Nivel: Incepator Postari: 5 Locatia: Calarasi, RM
|
Ce Acte sunt necesare pentru obtinerea Pasaportului la Consulatul de la Chisinau????????
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 263 A fost multumit de: 68 -ori in postarea 30
|
Democratull a scris:Ce Acte sunt necesare pentru obtinerea Pasaportului la Consulatul de la Chisinau????????
Paşaport Pentru obţinerea paşaportului românesc la prezentare trebuie să aveţi asupra dvs. următoarele documente: - document prin care se atestă acordarea cetăţeniei române (atestatul de cetăţenie, însoţite de copie simplă);. - certificatul românesc de naştere cu CNP înscris (însoţite de copie simplă); - certificatul românesc de căsătorie cu CNP înscris (însoţite de copie simplă); - buletinul de identitate moldovenesc (însoţite de copie simplă); Paşaportul se eliberează în circa 45 de zile. Taxa consulară pentru paşaport 100 Euro. La depunerea documentelor pentru eliberarea paşaportului este necesară prezenţa nemijlocită în vederea preluării datelor biometrice. Cu stimă, Secţia Consulară
|
 2 au multumit acest post util guitar_iura.
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 296 A fost multumit de: 85 -ori in postarea 35
|
guitar_iura a scris:Paşaportul se eliberează în circa 45 de zile lucratoare? iti dau vreun biletel cand trebuie sa vii p/u a-l ridica?
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 2,688 Medalii:  A fost multumit de: 1399 -ori in postarea 856 Locatia: Antarctida
|
AlexandruL a scris:lucratoare? iti dau vreun biletel cand trebuie sa vii p/u a-l ridica? Nu e termen bine stabilit. Biletelul este chitanta. Pur si simplu trebuie de verificat daca e gata pasaportul dupa 45 zile (lucratoare sau calendaristice, nu stiu)
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 263 A fost multumit de: 68 -ori in postarea 30
|
Cezar a scris:Nu e termen bine stabilit. Biletelul este chitanta. Pur si simplu trebuie de verificat daca e gata pasaportul dupa 45 zile (lucratoare sau calendaristice, nu stiu) Asta am primit pe mail, asta am postat si pe forum. Totusi, cred ca este vorba de 45 de zile calendaristice, altfel ar fi extrem de mult.
|
|
|
|
Nivel: Membru Postari: 27 A fost multumit de: 3 -ori in postarea 3
|
Cine e la curent, daca sunt casatorita, dar nu am schimbat familia, trebue sa fac transcrierea certif de catarorie, pt obtinerea pass? Sau e destul sa am numai certificat de nastere(transcr)? Vreau sa stiu, sa mai achit in plus 110 euro, sau nu e nevoe. Mersi!
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 2,688 Medalii:  A fost multumit de: 1399 -ori in postarea 856 Locatia: Antarctida
|
Jeny_81 a scris:Cine e la curent, daca sunt casatorita, dar nu am schimbat familia, trebue sa fac transcrierea certif de catarorie, pt obtinerea pass? Sau e destul sa am numai certificat de nastere(transcr)? Vreau sa stiu, sa mai achit in plus 110 euro, sau nu e nevoe. Mersi! Trebuie sa transcrii ca la perfectarea pasaportului se introduc si datele din casatorie (presupun ca daca ascunzi ca esti casatorita poti fi sanctionata). Eu as transcrie, cum am si facut si nu am mai avut bataie de cap. NU e problema ca nu ai schimbat familia. Insa daca faci planuri sa schimbi pai mai mult vei complica lucrurile.
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 530 A fost multumit de: 142 -ori in postarea 100
|
Jeny_81 a scris:Cine e la curent, daca sunt casatorita, dar nu am schimbat familia, trebue sa fac transcrierea certif de catarorie, pt obtinerea pass? Sau e destul sa am numai certificat de nastere(transcr)? Vreau sa stiu, sa mai achit in plus 110 euro, sau nu e nevoe. Mersi! transcrie pe viitor iti va prinde bine :)
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 149 A fost multumit de: 48 -ori in postarea 30
|
Eu cred ca oricum trebuie transcris, ca doar in buletin este indicat ca esti casatorita.
