Forumul Cetatenie-Romana.info
Cetatenie-Romana.Info - Logo
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

8 Pages123>»
Tag as favorite
Urmatoarea data de depunere a juramantului de credinta fata de Romania de la Bucuresti
admin
#1 Posted : Friday, November 21, 2008 2:11:04 PM
Rank: Administratia

Medals:
Aici va fi anuntata data urmatoarei depuneri a juramantului de credinta fata de Romania

deci cei care au optat pentru domicililul stabil in Romania ar fi interesati de aceasta data
pentru a primi automat notificarea prin email cand apare data sau lista de persoane inregistrati-va aici, adica scrieti un comentariu mai jos sau abonati-va la actualizarile acestui topic

update admin: atentie daca ati ales domiciliul stabil in Moldova trebuie sa mergeti la Consulatul Romaniei de la Chisinau sa va programati pentru depunerea juramantului. N-are rost sa va inscrieti aici.

update:
* 27 noiembrie 2008 (lista de persoane invitate)
* 18 decembrie 2008 - depunere juramant de credinta fata de Ro la Bucuresti (lista de persoane)
* 16 ianuarie 2009 (lista de persoane invitate)
* 30 ianuarie 2009 ora 13.30 (confirmat, lista)
* 12 Martie 2009 ora 13,30 (lista)
30 aprilie 2009 ora 13:30 (lista de persoane invitate)
2 iunie 2009 ( lista de persoane)
7 iulie 2009 ( lista)
16 iulie 2009 (lista invitatilor)
23.09.09. 16:15 (253 persoane invitate)
15 si 29 oct (lista 15 oct, lista de pe 29 oct)
20 noiembrie 2009 (lista)
17 decembrie 2009 lista
25 ianuarie 2010 lista invitati
22 februatie 2010 lista

11 martie 2010 lista

Adresa: Institutului Naţional al Magistraturii din B-dul Regina Elisabeta nr. 53 ( vis a vis de Parcul Cişmigiu), Bucuresti, Romania
Sponsor  

Stiai ca te poti loga cu acelasi username/parola si pe --> http://mdforum.info <--
admin
#2 Posted : Friday, November 21, 2008 2:14:21 PM

Medals:
27 noiembrie 2008 - data depunerii juramantului de credinta fata de Romania la Bucuresti

a aparut lista cu persoanele care trebuie sa mearga la depunerea juramantului la Bucuresti pe 27.11.2008
iury
#3 Posted : Friday, November 21, 2008 4:45:46 PM
Rank: Incepator
Medals:
cam putini ...
marianna
#4 Posted : Friday, November 21, 2008 9:38:29 PM
Medals:
eu am fost publicata in OMJ pe 8 octombrie si nu me regasesc pe lista din 27 noiembrie pt depunere juramant.
Am trimis si un mail si nu am primit nimic. Tinand cont ca pot depune juramant doar in 3 luni de la data publicarii... nu mi-ar placea ideea sa expire termenul neprimind invitatie.
Vinci
#5 Posted : Saturday, November 22, 2008 11:48:22 AM
Rank: Membru

Medals:
altii au fost publicati pe 7.10.2008 si tot nu sunt pe lista.Urmeaza.
admin
#6 Posted : Saturday, November 22, 2008 4:59:41 PM

Medals:
intradevar nu e corect, daca legea spune ca in termen de 3 luni trebuie sa depui juramantul atunci de ce te obliga cumva sa depui intr-o anumita zi in acea perioada de 3 luni?
perion
#7 Posted : Monday, November 24, 2008 4:13:25 PM
Medals:
am sperat sa fiu si eu chemat la depunerea juram pe 27, dar nu a fost sa fie, treb sa fim optimisti si sa speram ca o sa ne cheme in urmatoarea editie.acum asteptam urmatoarea data. rog pe cei care vor obtine informatii despre urmatoarea data de depunere a juram, sa anunte si pe noi. va multumesc
anna
#8 Posted : Saturday, November 29, 2008 10:06:40 PM
Medals:
Buna, as vrea sa primesc si eu pe mail urmatoarea data de depunere a juramantului in ROmania. Multumesc
patrik
#9 Posted : Monday, December 01, 2008 11:45:11 AM
Medals:
As dori sa primesc si eu urmatoarea data de depunere a juramantului. Multumesc.
savca_victor
#10 Posted : Monday, December 01, 2008 12:15:03 PM

Medals:
perion wrote:
am sperat sa fiu si eu chemat la depunerea juram pe 27, dar nu a fost sa fie, treb sa fim optimisti si sa speram ca o sa ne cheme in urmatoarea editie.acum asteptam urmatoarea data. rog pe cei care vor obtine informatii despre urmatoarea data de depunere a juram, sa anunte si pe noi. va multumesc

perion da tu ai ales domiciliu permanent in Romania sau Moldova? ca daca esti in Moldova trebuie sa te duci singur la Chisinau sa te programezi pentru juramant Angel asa am sperat si eu si dp m-am dezmeticit Brick wall
perion
#11 Posted : Monday, December 01, 2008 3:10:46 PM
Medals:
savca_victor wrote:
perion wrote:

perion da tu ai ales domiciliu permanent in Romania sau Moldova? ca daca esti in Moldova trebuie sa te duci singur la Chisinau sa te programezi pentru juramant Angel asa am sperat si eu si dp m-am dezmeticit Brick wall

victor, eu am ales domiciliul in strainatate. stiu ca daca ai ales domiciliul in Moldova ap treb sa depui juram la Chisinau. Plus la asta am inteles ca daca ai ales Juram in Moldova ap no sa ai CNP de romania.
admin
#12 Posted : Monday, December 01, 2008 3:14:50 PM

