Rank: Membru Avansat Posts: 308 Points: 951 Location: Brasov.Depunere dosar:octombrie 2002.Urgentare:mai 2008.Aviz pozitiv:3august2009.M.O.4decembrie2009 URA!!!Juramant:25.03.2010
|
yo wrote:Gerogeta nu fi disperata, pentru asta iti redau cazul fratelui sotie mele. A depus dosarul in 2002, tocmai cind s-au stopat acordarile. Sotia mea de curidn a obtinut cetatenie, desi a depus in 2005. Fratele ei, a depus, respectiv cu avocati, acte de urgentare, pretentii si intr-un final ii vine asa o scrisoare de la DC: prezentati va rog certificatele de nastere ale copiilor si acordul celui de-al doilea parinte ca aproba cetatenia pentru copii minori. Acuma faza cea tare: sotia lui e cetateanca romana din 2001, cei doi copii ai lui repsectiv sunt nascuti din star ca cetateni romani, doar el sarmanul umbla cu cartea de rezident. Te-ai prin? adica lucratorii de la DC nici nu s-au obosit sa afle macar, ce e cu situatia familiala a acetui om, nici nu au verificat ca copiii lui sunt deja cetateni romani, ca sotia e cetateanca romana. Ei, da perla cea mare a venit de la consulat...in legatura cu sotia lui, care a depus cerere de redobindire la consulat la chisinau, cu timpul s-a mutat in romania si dupa 2 ani a obtinut cetatenie romana, in schimb in anul 2008, dupa ce sotia lui era de vre-o 10 ani cetateanca romana, primeste o scrisoare de la consulat, precum ca este aprobata in vedere depunerii actelor pentru cetatenie, adica cei de la consulat, nici nu s-au clintit din loc de a verifica, ce mai face cetateanul X , ca intretimp pina ei s-au gindit sa-i trimita chemarea la depunerea dosarului, ea deja era cetateanca romana cu toate drepturile de vre-o 9-10 ani. Daaa...interesant....oricum de atatia ani mi-am dat seama ca nu ii intereseaza de nimic...toata familia mea are cetatenie,fetita mea e cetatean din start,doar eu cu carte de rezidenta...oricum cum am mai zis,e o mare bataie de joc,nici nu mai stiu cate drumuri am facut...oricum mersi pentru consolare...dragut din partea ta...
|