Nivel: Incepator Postari: 1 Locatia: Goris
|
Buna,
Ma numesc Cristina. Dupa cate stiu, din 2008 s-a introdus dubla cetatenie romano-armeana. Eu momentan sunt doar cetatean roman, care traieste in Armenia. In curand voi dobandi cetatenie armeana, apoi ma voi cununa civil. Intrebarea mea este: carei autoritati trebuie sa ma adresez pentru a echivala in Romania acest certificat de casatorie si pentru a-mi schimba numele in actele romanesti (buletin si pasaport) ? Stie cineva?
|
|
|
|
Nivel: Membru Postari: 196 A fost multumit de: 37 -ori in postarea 30 Locatia: Floresti
|
Originally Posted by: hyekitty  Buna,
Ma numesc Cristina. Dupa cate stiu, din 2008 s-a introdus dubla cetatenie romano-armeana. Eu momentan sunt doar cetatean roman, care traieste in Armenia. In curand voi dobandi cetatenie armeana, apoi ma voi cununa civil. Intrebarea mea este: carei autoritati trebuie sa ma adresez pentru a echivala in Romania acest certificat de casatorie si pentru a-mi schimba numele in actele romanesti (buletin si pasaport) ? Stie cineva? La consulatul Romaniei din Armenia faci transcrierea certificatului de casatorie si dupa aceea iti schimbi si pasaportul cu numele de familie nou
|
|
|
|
Salt la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Poti vota la sondaj in acest forum.