Medals:
pt cei care sunt interesati de depunerea juramantului de credinta de la Ambasada Romaniei de la Chisinau exista un topic separat

alin
#13 Posted : Thursday, December 04, 2008 2:14:32 PM
Medals:
Anuntati=ma si pe mine cind va fi list pentru depunerea juram. din noiembrieLiar
salavat
#14 Posted : Thursday, December 04, 2008 2:23:09 PM
Rank: Membru Avansat

Medals:
perion wrote:
savca_victor wrote:
perion wrote:

victor, eu am ales domiciliul in strainatate. stiu ca daca ai ales domiciliul in Moldova ap treb sa depui juram la Chisinau. Plus la asta am inteles ca daca ai ales Juram in Moldova ap no sa ai CNP de romania.

CNP o sa ai la eliberarea pasaportului
alin
#15 Posted : Thursday, December 04, 2008 2:32:10 PM
Medals:
Am aparut in M.O. partea 1 pe data 27/10/2008.Sint obligat sa depun juramint in trei luni(la Bucuresti).dar inaintea mea mai sint cel putin 500 persoane.Daca se intirzie cu listele si depasesc termenul de 3 luni pierd cetateniea?dar nu e vina mea ca se misca greu cei de la Min.Just.Cum sa procedez?d'oh!
salavat
#16 Posted : Thursday, December 04, 2008 2:35:55 PM

Medals:
Urmatoarea data pentru depunerea Jurământului de Credinţă faţă de România la Bucuresti va fi pe 18.12.2008, lista va aparea in curand.

admin
#17 Posted : Thursday, December 04, 2008 2:41:54 PM

Medals:
alin wrote:
Am aparut in M.O. partea 1 pe data 27/10/2008.Sint obligat sa depun juramint in trei luni(la Bucuresti).dar inaintea mea mai sint cel putin 500 persoane.Daca se intirzie cu listele si depasesc termenul de 3 luni pierd cetateniea?dar nu e vina mea ca se misca greu cei de la Min.Just.Cum sa procedez?

alin, intreabarea ta este foarte buna, numai ca aici(in acest topic) se anunta data la care se va depune urmatorul juramant

te rog sa creezi o noua tema aici
http://cetatenie-romana....redin-fa-de-Romnia.aspx

si sa postezi intrebarea ta

e bine sa mai fie si putina ordine pe-aici, sa nu se piarda lumea prin atata informatie...

VADIM
#18 Posted : Thursday, December 04, 2008 3:03:11 PM

Medals:
salavat wrote:
Urmatoarea data pentru depunerea Jurământului de Credinţă faţă de România la Bucuresti va fi pe 18.12.2008, lista va aparea in curand.

Oppa...

Inseamna ca o sa fie mai multi fericiti pana de sarbatori...

Ma mir ca dupa alegeri o mai facut ceva... Sau inca nu s-a format noul guvern si o praskacit Pray Boo hoo!
perion
#19 Posted : Thursday, December 04, 2008 3:39:11 PM
Medals:
VADIM wrote:
salavat wrote:

Oppa...

Inseamna ca o sa fie mai multi fericiti pana de sarbatori...

Ma mir ca dupa alegeri o mai facut ceva... Sau inca nu s-a format noul guvern si o praskacit Pray Boo hoo!

merci mult salavat. va multumesc la toti ca ne mai tineti la curent cu toate aceste informatii. va rog postati lista cand apare. va multumesc ink odata.
andrei
#20 Posted : Thursday, December 04, 2008 9:34:31 PM
Medals:
Salutare tuturor!

As avea o mica intrebare si sper sa gasesc o solutie: cum fac sa imi deschid viza la Consulatul Roman pentru depunerea juramantului la Bucuresti, daca nu am primit prin scrisoare sau pe adresa de email invitatia de depunere a juramantului? Va multumesc anticipat!
VADIM
#21 Posted : Friday, December 05, 2008 1:35:33 AM

Medals:
andrei wrote:
Salutare tuturor!

As avea o mica intrebare si sper sa gasesc o solutie: cum fac sa imi deschid viza la Consulatul Roman pentru depunerea juramantului la Bucuresti, daca nu am primit prin scrisoare sau pe adresa de email invitatia de depunere a juramantului? Va multumesc anticipat!