|
|
|
|
Nivel: Membru Postari: 27 A fost multumit de: 3 -ori in postarea 3
|
Mersi pt raspunsurile, sunt f utile. :) mai am o itrebare, am citit la info, ca pt CNP se cer buletinele ale parintilor> e drept?! Daca eu nu mentin relatia cu tatal meu, nici nu stiu pe undei, de unde sa scot eu buletinul lui? Dupa cite stiu, e cetatean RO din 2001, a schimbat familia si ect.. prikoale, nimic in detalii. Ce sa fac eu acum? Ma bucur, ca buletinul strabuneilor nu se cere, blin! :-s ... zakalebit ei cu burocratia asta intra aiurea! Editeaza de catre utilizator sâmbătă, 6 noiembrie 2010 00:35:51(UTC)
| Motiv: Nespecificat
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 579 Medalii:  A fost multumit de: 167 -ori in postarea 87 Locatia: Chisinau
|
Jeny_81 a scris:Mersi pt raspunsurile, sunt f utile. :) mai am o itrebare, am citit la info, ca pt CNP se cer buletinele ale parintilor> e drept?! Daca eu nu mentin relatia cu tatal meu, nici nu stiu pe undei, de unde sa scot eu buletinul lui? Dupa cite stiu, e cetatean RO din 2001, a schimbat familia si ect.. prikoale, nimic in detalii. Ce sa fac eu acum? Ma bucur, ca buletinul strabuneilor nu se cere, blin! :-s ... zakalebit ei cu burocratia asta intra aiurea! scrie la consulat, ei raspund repede
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 65 A fost multumit de: 11 -ori in postarea 9 Locatia: Chisinau
|
aha repede... de cate ori le-am scris niciodata nu au raspuns si telefonul mereu ocupat.'..
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 462 A fost multumit de: 109 -ori in postarea 79
|
Cracker a scris:aha repede... de cate ori le-am scris niciodata nu au raspuns si telefonul mereu ocupat.'.. la ce e-mail ai scris?
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 65 A fost multumit de: 11 -ori in postarea 9 Locatia: Chisinau
|
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 91 A fost multumit de: 43 -ori in postarea 12
|
am scris de doua ori si in ambele cazuri am primit raspus in decurs de cateva ore
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 99 A fost multumit de: 41 -ori in postarea 18
|
Spneti mi va rog cind depui documentele pentru pasaport este nevoie de fotografii sau ei te patretesc pe loc? Va rog mult cine stie cum e procedura la Consulat
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 502 A fost multumit de: 130 -ori in postarea 70
|
ttt a scris:Spneti mi va rog cind depui documentele pentru pasaport este nevoie de fotografii sau ei te patretesc pe loc? Va rog mult cine stie cum e procedura la Consulat Te fotografiaza si'ti yau amprentele pe loc + semnatura digitala ti'o fac :)
|
 1 utilizator a multumit _sungirlshines_ acest post util.
|
|
|
Nivel: Incepator Postari: 1 Locatia: Chisinau
|
Buna la toata lumea,dupa o jumate de zi pe forum am gasit informatie utila dar nustiu cum sa incep si de unde vreau sa depun acte pentru pasaport roman,si ce documente am nevoie . Editeaza de catre utilizator luni, 24 ianuarie 2011 01:50:55(UTC)
|
|
|
|
|
radu`` a scris:Buna la toata lumea,dupa o jumate de zi pe forum am gasit informatie utila dar nustiu cum sa incep si de unde vreau sa depun acte pentru pasaport roman,si ce documente am nevoie . Cetatenie sau pasaport?
|
|
|
|
|
radu`` a scris:Buna la toata lumea,dupa o jumate de zi pe forum am gasit informatie utila dar nustiu cum sa incep si de unde vreau sa depun acte pentru pasaport roman,si ce documente am nevoie . incepe de la colectarea certificatelor de stare civila :) Succese la un inceput de drum
|
|
|
|
Nivel: Incepator Postari: 5 A fost multumit de: 3 -ori in postarea 1 Locatia: dosare
|
buna , eu am nr la ordin dar dupa ce dai juramintu cam in cit timp obtii pasapo ,? eu asa vrea cit mai repede ,prin urgentare nuu se poate ?
sa dau la mai putine zile.sau cum sa fac?
|
|
|
|
Nivel: Incepator Postari: 5 A fost multumit de: 3 -ori in postarea 1 Locatia: dosare
|
buna , eu am nr la ordin dar dupa ce dai juramintu cam in cit timp obtii pasapo ,? eu asa vrea cit mai repede ,prin urgentare nuu se poate ?
sa dau la mai putine zile.sau cum sa fac?
|
|
|
|
|
pasapavel a scris:buna , eu am nr la ordin dar dupa ce dai juramintu cam in cit timp obtii pasapo ,? eu asa vrea cit mai repede ,prin urgentare nuu se poate ?
