vadim20 wrote:Spunetimi varog unde pot sa scriu sau sa intreb la ce stadie se afla dosarul meu eu am ales domiciliu in R.Moldova
scrie scrisoare recomandata la : Adresa: Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie
Adresa: Str. Petofi Sandor, nr. 47, sector 1, Bucureşti, cod 011405, in care sa soliciti informatii privind dosarul tau de redobandire a cetateniei romane. Exemplu :
Către MINISTERUL JUSTITIEI ROMANIEI
În atenţia Autoritatii Naţionale pentru Cetăţenie
CERERE
DE COMUNICARE A NUMĂRULUI DE INREGISTRARE
ŞI STADIUL SOLUŢIONARII A DOSARULUI PENTU REDOBÂNDIREA CETĂŢENIE ROMÂNE
Eu subsemnatul NUMELE SI PRENUMELE ,fiul lui NUMELE PRENUMELE TATALUI si NUMELE PRENUMELE MAMEI,născut la ziua/luna/anul in satul/orasul DENUMIREA LOCALITATII, cetăţean moldovean (sau alta cetatenie), de origine română, cu reşedinţa actuală in Republica Moldova (sau tara de resedinta),str. n. satul/orasul , raionul ,regiunea , am depus dosarul pentru redobândirea cetăţeniei române la SPECIFICA UNDE AI DEPUS DOSARUL in data de ziua/luna/anul.
Prin prezenta cerere, rog a mi se comunica numărul de înregistrare şi stadiul soluţionării dosarului meu pentru redobândirea cetăţeniei române la adresa : str. n. satul/orasul r-nul , reg. , Republica Moldova (sau tara de resedinta),cod postal .
Vă mulţumesc anticipat.
NUMELE PRENUMELE
Semnătura _______________
Email:
Tel.:
Data ziua/luna/anul
poti trimite cerere si la emailul Autoritatii Naţionale pentru Cetăţenie
cetatenie@just.ro, dar totusi mai prin scrisoare recomandata.
Si dac peste 1-2 luni nu-ti vine nici un raspuns , scrie petitie Presedintelui si guvernului
adresa: Domnului Traian Basescu
Palatul Cotroceni,
Bulevardul Geniului nr. 1-3
Sector 6 - Bucuresti - Romania,
Cod postal 060116 sau la email
procetatean@presidency.ro sau la guvern: Guvernul României
Piata Victoriei nr. 1, sector 1 , Bucuresti sau la email
drp@gov.roExemplu:
Petitie
catre Domnul Traian Basescu
Eu subsemnatul NUMELE SI PRENUMELE ,fiul lui NUMELE PRENUMELE TATALUI si NUMELE PRENUMELE MAMEI,născut la ziua/luna/anul in satul/orasul DENUMIREA LOCALITATII, cetăţean moldovean (sau alta cetatenie), de origine română, cu reşedinţa actuală in Republica Moldova (sau tara de resedinta),str. n. satul/orasul , raionul ,regiunea , am depus dosarul pentru redobândirea cetăţeniei române la SPECIFICA UNDE AI DEPUS DOSARUL in data de ziua/luna/anul.
Am trimis multe cereri catre "Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie", ca se mi se comunice informatii referitor la dosarul meu de redobandire a cetateniei romane , dar n-am primit nici un raspuns. De aceea v-as fi recunoscator daca imi puteti ajuta sa aflu numarul de inregistrare si stadiul solutionarii dosarului meu de redobandire a cetateniei romane. Vă mulţumesc anticipat.
NUMELE PRENUMELE
Semnătura _______________
Email:
Tel.:
Data ziua/luna/anul