Mai incearca odata sa-ti formulezi intrebearea Andrei... Nu prea inteleg ce-ai vrea sa zici... :(
Rokkanon
#22 Posted : Sunday, December 07, 2008 8:20:21 PM
Medals:
Intrebarea pusa de Andrei, dupa parerea mea, este foarte clara. Am sa incerc sa o reformulez ca am si eu aceeasi problema - cum se poate de deschis viza in caz daca nu ai primit invitatia la juramant, dar ai aparut in lista pentru depunere?
Mai am si alta intrebare: ce fac in caz daca nu apar in liste pt juramant in timp de 3 luni? Am aparut in MO1 pe 7oct...
perion
#23 Posted : Sunday, December 07, 2008 9:03:52 PM
Medals:
Rokkanon wrote:
Intrebarea pusa de Andrei, dupa parerea mea, este foarte clara. Am sa incerc sa o reformulez ca am si eu aceeasi problema - cum se poate de deschis viza in caz daca nu ai primit invitatia la juramant, dar ai aparut in lista pentru depunere?
Mai am si alta intrebare: ce fac in caz daca nu apar in liste pt juramant in timp de 3 luni? Am aparut in MO1 pe 7oct...

rokkanon daca ai aparut in lista pentru depunere juramant si nu ai primit invitatia, incerci sa te incadrezi sa-ti faci o viza obisnuita de tip C, daca ai prieteni prin Romania ce au cetatenie romana sa'ti faca invitatie si'ti deschizi viza la Chisinau care se elibereaza in regim normal la o saptamana sau dupa cate am inteles pe altii au dat 350 lei si au luato in 2 ore.
dar cu cele 3 luni dupa aparitia in monitorul I chiar nu mai inteleg nimic.altii spun ca exista o lege, altii spun ca sa nu'mi facem griji si tot asa...nu ne ramane decit sa speram.
bafta la toti
real
#24 Posted : Monday, December 08, 2008 3:05:00 PM

Medals:
Urmatoarea data de depunere a juramantului este pe 18 decembrie. Am primit azi invitatie, deci e sigur!!! Succes tuturor!
dada
#25 Posted : Monday, December 08, 2008 7:19:14 PM
Medals:
dar eu nustiu nimic si am aparut im MO in data de 7 octombrie.nu stiti cum e???????????
numai in 18 decembrie este juramantul?
ms
perion
#26 Posted : Monday, December 08, 2008 7:58:43 PM
Medals:
dada wrote:
dar eu nustiu nimic si am aparut im MO in data de 7 octombrie.nu stiti cum e???????????
ms

dada eu tot am aparut in data de 7 oct si azi am primit invitatie prin posta.asteapta ca o sa'ti apara si tie. ne intilnim la juramant zambet
VADIM
#27 Posted : Monday, December 08, 2008 8:30:00 PM

Medals:
perion wrote:
dada wrote:
ms

dada eu tot am aparut in data de 7 oct si azi am primit invitatie prin posta.asteapta ca o sa'ti apara si tie. ne intilnim la juramant zambet

dada: O sa vezi sigur daca depui sau nu jurmanatul pe 18 Decembrie atunci cand o sa fie publicata lista pe www.just.ro

Sau cel mai bine/sigur incearca sa suni/mail/posta la Directia de Cetatenie din Bucuresti si sa afli sigur. Sau sa mergi la Ambasada Romaniei din Chisinau si sa vezi sigur cum e situatia...
kricova
#28 Posted : Tuesday, December 09, 2008 12:40:16 AM
Medals:
sunt si eu interesat de lista care tre sa apara in curand, sper sa fiu si eu pe-acolo...
sancho
#29 Posted : Tuesday, December 09, 2008 11:54:30 AM
Medals:
e cineva de aici care a aparut in MOF pe 27 octombrie si e programat acum in Decembrie?...
eu am aparut pe 27 si inca n-am primit nicio invitatie
ionela
#30 Posted : Tuesday, December 09, 2008 2:45:04 PM
Medals:
s-ar putea intampla sa fiu programat pentru depunerea juramantului si sa nu primesc nimic acasa?
VADIM
#31 Posted : Tuesday, December 09, 2008 3:01:16 PM

Medals:
ionela wrote:
s-ar putea intampla sa fiu programat pentru depunerea juramantului si sa nu primesc nimic acasa?

Saliut Ionela. Teoretic se poate intimpla chestia aceasta. Daca nu primesti prin posta normala scrisoare mai exista si variante e-mail.

Daca le-ai lasat vreo adresa de e-mail lor atunci poti primit acea invitatie si prin e-mail. Eu de exemplu am primit invitatie prin ambele modalitati...
kricova
#32 Posted : Wednesday, December 10, 2008 2:16:07 AM
Medals:
uite ca mi-a venit si mie scrisoarea ...super.Nu disperati, la toti le va veni randul, important e sa fim uniti aici ...Cel putin pe mine mult m-au ajutat sfaturile de aici ...
sancho
#33 Posted : Wednesday, December 10, 2008 10:01:57 AM
Medals:
vedeti c-au aparut listele pentru 18 dec pe situl ministerului justitiei
admin
#34 Posted : Wednesday, December 10, 2008 11:05:12 AM

Medals:
a aparut lista cu persoanele invitate sa depuna juramantul de credinta fata de Romania la Bucuresti pe 18 decembrie 2008 ora 14:30

lista incepe cu:
1. ZATIC SERGIU
2. VOLONTIR TATIANA
3. VERDEŞ NICOLAE
4. ŢEPORDEI TATIANA
5. TURCESCU MARIANA
.....
.....
si se termina cu:
240. BOLGARINA PARASCOVIA
241. BOLGARINA MARINA
242. BOLGARIN MIHAIL
243. GARBUZ LILIANA
244. VASILE ALISA
245. COZMA CAROLINA
246. ŞIMAN VASILE

VADIM
#35 Posted : Wednesday, December 10, 2008 11:58:40 AM

Medals:
kricova wrote:
uite ca mi-a venit si mie scrisoarea ...super.Nu disperati, la toti le va veni randul, important e sa fim uniti aici ...Cel putin pe mine mult m-au ajutat sfaturile de aici ...