sa dau la mai putine zile.sau cum sa fac? Aproximativ in 2-3 luni. Depinde de randurile de la consulat (programare de fiecare data si etc). Citeste forumul ca sunt raspunsuri o sumedenie
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 153 A fost multumit de: 57 -ori in postarea 42
|
pasapavel a scris:buna , eu am nr la ordin dar dupa ce dai juramintu cam in cit timp obtii pasapo ,? eu asa vrea cit mai repede ,prin urgentare nuu se poate ?
sa dau la mai putine zile.sau cum sa fac? ai 2 optiuni: 1.faci toata procedura la consulatul de la chisinau cu urmatoarele etape: -depunere juramin -programare pt transcrierea certificatului _transcrierea certificatului(cam la 3 saptamini dupa programare) -cerere pt atribuirea CNP -ridicare CNP(dupa 45 de zile) -depunere pasapor--ridicare pasaport dupa 30 de zile
|
 1 utilizator a multumit Pierre Duran acest post util.
|
|
|
|
sa dau la mai putine zile.sau cum sa fac? ai 2 optiuni: 1.faci toata procedura la consulatul de la chisinau cu urmatoarele etape: -depunere juramin -programare pt transcrierea certificatului _transcrierea certificatului(cam la 3 saptamini dupa programare) -cerere pt atribuirea CNP -ridicare CNP(dupa 45 de zile) -depunere pasapor--ridicare pasaport dupa 30 de zile a doua varianta:iti transcrii certificatul la chisinau fara CNP si in cazul in care ai cine sa te ia in spatiu in RO mergi si depui la buletin pe carel ridici in 21 de zile Succese
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 353 A fost multumit de: 99 -ori in postarea 60
|
spuneti-mi va rog,trebuie sa transcriu cetific copilului la Bucuresti ca nu este nascuta in Moldova dupa aceia vreau sa-i fac pasaport,oare pot sa-l fac aici la consulat sau trebuie sa alerg cu copilul in brate la Bucuresti? Editeaza de catre utilizator marți, 8 februarie 2011 23:52:26(UTC)
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 284 A fost multumit de: 205 -ori in postarea 80 Locatia: London
|
mehaela74, tu deja ai depus pt buletin?... la Iasi? Editeaza de catre utilizator miercuri, 9 februarie 2011 00:03:03(UTC)
|
|
|
|
|
mihaela74 a scris:spuneti-mi va rog,trebuie sa transcriu cetific copilului la Bucuresti ca nu este nascuta in Moldova dupa aceia vreau sa-i fac pasaport,oare pot sa-l fac aici la consulat sau trebuie sa alerg cu copilul in brate la Bucuresti? poti transcrie certificatul copilului la Bucuresti fara prezenta copilului, iar pasaportul copilului poti sa-l faci si la Chisinau cu prezenta obligatorie a copilului :)
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 104 A fost multumit de: 14 -ori in postarea 11
|
Mihail a scris:poti transcrie certificatul copilului la Bucuresti fara prezenta copilului, iar pasaportul copilului poti sa-l faci si la Chisinau cu prezenta obligatorie a copilului :) dar ca sa poti deplasa cu copilul minor trebuie pasaport si lui?sau e suficient ca sa fie inclus la mine in pasaport?=;
|
|
|
|
|
Oliandra a scris:dar ca sa poti deplasa cu copilul minor trebuie pasaport si lui?sau e suficient ca sa fie inclus la mine in pasaport?[/color]=; eu am trecut vama cu fotografia copilului inclusa in pasaportul meu, fara sa prezint pasaportul copilului :) de nenumarate ori :)
|
 1 utilizator a multumit Mihail acest post util.
|
|
|
|
Veaceslav a scris:mehaela74, tu deja ai depus pt buletin?... la Iasi? NU, NE DUCEM LA BUCURESTI DUMINICA PENTRU CA AVEM DE TRANSCRIS ACTUL DE NASTERE A COPILULUI SI TOTODATA FACEM SI BULETINELE,INCERCAM.... Editeaza de catre utilizator vineri, 11 februarie 2011 20:51:14(UTC)
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 284 A fost multumit de: 205 -ori in postarea 80 Locatia: London
|
mihaela74 a scris:NU, NE DUCEM LA BUCURESTI DUMINICA PENTRU CA AVEM DE TRANSCRIS ACTUL DE NASTERE A COPILULUI SI TOTODATA FACEM SI BULETINELE,INCERCAM.... Crezi ca fara certificatul de nastere a copilului nu vor primi acte pt buletin?
