Cezar a scris:Ei, deam treaba lor, poate mai sunt si cumatri intre ei, nanasi etc 8-[
Cu monarhie este ceva stabilitate in tara. De exemplu Suedia, Monaco, Danemarca, Norvegia sunt monarhii (macar ca majoritatea acestor tari sunt monarhii parlamentare). De furat nu au ce fura monarhii ca isi pateaza titlul 8-[
Insa guvernele azi sunt, maine nu-s. Exemplul Moldovei. Mergem din nou spre alegeri anticipate.
Apropo, Russia are principe. Insa evident nu are nici o influenta ca pukin il mananca.
PS. Treb sa deschidem tema noua in Altele ca aici facem Off-top. Rau ca nu pot modera sectiunea Altele :(
Haha =p~ ca la noi la moldoveni, lumea isi ia o multime de cumatri si nanasi si nane si unchi si tot ce vrei. Mie imi place cum e in europa, nuntile foarte modeste si cu gust (nici o babutza nu'ti vine in 'tapochki' de casa cum vin la noi in MD=p~ ), fara obiceiul de dezbracat si imbracat mireasa, de dansat colacii sau cerceii/bijuteriile, chiuit :-({|= . Eu in genere am asa o antipatie fata de obiceiurile practicate la noi la nunta, poate la lume si le place dar mie mai putin.
Da, adevar zici. Daca ar fi fost monarhie ar fi fost cu totul alta treaba. Nu s'ar fura asa mult si nu ar minti ei atita poporul. Monarhii si asa au bani si paminturi, bogatii, lor sa fure nu li'i convenabil ca si asa au de unde. Bine era pe timpuri, a zis regele asa - asa se face. Nu cum acuma la noi, stam si facem alegeri anticipate de 3 ori pt ca sintem prosti si nu ne duce capul sa alegem pe cineva normal si sa terminam cu circul asta.
PS: tu esti moderator? Iau ce bine, as fi vrut sa'l peneshti putin pe 'jeremi' care m'a scos la capat cu inventiile lui tare creative =p~ . I'am lasat lui Victor un offline message pe mess, poate cind vine online il citeste si ia ceva masuri ca deja cu totul a intrecut masura omul cela.
PS2: tre chiar de deschis un topic la altele si de continuat discutia =p~