Mai des asa mesaje frumoase... Boo hoo! pup
Rokkanon
#36 Posted : Thursday, December 11, 2008 1:40:02 PM
Medals:
am aparut in listele pentru juramant pt 18 decembrie, dar scrisoare cu invitatie tot nu mi-a venit...
am fost si la ambasada si la consulat cu aeasta problema, ei mi-au spus ca fara aceasta scrisoare nu pot sa ma ajute cu viza, la ministerul justitie telefonul nu raspunde, insist a doua zi:(
cine imi spune ce sa fac?
luand in consideratie ca am aparut pe 7 oct in MO1 se primeste ca e a treia si ultima luna cand mai pot sa depun juramnt dupa lege...
admin
#37 Posted : Thursday, December 11, 2008 2:22:42 PM

Medals:
incearca sa le explici celor de la ambasada care-i problema ta,
eventual arata-le ca ai aparut pe site-ul ministerului justitiei, da-le un link la documentul cu lista de invitati unde esti si tu...

bafta

sa ne spui cum ai rezolvat

update: bravo, ai rezolvat pana la urma zambet
victoria84
#38 Posted : Friday, December 12, 2008 8:44:00 AM
Medals:
Sa stii ca si eu sunt in liste, dar invitatia nu am primit-o. Si nici sora mea nu a primit-o, care e tot in liste. Eu mi-am deschis viza cu invitatie din partea unui roman cu scop de vizita, ca cei de la consulat nici nu s-au uitat la mine cand le-am explicat problema mea. Incearca sa gasesti o alta modalitate de a-ti deschide viza. Sper sa nu am probleme la vama si sa trec cu bine.Think
Rokkanon
#39 Posted : Friday, December 12, 2008 5:08:22 PM
Medals:
Uff pana la urma mi-au acceptat actele cu extrasul din MO si extrasul din listele celor invitati de ministerul justitiei...
astept viza pe 17 si fuguta la Bucuresti!
Mersi tuturor! Si ne vedem acolo dejazambet
perion
#40 Posted : Monday, December 15, 2008 9:40:11 AM
Medals:
Rokkanon wrote:
Uff pana la urma mi-au acceptat actele cu extrasul din MO si extrasul din listele celor invitati de ministerul justitiei...

rokkanon, trebuie sa dai de baut pentru ca ti'am tinut pumnii strinsizambet ti'am zis ca o sa mearga cu fishka asta...ne vedem la juramant...bafta la toti
ruslan
#41 Posted : Monday, December 15, 2008 2:56:03 PM
Medals:
Sunt printre cei care depun juramantul in data de 18 decembrie, insa nu am primit invitatie. De o luna incerc dau de cineva de la Biroul Cetatenie atat prin telefon cat si prin mail insa fara nici un succes. Intrebarea mea este : pot sa ma prezint la juramant fara aceasta invitatie, doar cu lista pe care am fost afisat ?
perion
#42 Posted : Monday, December 15, 2008 3:22:59 PM
Medals:
ruslan wrote:
Sunt printre cei care depun juramantul in data de 18 decembrie, insa nu am primit invitatie. De o luna incerc dau de cineva de la Biroul Cetatenie atat prin telefon cat si prin mail insa fara nici un succes. Intrebarea mea este : pot sa ma prezint la juramant fara aceasta invitatie, doar cu lista pe care am fost afisat ?

nu conteaza invitatia la depunerea juramantului. am colegi care au depus juramantu si nu li s-a cerut nici o invitatie. cred ca ea joaca rol doar de instiintare.
Rokkanon
#43 Posted : Wednesday, December 17, 2008 2:59:51 PM
Medals:
perion wrote:
Rokkanon wrote:

rokkanon, trebuie sa dai de baut pentru ca ti'am tinut pumnii strinsizambet ti'am zis ca o sa mearga cu fishka asta...ne vedem la juramant...bafta la toti

Facem, facemzambet sa stii ca sa simtit ca ati tinut pumnii;)
salavat
#44 Posted : Thursday, December 18, 2008 12:03:55 PM

Medals:
Felicitari tuturor care depun astazi Juramantul la Bucuresti si la Chisinauzambet
Experienta multora ii va ajuta pe ceilalti.
alin
#45 Posted : Thursday, December 18, 2008 3:58:32 PM
Medals:
Cine stie-cind a aparut persoana in M.O.partea 1 si locuieste acum in Italia juramintul il depune la Bucuresti sau poate in Italia la consulat?
VADIM
#46 Posted : Thursday, December 18, 2008 6:50:42 PM

Medals:
alin wrote:
Cine stie-cind a aparut persoana in M.O.partea 1 si locuieste acum in Italia juramintul il depune la Bucuresti sau poate in Italia la consulat?

Poate sa depuna. Sa mearga la amabsada Romaniei din Italia si sa se programeze pentru depunerea juramantului...

