Originally Posted by: vitass098 
Ion ,adresa la care trebuie sa primesti scrisoarea o indici pe cea din Canada!!!!Deoarece raspunsul de la ANC,trebuie s-a til inmine numai tie PERSONAL!!! Daca indici adresa din Moldova,se are in vedere,ca ai posibilitate sa vii in Moldova,si sa depui juramantul in MD. ANCul nu-ti schimba domiciliu,si numai locul depunerii a juramintului. Tu trebuie sa le trimiti o copie de pe permisul de sedere,ca dovada a shimbarii domiciliului.Repet inca o data, trimiti si primesti scrisoare din CANADA!!! Pentru ca sa ajunga la ei mai repede ,trimiti cu DHL.Raspunsul poate sa mearga 2-6 luni!!!Cind primesti confirmarea de la DHL ca scrisoarea au prmit-o,peste o luna timiti mail sau suni la ANC.
In privinta adresei din MD, un cunoscut din Ottawa, Canada, a trmis o asa scrisoare in Ro, la ANC din MD, si a indicat o adresa din MD, desi el la moment era in Canada.
Nu a fost nevoie de nici un fel de documente aduagtoare, am in vedere copii de permis de sedere si asa mai departe.
raspunsul l-a primti destul de operativ, exact 4 saptamini, la adresa din Moldova.
Dar, fiecare caz e aparte si nu e neaparat sa fie la fel, daca lui ia trimis tie tot o sa iti trimita...
Oricum eu mai astept, si deja o sa trimti o scrisoare ( a treia la numar) de aici din Canada, indicind doar adresa din Ca, si voi include in scrisoare si documente doveditoare de resedinta mea din Montreal, Canada...