisinau, in februarie
Prietenul meu a depus in martie dosarul la Chisinau,dar spune-ti va rog cum putem afla numarul dosarului?
Nivel:
Membru Avansat Postari: 443
A fost multumit de: 235 -ori in postarea 156
Locatia: Italy
jojo89 a scris: Prietenul meu a depus in martie dosarul la Chisinau,dar spune-ti va rog cum putem afla numarul dosarului?
Trimite scrisoare recomandata la ANC cu datele personale, numele prenumele, anul, data nasterii, locul nasterii, cind a depus dosarul si unde, cu rugamintea de a comunica numarul dosarului.Pe forum este model de scrisoare si adresa
Nivel:
Incepator Postari: 2
Am depus in martie dosarul la Chisinau si vreau sa stiu numarul dosarului. Pe forum am gasit model de scrisoare, dar nu inteleg Ce fac aceste numere şi unde să le găsească - NR. XXXX/RD/9999 ? Nr. XXXXXX ? Multumesc.
Nivel:
A fost multumit de: 1 -ori in postarea 1
eralx a scris: Am depus in martie dosarul la Chisinau si vreau sa stiu numarul dosarului. Pe forum am gasit model de scrisoare, dar nu inteleg Ce fac aceste numere şi unde să le găsească - NR. XXXX/RD/9999 ? Nr. XXXXXX ? Multumesc.
Peste vreo luna de la depunere, trimiti un email la consulatul Romaniei de la Chisinau si unul la ANC si cineva o sa-ti spuna numarul dosarului (daca a fost trimis la Bucuresti si inregistrat).
Nivel:
Incepator Postari: 1
buna!am depus dosarul la Bucuresti in decembrie 2010.am trimis mai multe e-mailuri la ANC pentru a afla stadiul si numarul dosarului,nu am primit nimic,apoi am trimis o petitie dupa care am primit raspunsul:Cererea dumneavoastră privind redobândirea cetăţeniei române ce formează obiectul dosarului nr. ....Rd/2011 va fi examinată de către Comisia pentru cetăţenie la un termen ce va fi stabilit după finalizarea verificărilor prevăzute de lege.ce inseamna aceasta?
Nivel:
Originally Posted by: maia buna!am depus dosarul la Bucuresti in decembrie 2010.am trimis mai multe e-mailuri la ANC pentru a afla stadiul si numarul dosarului,nu am primit nimic,apoi am trimis o petitie dupa care am primit raspunsul:Cererea dumneavoastră privind redobândirea cetăţeniei române ce formează obiectul dosarului nr. ....Rd/2011 va fi examinată de către Comisia pentru cetăţenie la un termen ce va fi stabilit după finalizarea verificărilor prevăzute de lege.ce inseamna aceasta?
E un raspuns standard si inseamna ca mai trebuie sa astepti .Dosarul este in examinare ( cred ca strange avizele dosarul tau )
Nivel:
Membru Avansat Postari: 1,020
A fost multumit de: 731 -ori in postarea 261
Originally Posted by: maia buna!am depus dosarul la Bucuresti in decembrie 2010.am trimis mai multe e-mailuri la ANC pentru a afla stadiul si numarul dosarului ,nu am primit nimic,apoi am trimis o petitie dupa care am primit raspunsul:Cererea dumneavoastră privind redobândirea cetăţeniei române ce formează obiectul dosarului nr. ....Rd/2011 va fi examinată de către Comisia pentru cetăţenie la un termen ce va fi stabilit după finalizarea verificărilor prevăzute de lege.ce inseamna aceasta?
Daca ai depus la Bucuresti, n
r dosarului deacum trebuia sa-l stii.
La depunerea dosarului trebuia sa-ti dee talonas cu stampila, data,...si nr.dosarului pe el.
.