Stiu sigur ca a facut asa o persoana in Franta... Pray
derek1983
#47 Posted : Monday, December 22, 2008 4:09:05 PM

Medals:
alin wrote:

Depinde de cum locuieste acolo in Italia.
Daca are permis de sedere permanenta sau asa .... ilegal
derek1983
#48 Posted : Monday, December 22, 2008 4:09:57 PM

Medals:
Urmatoarea data de depunere a juramntului din ianuarie 2009 ar fi 16
sancho
#49 Posted : Monday, December 22, 2008 4:41:24 PM
Medals:
E posibil sa apatri in Monitor si sa fii programat pt juramant dupa 3 luni?
cristinka
#50 Posted : Friday, December 26, 2008 6:39:20 PM
Medals:
as vrea si eu sa primesc pe mail datele depunerii juramantului.ms
Lucia
#51 Posted : Wednesday, January 07, 2009 5:48:06 PM
Medals:
Eu am aparut in MO pe 12.02.2008. Vad ca sunt printre putinii aici. Nu stiu cand o sa apara listele, pe site-ul just.ro ultima lista e pentru 18.12.2008. Am vazut ca ati postat aici ca urmatorul termen este 16.01.2009, insa nu gasesc nici o lista pentru aceasta data.
Sunt cu domiciliul in Romania.
Sper ca puteti sa ma ajutati cu un raspuns :-)
sancho
#52 Posted : Monday, January 12, 2009 10:29:54 AM
Medals:
e ceva fishy cu juramintele astea...acum pe 16 ianuarie au fost invitati oameni care au aparut in MO cel tarziu pe 10 octombrie....ceea ce inseamna ca, calendaristic, cei ce au aparut in MO din 27 oct depasesc cele 3 luni stabilite in lege...
derek1983
#53 Posted : Monday, January 12, 2009 11:18:40 AM

Medals:
sancho wrote:
e ceva fishy cu juramintele astea...acum pe 16 ianuarie au fost invitati oameni care au aparut in MO cel tarziu pe 10 octombrie....ceea ce inseamna ca, calendaristic, cei ce au aparut in MO din 27 oct depasesc cele 3 luni stabilite in lege...

ca e necurat sau ba asta nu se stie...
oricum lista o sa fie postata si pe site aici , preluata bineinteles de pe www.just.ro, dar cine nu se regaseste... monitoarele, din sf lui octombrie si nceputul lui noiembrie , urmatoarea data de juramnt este 30 ianuarie 2009, listele vor fi facute publice dupa 20 ianuarie. baftaPray

P.S. sunt o gramada de "Ahmeti, Mahmudzi, si Nguayalla, si alte semintii" - fara suparare nici o nota rasista sau sovinista, doar o precizare.
File Attachment(s):
tabel juramant_12012009.doc (110kb) downloaded 52 time(s).
alin
#54 Posted : Tuesday, January 20, 2009 2:20:40 PM
Medals:
urmatoarea data de depunere a juram. e pe 30/01/2009.ora 13.30. am primit simbata scrisoare cu invitatie de la Min.Just.dupa sase ani si trei luni de asteptare:d/
rantnick
#55 Posted : Monday, January 26, 2009 7:55:38 AM
Medals:
Am primit azi invitatia pentru depunerea juramantului pe 30.01
sancho
#56 Posted : Monday, January 26, 2009 10:09:24 AM
Medals:
adresa care este??
VADIM
#57 Posted : Monday, January 26, 2009 10:50:55 AM

Medals:
sancho wrote:
adresa care este??

Depunerea jurământului de credinţă faţă de România va avea loc la sediul Institutului Naţional al Magistraturii din B-dul Regina Elisabeta nr. 53 ( vis a vis de Parcul Cişmigiu), vă rugăm să prezentaţi asupra dumneavoastră un act de identitate (paşaportul sau permisul de şedere permanentă sau cartea de rezidenţă, plus 2 fotografii tip legitimaţie.
rantnick
#58 Posted : Monday, January 26, 2009 10:55:58 AM
Medals:
Au aparut listele cu cei care depun juramantul pe 30 ianuarie

http://www.just.ro/Secti...t/tabid/589/Default.aspx
dumi12
#59 Posted : Monday, January 26, 2009 11:56:12 AM
Medals:
Salutare tuturor! Am si eu o intrebare si anume: e cineva in situatia in care a aparut in MO pe 27 octombrie si nu se gaseste pe lista? E foarte ciudat, cu atat mai mult cu cat sunt persoane din decembrie care depun juramaantul, or noi, cei mai "vechi" am trebui sa fim inainte... Multumesc
dumi12
#60 Posted : Monday, January 26, 2009 11:57:19 AM
Medals:
Ciao Viorica, uite ca astia inca nu m-au pus pe lista, asa ca degeaba m-am stresat cu titrul de sejur zambet))))
dumi12
#61 Posted : Monday, January 26, 2009 11:59:15 AM
Medals:
sancho wrote:

Sancho, tu te regasesti pe liste?
sancho
#62 Posted : Monday, January 26, 2009 12:39:22 PM
Medals:
dumi12 wrote:
sancho wrote:

Sancho, tu te regasesti pe liste?

Da, sunt pe lista de pe 30 ianuarie.
drwgg
#63 Posted : Monday, January 26, 2009 5:00:07 PM
Medals:
salut!
este adevarat ca la depunerea juaramantului nu pot asista si alte persoane inafara de cele implicate direct?
VADIM
#64 Posted : Monday, January 26, 2009 5:02:40 PM

Medals:
drwgg wrote:
salut!
este adevarat ca la depunerea juaramantului nu pot asista si alte persoane inafara de cele implicate direct?

