Originally Posted by: valeria1989 
salut, am o intrebare catre voi, cei care deja si-au primit nr.dosarului, cum as putea sa o fac si eu, pentru ca am depus actele pe 7 martie 2012 la balti, si nustiu unde si ce sa tremit ca sa imi spuna nr. dosarului, astept raspunsuri!merci anticipat
salut..uite pe prima pagina la acest subiect un domn a postat exemplu de cerere
scrie scrisoare recomandata la : Adresa: Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie
doar ca sunt 2 variante de adresse acum la situl principal al ANC adresa e str Smirdan.nr 3 sect 3. Bucuresti cod.030071
dar domnul a scris alta adressa: str Petofi Sandar nr.47.sec 1. Bucuresti Cod.011405
Către MINISTERUL JUSTITIEI ROMANIEI
În atenţia Autoritatii Naţionale pentru Cetăţenie
CERERE
DE COMUNICARE A NUMĂRULUI DE INREGISTRARE
ŞI STADIUL SOLUŢIONARII A DOSARULUI PENTU REDOBÂNDIREA CETĂŢENIE ROMÂNE
Eu subsemnatul NUMELE SI PRENUMELE ,fiul lui NUMELE PRENUMELE TATALUI si NUMELE PRENUMELE MAMEI,născut la ziua/luna/anul in satul/orasul DENUMIREA LOCALITATII, cetăţean moldovean (sau alta cetatenie), de origine română, cu reşedinţa actuală in Republica Moldova (sau tara de resedinta),str. n. satul/orasul , raionul ,regiunea , am depus dosarul pentru redobândirea cetăţeniei române la SPECIFICA UNDE AI DEPUS DOSARUL in data de ziua/luna/anul.
Prin prezenta cerere, rog a mi se comunica numărul de înregistrare şi stadiul soluţionării dosarului meu pentru redobândirea cetăţeniei române la adresa : str. n. satul/orasul r-nul , reg. , Republica Moldova (sau tara de resedinta),cod postal .
Vă mulţumesc anticipat.
NUMELE PRENUMELE
Semnătura _______________
Email:
Tel.:
Data ziua/luna/anul
succes