|
|
|
|
|
Veaceslav a scris:Crezi ca fara certificatul de nastere a copilului nu vor primi acte pt buletin? vor primi dar trebuie sa transcriem certificatul pentru a pleca peste hotare cu copilul. DA APROPO CINE STIE POT PLECA CU PASAPORT ROMAN EU.. DAR COPILUL CU CERTIFICATUL DE NASTERE DIN R.IRLANDEZA SAU MD SAU AM NEVOIE DE PASAPORT PENTRU COPIL RO? Editeaza de catre utilizator sâmbătă, 12 februarie 2011 19:10:12(UTC)
|
|
|
|
|
mihaela74 a scris:vor primi dar trebuie sa transcriem certificatul pentru a pleca peste hotare cu copilul.
DA APROPO CINE STIE POT PLECA CU PASAPORT ROMAN EU.. DAR COPILUL CU CERTIFICATUL DE NASTERE DIN R.IRLANDEZA SAU MD SAU AM NEVOIE DE PASAPORT PENTRU COPIL RO? trebe pasaport individual pentru copil, (se poate si moldovenesc, insotit de certificatul de nastere romanesc) sau trebe sa fie inclusa fotografia copilului in pasaportul parintelui (la romani se include doar in pasaportul temporar (de 1 an), pe care poti sa-l primesti doar in Romania, iar la moldoveni se face doar in pasapoartele de tip "A") insotit de certificatul de nastere romanesc al copilului :)
|
|
|
|
|
nu mai e nevoie de anexat la cerere si fotografii 3,5x4,5? ... stiu ca mai demult era nevoie parc...
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 99 A fost multumit de: 41 -ori in postarea 18
|
Cine stie in cit timp real se poate sa fie gata pasapartul, daca am depus documentele la 20 ianuarie la Consulat Chisinau. A ridicat cineva recent pasaportul? Va rog mult sami raspundeti.
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 443 A fost multumit de: 235 -ori in postarea 156 Locatia: Italy
|
ttt a scris:Cine stie in cit timp real se poate sa fie gata pasapartul, daca am depus documentele la 20 ianuarie la Consulat Chisinau. A ridicat cineva recent pasaportul? Va rog mult sami raspundeti. Din cite stiu, pasaportul la consulat se face intr-o luna
|
|
|
|
|
ttt a scris:Cine stie in cit timp real se poate sa fie gata pasapartul, daca am depus documentele la 20 ianuarie la Consulat Chisinau. A ridicat cineva recent pasaportul? Va rog mult sami raspundeti. Minim o luna. Oficial era de 45 zile. Un an in urma si 3 luni asteptau.
|
 1 utilizator a multumit Cezar acest post util.
|
|
|
Nivel: Membru Postari: 116 A fost multumit de: 54 -ori in postarea 31 Locatia: Italia
|
PANCHIUSA a scris:ai 2 optiuni: 1.faci toata procedura la consulatul de la chisinau cu urmatoarele etape: -depunere juramin -programare pt transcrierea certificatului _transcrierea certificatului(cam la 3 saptamini dupa programare) -cerere pt atribuirea CNP -ridicare CNP(dupa 45 de zile) -depunere pasapor--ridicare pasaport dupa 30 de zile panchiusa, eu n-am nici macar ordinul pentru ca am depus in iunie 2010, dar trebuie sa vin din italia ca sa fac toata procedura cand va fi timpul si de aceea ma interesez din timp care e situatia, vad ca buletinul fara CNP se face mai repede, dar vroiam sa intreb nu se poate de programat concomitent pentru buletin si CNP ca sa dureze procedura mai putin, sau poate eu ceva n-am inteles, ajutati-ma va rog, ptu mine e foarte important timpul de care o sa am nevoie
|
|
|
|
Nivel: Membru Avansat Postari: 443 A fost multumit de: 235 -ori in postarea 156 Locatia: Italy
|
natusic_81 a scris:panchiusa, eu n-am nici macar ordinul pentru ca am depus in iunie 2010, dar trebuie sa vin din italia ca sa fac toata procedura cand va fi timpul si de aceea ma interesez din timp care e situatia, vad ca buletinul fara CNP se face mai repede, dar vroiam sa intreb nu se poate de programat concomitent pentru buletin si CNP ca sa dureze procedura mai putin, sau poate eu ceva n-am inteles, ajutati-ma va rog, ptu mine e foarte important timpul de care o sa am nevoie In general nu te poti programa din timp, la juramint iti cere numarul de ordine, la transcrierea certificatelor de stare civila iti cere certificatu lde cetatenie,pe care il primesti cind depui juramintul, CNP se face dupa trei saptamini, dupa ce ai primit certificaul de nastere, pasaport fara de CNP nu se face, asa ca trebuie sa urmezi consecutivitatea acestor lucruri si vei reusi, privitor la Bulein fara CNP, este o varianta foarte buna, daca ai pe cineva in Ro ca sa te ia in spatiu, astfel cistigi timp, si plus la asta ai si resedinta peste hotare.
