|
Rank: Membru Avansat Posts: 224 Points: 693 Location: Chisinau
|
Fiodor wrote:Daniela wrote:tantan wrote:Fiodor wrote:in sfarsit am redobadit cetatenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sunt numarul 29 din lista pt cei curiosi de a afla numele meu  astept vesti bune si de la ceilalti!!!! exact cu 2saptamani inaite de a reveni in tara am obtinuto, ce norok!!!! Felicitari Fiodor !!!! Bravo, ma bucur foarte tare pt tine !!! Mult succes in continuare ! Georgeta si Daniela ...voi?? ce noutati aveti? In primul rind felicitari pt Fiodor, si toti ceilalti, bineinteles!!!  Ma bucur enorm. Eu din pacate nu sint. Dasha, Marcela , Georgeta, Daniela, tantan si tuturor celoralati care nu au mai apucat sa se logheze...va multumesc din suflet pt felicitari si de ce nu imi multumesc si mie pt rabdarea care am avut  ! am sa va tin pumnii, sar fiti sigure ca o sa apareti luna aceasta cel putin persoanele care au primit avizul pozitiv in perioada iunie -septembrie va tin pumnii la toti!!! Liuda, unde ai disparut, vreau sa te intreb cat timp dureaza sa depun juramantul din momentul depunerii cerereii si a actelor pt depunerea juramantului la chisinau? daca depun in prima zi de iarna am sanse ca pana in 15decembrie sa fiu programat pt juramant? Fiodor, din Peresecina  , Sotia mea a fost azi sa depuna cererea pentru juramint si a fost programata pentru 17 decembrie, locuri pentru 10 decembrie s-au terminat, dar daca esti politicos si insistent, ar putea sa te programeze pe 10. Dute la consulatul de pe Pircalab cu toate actele necesare, miine, dar ca sa nu stai mult in rind poti sa mergi la ora 15.20 si pina la 16.30 vei trece. Pina la ora 15.30 e rindul mare pentru ca stau cei cu depunerea acteleor si pentru transcrieir, cei cu juramintul sau cu ridicarea actelor sunt dupa ora 15.30. Noi nu am stiut si am mers dimineata la ora 9 ne-amprogramat sub numarul 333 si la ora 14.20 sotia mea a intrat. Extras din monitor nu cumpara de la cei care propun cu 50 de lei, scoate de aici de pe net paginile care te intereseaza si atit. Povestesc toate astea cu mare placere, pentru nu prea se povesteste in detaliu toate nuantele date, de persoanele care au luat deja si au facut totul, uita de acest forum. Bafta tuturor.
|