Editeaza de catre utilizator 11 august 2011 01:56:29(UTC)
Nivel:
Incepator Postari: 2
A fost multumit de: 2 -ori in postarea 2
salut la toti!eu am depus dosarul in decembrie 2010 la Chisinau,pese 2 luni am trimis mail la Autoritate si am primit rs ca dosarul a fost inregistrat cu nr 162 mii ....acum nu-mi ramane decat sa astept si sper ca pana la sfarsit de n voi avea vreun rs de la ei......succese la toti si rabdare
1 utilizator a multumit mariuci88 acest post util.
Nivel:
Incepator Postari: 1
Locatia: Moldova
Buna, eu am depus dosarul in decembrie 2010... dupa 6 luni am trimis un email la ANC si mi-au raspuns ca dosarul meu este in lucru si urmeaza procedurile legale de avizare si verificare... Cam ce inseamna aceasta si cam cit timp mai trebuie sa astept?
Nivel:
Originally Posted by: Dana88 Buna, eu am depus dosarul in decembrie 2010... dupa 6 luni am trimis un email la ANC si mi-au raspuns ca dosarul meu este in lucru si urmeaza procedurile legale de avizare si verificare... Cam ce inseamna aceasta si cam cit timp mai trebuie sa astept?
Dana , daca te-ai uita la topicurile : Stadiul Dosarului sau in alte topicuri ai gasi raspunsul . Eu un raspuns standard , asteapta si iar asteapta , pentru ca nu s-au ajuns la dosarele din decembrie . Si a trecut abea 6 luni . Bafta si mai citeste forumul .
Nivel:
Membru Postari: 12
Locatia: Moldova, Orhei
Salut astazi am primit scrisoare cu urmatorul text : Urmare a petitiei adresate Autoritatii Nationale pentru Cetatenie va facem cunoscute urmatoarele: cererea dumnevoastra ce formeaza obiectul dosarului XXXX/rd/2011 va fi analizata de catre Comisia pentru Cetatenie in sedinta din data de 26.06.2011 deci asta cam cum sa inteleg? deabea a ajuns in comisie?? p.s. am depus in Galati
Nivel:
Originally Posted by: dia_endless Salut astazi am primit scrisoare cu urmatorul text : Urmare a petitiei adresate Autoritatii Nationale pentru Cetatenie va facem cunoscute urmatoarele: cererea dumnevoastra ce formeaza obiectul dosarului XXXX/rd/2011 va fi analizata de catre Comisia pentru Cetatenie in sedinta din data de 26.06.2011 deci asta cam cum sa inteleg? deabea a ajuns in comisie?? p.s. am depus in Galati
Not yet . Ai depus anul acesta ,rano radovatsa
1 utilizator a multumit vicky_g acest post util.
Nivel:
Membru Postari: 12
Locatia: Moldova, Orhei
Originally Posted by: vicky_g Not yet . Ai depus anul acesta ,rano radovatsa
deci mai am de asteptat mult is bine ))))
Nivel:
Originally Posted by: dia_endless deci mai am de asteptat mult is bine ))))
eu am termen de comisie pe 22 iunie 2011 iar dupa 2-3 saptamani am sa le mai dau e-mail sau am sa trimit scrisoare recomandata sa vad ce au decis
Editeaza de catre utilizator 13 iunie 2011 15:16:42(UTC)
Nivel:
Membru Avansat Postari: 220
A fost multumit de: 131 -ori in postarea 62
Originally Posted by: vicky_g eu am termen de comisie pe 22 iunie 2011 iar dupa 2-3 saptamani am sa le mai dau e-mail sau am sa trimit scrisoare recomandata sa vad ce au decis
poate fi prima comisie, dupa care ar mai putea fi inca vro 3....
Nivel:
Originally Posted by: greed poate fi prima comisie, dupa care ar mai putea fi inca vro 3....
stiu , sper sa se rezume la 2-3 comisii , nu mai mult
Nivel:
Membru Avansat Postari: 1,030
A fost multumit de: 369 -ori in postarea 273
Locatia: cernauti
Nivel:
Membru Avansat Postari: 237
A fost multumit de: 87 -ori in postarea 48
Nivel:
Originally Posted by: Alycica In ordin este indicat numarul dosarului si anul . Cele din 2011 nu sunt procesate inca .