Saliut, de exemplu eu cand am fost la juramant puteau sa asiste si alte persoane...

Altadata cand am fost cu o prietena atunci nu se putea si am asteptat-o afara... Depinde cred ca de numarul oamenilor...
drwgg
#65 Posted : Tuesday, January 27, 2009 2:01:18 AM
Medals:
multumesc pt raspuns. o sa incerc sa intru si eu vineri, insa fiind 200 de oameni, nu cred ca vor lasa si insotitori sa participe Anxious
dar.... cine stie...

edit: cam cat timp dureaza cu totul?
VADIM
#66 Posted : Tuesday, January 27, 2009 11:00:11 AM

Medals:
drwgg wrote:
multumesc pt raspuns. o sa incerc sa intru si eu vineri, insa fiind 200 de oameni, nu cred ca vor lasa si insotitori sa participe Anxious
dar.... cine stie...

Depinde ce numar este pe lista persoana care depune... Daca este 199 din 200 o sa dureze aproximativ 2 ore... dar daca este printre primii atunci cum a depus juramantul propriu-zis (1 - minut), semneaza pentru certificat si VUALEA esti cetatean cu drepturi si obligatii depline ale Romaniei...
Andy ro
#67 Posted : Tuesday, January 27, 2009 11:53:53 AM

Medals:
Salutare!

Stie cineva cand va fi urmatoarea data de depunere jur la Buc (dupa 30 ian)?
Am fost publicat pe 23/12/08...
Oare o sa ma tina pana la 3 luni de asteptare?

Thanx

VADIM
#68 Posted : Tuesday, January 27, 2009 11:54:43 AM

Medals:
Andy ro wrote:
Salutare!

Stie cineva cand va fi urmatoarea data de depunere jur la Buc (dupa 30 ian)?
Am fost publicat pe 23/12/08...
Oare o sa ma tina pana la 3 luni de asteptare?

Thanx

fii sigur ca o sa te tina...
drwgg
#69 Posted : Tuesday, January 27, 2009 11:22:13 PM
Medals:
VADIM wrote:
drwgg wrote:
dar.... cine stie...

Depinde ce numar este pe lista persoana care depune... Daca este 199 din 200 o sa dureze aproximativ 2 ore... dar daca este printre primii atunci cum a depus juramantul propriu-zis (1 - minut), semneaza pentru certificat si VUALEA esti cetatean cu drepturi si obligatii depline ale Romaniei...

deci cam 2 ore.. d'oh!
mersi frumos pt raspunsuri
Clarisha
#70 Posted : Thursday, January 29, 2009 1:45:23 PM
Medals:
Salut tuturor
Am si eu o intrebare..spuneti va rog daca stie cineva pe data de 30 ianuarie 2009 la ce ora va avea depunerea de juramant pt ca pe www.just .ro nu este afisat si eu nu am primit scrisoarea cu invitatie dar m-am regasit printre lista afisata
VADIM
#71 Posted : Thursday, January 29, 2009 1:48:41 PM

Medals:
Clarisha wrote:
Salut tuturor
Am si eu o intrebare..spuneti va rog daca stie cineva pe data de 30 ianuarie 2009 la ce ora va avea depunerea de juramant pt ca pe www.just .ro nu este afisat si eu nu am primit scrisoarea cu invitatie dar m-am regasit printre lista afisata

Salut Clarisha... Chiar era atat de greu sa dai pana la sfarsit documentul WORD de pe http://www.just.ro/Secti.../tabid/589/Default.aspx ???

La sfarsitul documentul cu usirinta gasesti raspuns la intrebarea ta...

Depunerea jurământului de credinţă faţă de România va avea loc în ziua de 30 ianuarie 2009, ora 13,30 la sediul Institutului Naţional al Magistraturii din B-dul Regina Elisabeta nr. 53 ( vis a vis de Parcul Cişmigiu), dată la care vă rugăm să prezentaţi asupra dumneavoastră un act de identitate (paşaportul sau permisul de şedere permanentă sau cartea de rezidenţă, plus 2 fotografii tip legitimaţie.
derek1983
#72 Posted : Thursday, January 29, 2009 3:06:56 PM

Medals:
VADIM wrote:
Clarisha wrote:
Salut tuturor

Salut Clarisha... Chiar era atat de greu sa dai pana la sfarsit documentul WORD de pe http://www.just.ro/Secti.../tabid/589/Default.aspx ???

Depunerea jurământului de credinţă faţă de România va avea loc în ziua de 30 ianuarie 2009, ora 13,30 la sediul Institutului Naţional al Magistraturii din B-dul Regina Elisabeta nr. 53 ( vis a vis de Parcul Cişmigiu), dată la care vă rugăm să prezentaţi asupra dumneavoastră un act de identitate (paşaportul sau permisul de şedere permanentă sau cartea de rezidenţă, plus 2 fotografii tip legitimaţie.