|
 1 utilizator a multumit nell acest post util.
|
|
|
Nivel: Membru Postari: 116 A fost multumit de: 54 -ori in postarea 31 Locatia: Italia
|
nell a scris:In general nu te poti programa din timp, la juramint iti cere numarul de ordine, la transcrierea certificatelor de stare civila iti cere certificatu lde cetatenie,pe care il primesti cind depui juramintul, CNP se face dupa trei saptamini, dupa ce ai primit certificaul de nastere, pasaport fara de CNP nu se face, asa ca trebuie sa urmezi consecutivitatea acestor lucruri si vei reusi, privitor la Bulein fara CNP, este o varianta foarte buna, daca ai pe cineva in Ro ca sa te ia in spatiu, astfel cistigi timp, si plus la asta ai si resedinta peste hotare. si in total cam cat dureaza toata procedura dupa depunerea juramantului, 2 luni sau mai mult? multumesc anticipat, esti foarte amabila
|
|
|
|
|
natusic_81 a scris:panchiusa, eu n-am nici macar ordinul pentru ca am depus in iunie 2010, dar trebuie sa vin din italia ca sa fac toata procedura cand va fi timpul si de aceea ma interesez din timp care e situatia, vad ca buletinul fara CNP se face mai repede, dar vroiam sa intreb nu se poate de programat concomitent pentru buletin si CNP ca sa dureze procedura mai putin, sau poate eu ceva n-am inteles, ajutati-ma va rog, ptu mine e foarte important timpul de care o sa am nevoie in cazul in care iti pastrezi domiciliul in Moldova perioada minima ar fi de 3-4 luni pina la pasaport,daca ai posibilitatea sa te ia cineva in spatiu si sati faci resedinta in Romania le reusesti pe toate in mai putin de 2 luni.Asta tot cu precizari + - o saptamina.Roagate sati vina ordinul mai repede,procedura ulterioara o so reusesti:) :) :) :) :)
|
|
|
|
|
natusic_81 a scris:si in total cam cat dureaza toata procedura dupa depunerea juramantului, 2 luni sau mai mult? multumesc anticipat, esti foarte amabila
Mai mult. Orienteaza-te la jumate de an aproximativ. Minim 3 luni. Dar. Daca esti in Italia legal, si ai si Carta d'Identita italiana, poti solicita sa depui juramantul in Italia (la cel mai apropiat consulat), si respectiv sa faci actele acolo. De certificatele de stare civila nu sunt sigur, dar trebuie sa incerci sa le faci in Italia. Daca ai actele enumerate de mine, adica permesso di soggiorno, carta d'identita, si actele romane (certificatul de cetatenie, certificatele de stare civila cu CNP) poti face pasaportul si in Italia. Deci mentionez, ca nu sunt sigur de certificatul de nastere si de casatorie daca se poate sa le faci in Italia. In rest totul poti face acolo.
|
 1 utilizator a multumit Cezar acest post util.
|
|
|
|
Cum are loc programarea pentru perfectarea pasaportului la consulatul de la Chisinau? Situatie: peste o luna iar certificatul de la Bucuresti. Nu am nevoie ce certificat pentru a ma programa? Cand te programezi, peste cat de obicei este programat? Tot tre' de stat in rand la Gh. Ureche?
|
|
|
|
|
PANCHIUSA a scris:in cazul in care iti pastrezi domiciliul in Moldova perioada minima ar fi de 3-4 luni pina la pasaport,daca ai posibilitatea sa te ia cineva in spatiu si sati faci resedinta in Romania le reusesti pe toate in mai putin de 2 luni.Asta tot cu precizari + - o saptamina.Roagate sati vina ordinul mai repede,procedura ulterioara o so reusesti:) :) :) :) :) din pacate n-am pe nimeni care sa ma ia in spatiu si sa-mi faca resedinta, m-am descurajat cu totul, in Italia ma aflu ilegal, dar cel putin lucrez un pic si reusesc sa castig ceva, daca vin acasa nu ma mai pot intoarce inapoi pana nu fac pasaport romanesc, credeam in jurul la 2 luni si ma pot intoarce, 3-4 luni e ff mult,e o situatie teribila, poate e inoportun, dar sa platesc la vreun intermediar nu se primeste mai repede?