Depinde cand ai depus dosarul . Eu l-am depus in februarie si am nr la dosar 98XX ( dosar depus la Bucuresti )
Nivel:
Eu am depus in martie 2011, stiu ca inca nu sunt procesate dar macar sa vad cite numere aproximativ mai sunt pina incep sa proceseze si cele din 2011... Deci in ultimul ordim am vazut ca nr la dosare erau 1484xx ...Imi imaginez ca ele tre sa merga dupa ordine adica un exemplu cei care eu depus un ianuarie au nr 16xxxx si asa in crestere :)
Nivel:
1 utilizator a multumit Tincutza acest post util.
Nivel:
mersi mult!
am vazut ca in ultimele ordine exista citeva ordine nr 15xxxx
si cum zicea cineva mai sus ca a depus in decembrie 2010 si nr dosarului este 16xxxx deci curind vor incepe sa procesezi si cele din 2011
...sper in orice caz :)
Uite ca in ordinul din 29.06.2011 deja este prima persoana care a depus in anul 2011 :D...ce norocos sa obtina timp de 6 luni :)
Editeaza de catre utilizator 30 iunie 2011 12:03:31(UTC)
Nivel:
Am depus dosarul in martie 2011 si am primit ieri raspuns la scrisoarea recomandata
trimisa acum 2 luni...si mi sa zis ca abia pe 31.08.11 dosarul 19*** intra in comisie.
Cine stie cit dureaza pina apare ordinul dupa ce intra in comisie?
Va multumesc!
Nivel:
Membru Avansat Postari: 413
A fost multumit de: 92 -ori in postarea 70
Locatia: MAIAMI
Originally Posted by: Alycica Am depus dosarul in martie 2011 si am primit ieri raspuns la scrisoarea recomandata
trimisa acum 2 luni...si mi sa zis ca abia pe 31.08.11 dosarul 19*** intra in comisie.
Cine stie cit dureaza pina apare ordinul dupa ce intra in comisie?
Va multumesc!
asta e debea prima comisie ... dac o sa ai noroc o sa primesti ordin dupa asta... dar cum sunt mai multe cazurii nu cred.. treb sa fie si prima comisie si a 2 si a 3 depinde de noroc ... nimeni nu poate sti termenul exact
1 utilizator a multumit Andy's acest post util.
Nivel:
Originally Posted by: Andy's asta e debea prima comisie ... dac o sa ai noroc o sa primesti ordin dupa asta... dar cum sunt mai multe cazurii nu cred.. treb sa fie si prima comisie si a 2 si a 3 depinde de noroc ... nimeni nu poate sti termenul exact
Nu speria oamenii cu atatea comisii
pentru ca nu este obligatoriu sa fie atatea comisii...fiecare cu norocul sau
Daca am sti cum se proceseaza dosarele la ANC , atunci ar fi mult mai usor de dat cu parerea...
2 au multumit acest post util vicky_g.
Nivel:
Originally Posted by: vicky_g Nu speria oamenii cu atatea comisii
Daca am sti cum se proceseaza dosarele la ANC , atunci ar fi mult mai usor de dat cu parerea...
Nu sperii dar spun si eu si vad
DA DREPT fiecare cu norocul luia))
Nivel:
Membru Avansat Postari: 497
A fost multumit de: 285 -ori in postarea 179
Originally Posted by: vicky_g Nu speria oamenii cu atatea comisii
Salutare! Am primit scrisoare - raspuns de la ANC in care ma anuntau ca in 11.07.2011 dosarul neu va fi analizat in comisie. A cata comisie s-ar considera aceasta? Cat timp va mai dura pana la emiterea ordinului?
Merci anticipat!