Vadim clarisha are si ea dreptate intr-un fel. Lista de pe site-ul ministerului Justitiei si Libertatii Cetatenesti ( mai nou asa se numeste structura) , initial cand a fost plasata pe site nu avea aratata si ora. Dupa unele intrebari din partea celor afisati acolo , aceasta scapare a fost eradicata.
VADIM
#73 Posted : Thursday, January 29, 2009 3:20:35 PM

Medals:
derek1983 wrote:
VADIM wrote:
Clarisha wrote:
Salut tuturor

Vadim clarisha are si ea dreptate intr-un fel. Lista de pe site-ul ministerului Justitiei si Libertatii Cetatenesti ( mai nou asa se numeste structura) , initial cand a fost plasata pe site nu avea aratata si ora. Dupa unele intrebari din partea celor afisati acolo , aceasta scapare a fost eradicata.

Din cate putem observa raspunsul a venit exact la putin timp dupa ce a fost pusa intrebarea... Nu acum o luna derek1983... Daca ii raspundeam dupa 3 zile/saptamani/luni raspundeam simplu, asa dar daca diferenta de la intrebare la raspuns a fost de 10 minute atunci...
derek1983
#74 Posted : Thursday, January 29, 2009 3:34:49 PM

Medals:
....atunci intradevar " LENEA E CUCOANA MARE" d'oh!
VADIM
#75 Posted : Thursday, January 29, 2009 10:12:30 PM

Medals:
derek1983 wrote:
....atunci intradevar " LENEA E CUCOANA MARE" d'oh!

Asta ii problema natiunii noastre...

In lipsa de cunostinta nu incercam sa facem mai bine sau sa ne dam interesul de a cunoaste dar intrebam deodata pe altcineva sau ne uitam in ograda vecinului...

Asa se intimpla si pe acest forum... Cum apare o intrebare deodata postata unde nimereste fara ca sa se mai uite sa se documenteze omul...

Chiar si aici gasim intrebari aproape identice postate cu totul si cu totul in alta parta unde ar trebui sa fie si de mai multe ori...

Speram sa fie odata si odata bine cu natiunea aceasta... Cu multa rabdare speranta si studii poate poate o sa reusim sa nu mai fim de rasul Europei...
derek1983
#76 Posted : Thursday, February 05, 2009 2:41:53 PM

Medals:
Slabe sanse... Brick wall , recunosc ca vin si eu de acolo dar imi pare rau sa ma repet " Slabe Sanse !". Merg destul de rar acasa la parinti, dar de fiecare data imaginea care mi se intinde in fata ochilor e mai proasta decat precedenta. d'oh!
Andy ro
#77 Posted : Tuesday, February 10, 2009 3:22:12 PM

Medals:
derek1983 wrote:
Slabe sanse... Brick wall , recunosc ca vin si eu de acolo dar imi pare rau sa ma repet " Slabe Sanse !". Merg destul de rar acasa la parinti, dar de fiecare data imaginea care mi se intinde in fata ochilor e mai proasta decat precedenta. d'oh!

Din pacate ai perfecta dreptate ( lacrimi ) ....

Apropo, se stie ceva despre urmatoarea data depunerii juramantului la Bucuresti?Pray
delifinka
#78 Posted : Monday, February 16, 2009 1:56:19 PM

Medals:
As dori si eu sa fiu anuntata despre urmatoarea data de depunere a juramantului la Bucuresti. Va multumesc anticipat. O zi buna tuturor.
amalia
#79 Posted : Tuesday, February 17, 2009 5:41:39 PM
Medals:
va rog sa ma anuntati si pe mine cand apare noua lista pt depunerea juramantului
liliana
#80 Posted : Thursday, February 19, 2009 12:54:57 PM
Medals:
Va rog sa ma anuntati si pe mine cand o sa apara lista pt depunerea juramntului. va multumesc
bassam
#81 Posted : Monday, February 23, 2009 10:46:18 AM
Medals:
Va rog sa ma anuntati si pe mine cand o sa apara lista pt depunerea juramntului. va multumesc
mailo
#82 Posted : Tuesday, February 24, 2009 7:20:08 PM
Rank: Oaspete
Medals:
Urmatoarea data de depunerea juramantului la Bucuresti e 12 Martie!Am primit invitatie!
VADIM
#83 Posted : Tuesday, February 24, 2009 7:46:13 PM

Medals:
mailo wrote:
Urmatoarea data de depunerea juramantului la Bucuresti e 12 Martie!Am primit invitatie!

Februarie l-au sarit cu desavarsire si din punctul de vedere al publicarilor in masa si a juramantului...

Cred ca e cu schimbarea puterii...
Dana
#84 Posted : Tuesday, February 24, 2009 8:18:53 PM

Medals:
VADIM wrote:
mailo wrote:

Februarie l-au sarit cu desavarsire si din punctul de vedere al publicarilor in masa si a juramantului...

PROMISIUNI...NIMIC MAI MULT Shame on you
VADIM
#85 Posted : Tuesday, February 24, 2009 8:43:47 PM

Medals:
Dana wrote:
VADIM wrote:
mailo wrote:

PROMISIUNI...NIMIC MAI MULT Shame on you

Hm... promisiuni zici? A facut oare cineva din oficialitati/angajati ai ministerului de justitie vreo promisiune? Din cate tin minte NU.

