dasha2001 wrote:Alionash wrote:Intrebare... stiti cumva daca toata activitatea pentru cetatenii este cumva afectata de vacanta de vara... poate pleaca in concedii... nu as vrea sa induc lumea in eroare.. am auzit si eu un zvon...
Daca are cineva informatii mai credibile...
Va multumesc.
Ce zvon ai auzit Alionash?
Mi-a zis un coleg ca cica o sa dureze ceva mai mult pana mai apare o lista cu noi cetateni... pentru ca ar fi cumva incetinit procesul din cauza concediilor...
Nu as vrea sa ofer informatii neverificate.. tocmai din acest motiv, poate are cineva acces la astfel de informatii.. poate merge cineva acolo sa se intereseze de o alta problema si intreaba si daca nu cumva s-a anuntat ceva oficial in legatura cu posibila incetinire...
Mie mi se pare a fi o reactie normala a concetatenilor nostri care isi folosesc imaginatia si creaza zvonuri proprii... adica am mai avut o asemenea situatie cu permisul de sedere.. si in cazul ala nu a fost adevarat...
Numai ca pe site Just.ro este afisat un nou program... dar nu scrie in legatura cu ce anume s-a modificat acesta...
Ahhh.. sper sa nu se schimbe nimic.. tocmai imi vine si mie randul, cel putin din datele oferite de ei... si tare mi-e frica sa nu stau sa astept inca cateva luni..