Nivel:
Originally Posted by: tornado Salutare! Am primit scrisoare - raspuns de la ANC in care ma anuntau ca in 11.07.2011 dosarul neu va fi analizat in comisie. A cata comisie s-ar considera aceasta? Cat timp va mai dura pana la emiterea ordinului? Merci anticipat!
tu spune cind ai depus dosarul si eu iti voi spune a cita comisie e
Nivel:
Originally Posted by: Andy's tu spune cind ai depus dosarul si eu iti voi spune a cita comisie e
Nu ti pream' volshebnik :))))
Editeaza de catre utilizator 14 iulie 2011 13:37:36(UTC)
Nivel:
Nivel:
Originally Posted by: Andy's Dosarele din 2010 , majoritatea au avut comisii din 3 in 3 luni...asta cu 5 luni a aparut acum din mai , care inca nu se stie cat de adevarat e.
Daca te-ai duce la ei cu legea redobandirii cetateniei , care ei inca n-au redactato , ai sansa sa le dai peste nas si sa obtii cetatenia in termenii prevazuti in lege. Parerea mea
Nivel:
Originally Posted by: vicky_g Dosarele din 2010 , majoritatea au avut comisii din 3 in 3 luni...asta cu 5 luni a aparut acum din mai , care inca nu se stie cat de adevarat e. Daca te-ai duce la ei cu legea redobandirii cetateniei , care ei inca n-au redactato , ai sansa sa le dai peste nas si sa obtii cetatenia in termenii prevazuti in lege. Parerea mea
Nu le faci nimic... is porci deacuma rabdam asa cum este.. deam nai ce le face
Nivel:
Cum asa din 3 in 3...eu daca am depus in martie si pina la prima comisie pe 31.08 va fi 6 luni si daca vor fi 3 comisii din 3 in 3 luni va fi plus 9 luni???? deci va fi 15 luni pff nu cred
Nivel:
Originally Posted by: Alycica Cum asa din 3 in 3...eu daca am depus in martie si pina la prima comisie pe 31.08 va fi 6 luni si daca vor fi 3 comisii din 3 in 3 luni va fi plus 9 luni???? deci va fi 15 luni pff nu cred
Pai poti sa ai toate avizele pozitive din prima comisie..sau din a 2-a ...
logica...." vkliucite "
Nivel:
Membru Avansat Postari: 1,020
A fost multumit de: 731 -ori in postarea 261
Originally Posted by: Alycica Cum asa din 3 in 3...eu daca am depus in martie si pina la prima comisie pe 31.08 va fi 6 luni si daca vor fi 3 comisii din 3 in 3 luni va fi plus 9 luni???? deci va fi 15 luni pff nu cred
Tu cred ca oleaca n-ai inteles corect ce-i asta comisie si ce-i asta din 3 in 3 luni sau poate eu n-am inteles corect.
pe scurt:
comisie - ii data cand ANC-ul verifica daca a primit de la toate cele 4 institutii raspunsuri pozitive pentru dosarul tau.
Daca DA, primesti de la ANC aviz pozitiv si astepti mai departe sa fii inclusa in ordin.
Daca NU, ANC-ul fixeaza alta data (peste 3 luni) si verifica iar daca au venit de la cele 4 institutii toate raspunsurile sau nu.
.
Editeaza de catre utilizator 15 iulie 2011 17:29:11(UTC)
Salt la forum
Obtinere cetatenie romana
- Stiri, Noutati despre Cetatenia Romana
- 1. Depunere dosar/acte pentru cetatenia romana
- Starea dosarului
- 2. Publicarea Ordinului de redobandire a cetatenie
- 3. Juramantul de Credinta fata de Romania
- 4. Obtinerea certificatului de nastere romanesc
- 5. Obtinere Pasaport, carte de identitate
- Altele
--- Adrese Utile
--- Beneficiile cetatenilor romani(cetateni ai UE), jo
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Poti vota la sondaj in acest forum.