Nu sunt nici promisiuni si nici chestii sigure...
admin
#86 Posted : Friday, February 27, 2009 12:17:07 PM

Medals:
dinu89
#87 Posted : Saturday, March 07, 2009 11:10:17 AM

Medals:
Salut! Daca la depunerea dosarului ptr redobandire am cerut stabilirea domiciliului IN ROMANIA, pot sa merg sa depund juramntul la CONSULATUL DIN CHISINAU??? Multumesc
admin
#88 Posted : Saturday, March 07, 2009 11:17:55 AM

Medals:
sunt multe persoane care depun juramantul la consulate aflate in Franta, Italia, SUA etc. probabil ai putea depune juramantul si la ambasada Romaniei de la Chisinau chiar daca ai ales domiciliul stabil in Romania

normal nu se poate, dar daca iti accepta cererea ministerul justitiei din Romania,atunci teoretic poti
vvictoriaa
#89 Posted : Friday, March 20, 2009 5:04:14 PM
Medals:
Salut!
Da,am si eu aceeasi nedumerire: de curand am fost publicata in monitor,in cererea ptr redobandire am specificat domiciliul in RO. In prezent sunt la doctorat in RO, dar mi-ar conveni sa depun juramantul la consulatul din Chisinau, fiindca stiu ca e mai rapid si as avea mare nevoie ca lucrurile sa nu se taraganeze prea mult!
Daca stie careva, persoane care s-au mai aflat in atare situatie si au reusit sa depuna juramantul la Chisinau sa ne spuna si noua!
P.S: as vrea sa stiu cu certitudine daca e posibil pentru a evita drumurile in zadar
Va multumesc!
derek1983
#90 Posted : Saturday, March 21, 2009 2:42:17 AM

Medals:
Daca stai si te gandesti ca pentru a obtine aceasta aprobare a ministrului justitiei este nevoie sa treaca vreo luna , nu mai gasesti nici un rost de a merge la Consulat in MD.
Iar ratiunea acestor dispense este pentru ca acele persoane se afla la mama dracului departe si ar fi mult prea prejudiciati sa le ceri sa vina tocmai pana la Bucuresti, pe cand in cazul de fata am inteles Victoria ca esti in Romania, deci aceasta ratiune nu se aplica si in cazul tau. Desigur cu zimbete si pile sar putea rezolva si aceasta problema, insa daca nu ai nici bani , nici pile, cred ca singura solutie care iti va ramane este sa depui juramntul la Bucuresti.
JaguaR
#91 Posted : Monday, March 23, 2009 12:26:19 PM
Medals:
am auzit ca se poate depunde nu shtiu ce cerere pentru urgentarea depunderii juramantului zambet) exista asa ceva?
derek1983
#92 Posted : Monday, March 23, 2009 1:02:05 PM

Medals:
30.04.2009 data de depunere a juramantului la Bucuresti INM
derek1983
#93 Posted : Monday, March 23, 2009 1:03:06 PM

Medals:
JaguaR wrote:
am auzit ca se poate depunde nu shtiu ce cerere pentru urgentarea depunderii juramantului zambet) exista asa ceva?

DA, dar nu functioneaza de fiecare data. Acum depinde de cati de multi aplicanti sunt pentru a intruni conditiile de a se afla in termenul de 3 luni de la aparitia ordinului.
lika
#94 Posted : Monday, March 23, 2009 1:06:18 PM
Medals:
am inteles bine? urmatoarea data de depunere a juramantului la Bucuresti este pe 30 aprilie???

derek1983
#95 Posted : Friday, March 27, 2009 12:50:33 PM

Medals:
lika wrote:
am inteles bine? urmatoarea data de depunere a juramantului la Bucuresti este pe 30 aprilie???

cred ca ai inteles bineApplause
lika
#96 Posted : Wednesday, April 01, 2009 11:44:41 AM
Medals:
nu ati mai primit lista cu persoanele care vor depune Juramantul de Credinta la Bucuresti?
va multumesc!
sancho
#97 Posted : Thursday, April 02, 2009 2:33:24 PM
Medals:
Listele nu le primeste nimeni. Ele pot fi oricand accesate pe adresa:

admin
#98 Posted : Thursday, April 02, 2009 3:34:18 PM

Medals:
lista inca nu a aparut, dar va fi publicata pe forum imediat ce apare
phylopheya
#99 Posted : Tuesday, April 14, 2009 1:27:17 PM
Medals:
Ar trebui sa apara lista cred ca saptamana viitoare, cel tarziu. In conditiile in care nu s'a afisat nici pe just.

Oricum, cei care vor fi pe lista primesc saptamana asta scrisoare de la Ministerul Justitiei cu invitatie pentru depunerea jurmantului (ma refer la cei care au ales domiciliul in Romania).

Mult noroc tuturor care sunt in asteptare.
VADIM
#100 Posted : Thursday, April 16, 2009 10:26:06 AM

Medals:
phylopheya wrote:

30 aprilie 2009 (asteptam confirmarea si lista de persoane invitate)

Ar trebui sa apara lista cred ca saptamana viitoare, cel tarziu. In conditiile in care nu s'a afisat nici pe just.

Oricum, cei care vor fi pe lista primesc saptamana asta scrisoare de la Ministerul Justitiei cu invitatie pentru depunerea jurmantului (ma refer la cei care au ales domiciliul in Romania).

Mult noroc tuturor care sunt in asteptare.

Aici ar trebui sa apara listele pentru cei care depun juramantul la Bucuresti.

Users browsing this topic
Vizitator
8 Pages123>»
Tag as favorite
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.