Rank: Membru Avansat  Medals: Posts: 77 Points: 231
|
georgeta wrote:annnna wrote:tantan wrote:georgeta wrote:Si eu am primit avizul pozitiv in 3.08,azi am aflat.am fost in vizita la DC.Acum astept monitor
Felicitari Georgeta ! Incet-incet se misca treaba Si eu ieri am fost pe acolo. am intrat in audienta si mi-a zis ca dam a trimis ordinul la minister pentru semnat si sa astept in continuare...deci - asteptam Am si eu o intrebare, cum ai reusit sa obtii audienta? Am inteles ca pana pe data de 15.10.2009 nu te mai primesc in audienta? Care este procedura? Please, am o urgenta si trebuie neaparat sa vad cam la ce stadiu a ajuns dosarul meu dupa mai bine de un an de la memoriu. N-am primit nici macar aviz. Este peste limita rabdarii. BUna!am mai scris odata cum am facut eu.dau un copy ca sa citesti si tu.Sper sa mearga si la tine.Multa bafta!Sa stii ca ,ca de obicei,e foarte multa lume acolo,cand am fost eu erau in jur de 200 de persoane,care stateau in fata ca sa intre si nu aveau nici o sansa sa intre toti.Oricum vestea buna este ca majoritatea,adica vreo 170 stateau pentru depunerea dosarului,asa ca ai sanse mari sa intri la audienta si sa nu mergi degeaba.Sa stii ca eu nu m-am programat la audienta ,mai fusesem o data in mai,acum pur si simplu am facut o petitie sau un memoriu,cum vrei tu sa-i spui,pentru urgentare si m-am dus ca nesimita,fara sa spun de fapt ca am nevoie de informatii,care cica nu se dau acum.M-am dus frumos acolo la 9 dimineata cand au deschis,m-am inregistrat cu buletinul sau pasaportul,nu conteaza , exact la usa acolo la registratura si am asteptat sa ma cheme,eram numarul 8 si am intrat abia la ora 11.15,am asteptat ceva.Cand am intrat acolo,i-am spus doamnei cu care am vorbit ca vreau sa mai depun o cerere de urgentare pentru ca nu se misca nimic in cazul meu,desi in mai cand fusesem la audienta mi s-a spus ca voi avea avizul in decurs de o luna,si,normal,nimic.Ea mi-a verificat pe calculator nr,de dosar si mi-a zis ca nu mai este nevoie sa depun nimic pentru ca din 3.08.2009 am avizul comisiei,sa urmaresc de acum monitorul.Ca urma sa-mi trimita zilele astea raspuns pe email,pentru ca eu pana acum le-am trimis si scrisori de vreo 2-3 ori pe saptamana pe mail.Asa am aflat eu.Oricum tu poti merge direct acolo le spui ca ai programare ca sa te inregistreze la usa,daca zic ca nu ai ,inregistreaza-te la registratura si tot nu pleca de acolo,pana nu intri.Nu poate sa te dea nimeni afara si ca sa nu zica ca ai venit sa ceri informatii pregateste-ti de acasa o cerere de urgetntare ca sa ai ceva la mana,ca ai venit cu un motiv.si sigur merge,tot afli ceva.Multa bafta!!!!Sper sa ne scrii saptamana viitoare ca ai si tu avizul!!!Dancing Georgeta vreau sa te intreb,tu cind ai fost la Bucuresti ai pregatit vre-un memoriu ceva,si inca ,,programarea unde se face la noi sau tre sa dai un telefon si sa te programezi?merci foarte mlt!!!
|