Originally Posted by: tornado 
Ce noutati bune ai aflat???
Uff speram sa nu ma intrebe nimeni
Mai devreme scrisesem care sunt news, dar am editat si sters

.
Am aflat data comisiei(25oct) dar sunt cam dezamagita

pt ca mi s-a parut ca ma ia la misto doamna aia. Ufff ce m-am enervat eu pe ea! Discret, ca amabila am fost fata de ea, dar nu o merita!
O intreb daca e prima sau a doua comisie, si cate avize are dosarul pana la momentul de fata, si cate avize inca se mai asteapta, dar ea... da doar din umeri si...
nu mai dau detalii ca sa nu intrec masura , ca eu eram si "

" de felul cum imi raspundea.
Uffff e jignitor

se duce omul la Bucuresti si face atata drum pana la ANC si primeste ca raspuns numai datu' din umeri?
Abia daca 2-3minute am stat la ea.
Mi-a zis doar "e in curs de verificare si avizare" sau "in curs de avizare si verificare", nah, nu mai stiu care e ordinea corecta ca eram in soc in momentul ala, ca nu-mi venea sa cred ce auzeam si vroiam sa o mai intreb de vreo 10 ori ca poate nu am auzit eu bine

Sunt suparata

, descurajata, pt ca daca mi-a zis doar asa cuvinte, nu-mi da de inteles decat ca e abia prima comisie

Un alt baiat a intrat la ea dupa mine, nu a aflat nimic nimic. El, bietul chiar degeaba a facut drum pana la Bucuresti.
Data comisiei care am aflat-o, e ca am tras-o eu de limba sa-mi zica, ca de altfel nu-mi zicea nimic nici mie. Ce mai oameni

Dezamagita.

Editeaza de catre utilizator joi, 20 octombrie 2011 17:56:47(UTC)
| Motiv: Nespecificat