|
|
|
|
|
natusic_81 a scris:din pacate n-am pe nimeni care sa ma ia in spatiu si sa-mi faca resedinta, m-am descurajat cu totul, in Italia ma aflu ilegal, dar cel putin lucrez un pic si reusesc sa castig ceva, daca vin acasa nu ma mai pot intoarce inapoi pana nu fac pasaport romanesc, credeam in jurul la 2 luni si ma pot intoarce, 3-4 luni e ff mult,e o situatie teribila, poate e inoportun, dar sa platesc la vreun intermediar nu se primeste mai repede? hai sati explic pasii cei mai rapizi si ai sa te convingi ca nu ai cum si nu se merita sa pelezi la intermediari: 1.in primul rind faci rost de ordin si mergi sa te programezi la juramint.la chisinau se programeaza la un interval de 2-3 saptamini,daca ai resedinta in raioanele de nord sau sud poti cistiga ceva timp 2.la data programata depui juramintul,dupa care te poti programa la transcrierea certiifcatului de nastere care in general se face la 3-4 saptamini de la data programarii 3.tiai transcris certificatul in 48 de ore si urmeaza sa astepti inca 3 saptamini pt a putea depune cerere pentru CNP 4.DUpa depunerea cererii pentru CNP dureaza 45 de zile atribuirea acestuia de catre consulat 5.dupa ce ai CNP pe certificatul transcris poti depune pentru pasaport care se elibereaza in 30 de zile lucratoare(daca mergi personal la bucuresti poti face pasaportul in 14 zile) Fa-ti cncluzii...........
|
|
|
|
|
PANCHIUSA a scris:hai sati explic pasii cei mai rapizi si ai sa te convingi ca nu ai cum si nu se merita sa pelezi la intermediari: 1.in primul rind faci rost de ordin si mergi sa te programezi la juramint.la chisinau se programeaza la un interval de 2-3 saptamini,daca ai resedinta in raioanele de nord sau sud poti cistiga ceva timp 2.la data programata depui juramintul,dupa care te poti programa la transcrierea certiifcatului de nastere care in general se face la 3-4 saptamini de la data programarii 3.tiai transcris certificatul in 48 de ore si urmeaza sa astepti inca 3 saptamini pt a putea depune cerere pentru CNP 4.DUpa depunerea cererii pentru CNP dureaza 45 de zile atribuirea acestuia de catre consulat 5.dupa ce ai CNP pe certificatul transcris poti depune pentru pasaport care se elibereaza in 30 de zile lucratoare(daca mergi personal la bucuresti poti face pasaportul in 14 zile) Fa-ti cncluzii........... nu ma poate programa alcineva ptu juramant? de ex. fratele? asa pot sa vin si sa incep procedura ma departe?
|
|
|
|
|
natusic_81 a scris:nu ma poate programa alcineva ptu juramant? de ex. fratele? asa pot sa vin si sa incep procedura ma departe? din pacate nu se acepta la consulat chestia asta,trebuie personal Apropo inceraca sa gasesti sa te ia in spatiu in Romania cineva(contra plata cu siguranta gasesti)si o sa se urgenteze procedura cu mult
|
|
|
|
|
sa ma ia in spatiu e necesar la Bucuresti sau oriunde in Romania? cat costa aproximativ, tin sa-ti multumesc foarte mult pentru ajutor
|
|
|
|
|
natusic_81 a scris:sa ma ia in spatiu e necesar la Bucuresti sau oriunde in Romania? cat costa aproximativ, tin sa-ti multumesc foarte mult pentru ajutor nui numai decit in bucuresti ,oriunde gasesti in romania,doar ca iti vei face buletinul in raza domiciliului.Deci daca ai domiciliu la vaslui deexemplu nu vei putea sati faci buletinul in bucuresti ci numai la vaslui si vice versa,cam asa.preturile variaza nu pot sati spun exact dar din cele citite pe forum aproximativ 100-150 e. Cu placere,sper ca-ti vor fi de folos informatiile oferite
|
|
|
|
Salt la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Poti vota la sondaj in acest forum.