Forumul Cetatenie-Romana.info
Cetatenie-Romana.Info - Logo
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Untag as favorite
Publicare in monitor cu greseala
a_vucolov31
#1 Posted : Monday, April 20, 2009 3:34:41 PM
Rank: Incepator
Medals:
Buna tuturor am si eu o intrebare legata de cetatenie.
Am aparut in partea I a monitorului oficial din 14 aprilie. Prenumele tatalui este scris gresit, de fapt o litera, in loc de "a" "e". Ce ar trebui sa fac in acest caz?

Cineva mi-a spus ca ar fi bine sa merg la Bucuresti sa imi corecteze, altii sa astept?

Are aceasta vreo importanta? apare numele tatalui in adeverinta care este eliberata la Bucuresti sa il pot corecta cand imi voi face transcriptia certificatului de nastere?

As fi recunoscator daca este cineva in situatia mea si care au fost masurile intreprinse de el , Multumesc!
Sponsor  

Stiai ca te poti loga cu acelasi username/parola si pe --> http://mdforum.info <--
derek1983
#2 Posted : Thursday, April 23, 2009 9:11:01 PM
Rank: Membru Avansat

Medals:
Nu depui juramntul pana nu ti se rectifica greseala... pare rau dar se mai intampla, si mie mi sa intamplat la timpul meu.Sau daca depui juramntul , o sa ti se elibereze certificatul de cetatean cu aceasi greseala , iar in momentul in care vei dori sa faci transcrierea certificatului de nastere nu o sa poti, o sa ti se refuze.
Scrii pe adresa Directiei cetatenii scrisore prin care anunti de greseala strecurata, si astepti sa fie publicata in monitorul oficial rectificarea.adevarul ca e mai greu sa dai peste aceasta , ca practic ar insemna sa urmaresti fiecare monitor pe parcursul a cateva luni. Brick wall , dar alta solutie nu exista pana in prezent.
tantan
#3 Posted : Monday, October 19, 2009 3:01:48 PM

Medals:
Location: Moldova, Depunere dosar:jan'2005 / Urgentare:may'2008 / Completare: oct'2008 / Aviz: may'2009 / Monitor: oct'2009/ Juramant: nov'2009/Depunere certif.nastere: nov'2009/ Elib.certif.nastere:febr'2010
derek1983 wrote:
Nu depui juramntul pana nu ti se rectifica greseala... pare rau dar se mai intampla, si mie mi sa intamplat la timpul meu.Sau daca depui juramntul , o sa ti se elibereze certificatul de cetatean cu aceasi greseala , iar in momentul in care vei dori sa faci transcrierea certificatului de nastere nu o sa poti, o sa ti se refuze.
Scrii pe adresa Directiei cetatenii scrisore prin care anunti de greseala strecurata, si astepti sa fie publicata in monitorul oficial rectificarea.adevarul ca e mai greu sa dai peste aceasta , ca practic ar insemna sa urmaresti fiecare monitor pe parcursul a cateva luni. Brick wall , dar alta solutie nu exista pana in prezent.

Si daca totusi ai dat juramantul si ti se refuza actele la transcriere - ce faci atunci?Think
dasha2001
#4 Posted : Wednesday, October 28, 2009 3:40:10 PM

Medals:
Location: Cluj-Napoca Depunere dosar aprilie 2007 Bucuresti/ Urgentare noiembrie 2008/ Aviz pozitiv 1 august 2009/ Publicare M.O. 27 octombrie 2009/ Juramant-17 decembrie
derek1983 wrote:

Si ce faci daca rectificarea vine dupa ce a trecut termenul de 3 luni in care trebuia sa depui juramantul? Isi asuma cineva aceasta intarziere oare?
tantan
#5 Posted : Wednesday, October 28, 2009 4:09:49 PM

Medals:
Location: Moldova, Depunere dosar:jan'2005 / Urgentare:may'2008 / Completare: oct'2008 / Aviz: may'2009 / Monitor: oct'2009/ Juramant: nov'2009/Depunere certif.nastere: nov'2009/ Elib.certif.nastere:febr'2010
dasha2001 wrote:
derek1983 wrote:

Si ce faci daca rectificarea vine dupa ce a trecut termenul de 3 luni in care trebuia sa depui juramantul? Isi asuma cineva aceasta intarziere oare?

Dasha, tu te afli in Bucuresti? Daca da, du-te in audienta si povesteste-i problema. Poate se poate rezolva.
dasha2001
#6 Posted : Wednesday, October 28, 2009 4:14:52 PM

Medals:
Location: Cluj-Napoca Depunere dosar aprilie 2007 Bucuresti/ Urgentare noiembrie 2008/ Aviz pozitiv 1 august 2009/ Publicare M.O. 27 octombrie 2009/ Juramant-17 decembrie

Din pacate ma aflu in Moldova. Am trimis deja astazi cererea cu rectificarea. Cred ca o sa imi deschid viza sa ma duc si in audienta, ca tare mi-e frica sa nu ratez juramantul din cauza rectificarii.
dasha2001
#7 Posted : Friday, October 30, 2009 3:20:49 PM

Medals:
Asa de interesant ca in partea a III-a a M.O. au scris totul bine si corect, iar acuma in partea I au dat-o in bara.
t9alexandru
#8 Posted : Saturday, November 07, 2009 1:56:44 AM
Rank: Incepator
Medals:
Salutare,
Am fost publicat in M.O. partea I dar apare o greseala in numele mamei. Am inteles ca acum trebuie sa fac din nou o cerere pentru a se face o rectificare in MO pentru ca altfel nu pot depune juramantul. Stie cineva cat dureaza din momentul depunerii cererii de rectificare (care am inteles se depune la Bucuresti) si aparitia rectificarii in MO? in sensul ca ma tem ca termenul sa nu fie prea mare si sa nu am probleme cu depunerea juramantului. Am vazut ceva informatii la comentarii dar nu stiu daca mai sunt de actualitate.
Cine poate sa ma ajute; multumesc anticipat.
Users browsing this topic
Vizitator
Untag as favorite
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.