Forumul Cetatenie-Romana.info
Welcome Guest! To enable all features please Intrare or Inregistrare.

Notificare

Icon
Error

Share
Optiuni
Ultima postare. Go to first unread
Offline mariaes  
#1 Postat : joi, 1 august 2013 15:57:00(UTC)
Nivel: Incepator
mariaes
Postari: 2
Reputation:

Deci.. Nu stiu daca mai e cineva pe acest forum dar caut raspuns la niste intrebari fara rezultat. Am toata speranta ca ma veti ajuta

1. Am aparut de curand in ordinul 430 din 19.07.13 si acuma vreau sa depun juramantul, DAR pe site-ul ambasadei Romane la Chisinau spune ca doar cei aparuti in ordinul 412 inclusiv. ACUMA, cat de des reactualizeaza ei pagina, si de unde putem afla exact cine se poate programa pentru depunerea juramantului?

2. Daca ne programam azi de ex, cat asteptam pina la ziua depunerii juramantului? O ruda de-a mea, a aparut in ordin in Mai 2013, si va depune juramantul la mijlocul lui August? Oribil, dar oare adevarat ca e doar asa?

3. Dupa ce depunem juramantul, facem certificat de nastere si divort?Sau divortul nu e necesar? Si unde transcriem? Unde e mai rapid procesul? Vreun mod de urgentare?

Please please raspundeti-mi. Eu m-am vazut in ordin si mi-am cerut concediu, si mi-am luat cel mai scump bilet spre casa ca sa pot rezolva (sunt in londra), si nu prea am mult timp la dispozitie..
Utilizatori pe tema
Salt la forum  
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Poti vota la sondaj in acest forum.