Salut la toata lumea!!!
Asa cum v-am spus am fost astazi la Torino si AM REUSIT SA DEPUN JURAMINTUL!!!!!!
M-am prezentat pe la 9:30,dar m-a surprins faptul ca eram doar eu care venise pentru depunerea Juramintului.
Reprezentantul Ambasadei m-a condus in biroul domnului ambasador Alexandru Mugurel.
El mi-a inminat foaia cu textul juramintului pe care eu am citito cu voce tare.Dupa care am dat mina,au urmat felicitarile si inminarea certificatului de cetatean roman!!!
Au fost foarte draguti cu totii...m-a surprins placut faptul ca secretara s-a interesat de situatia celor care inca asteapta cetatenia de ani de zile...Cu multe nu era la curent si am informato eu.Am vazuto incintata si mi mi-a facut placere sa-i explic care e situatia.
In fine,am iesit dupa jumatate de ora asa de bucuroasa ca nu vedeam nici minerul de la usa ca sa-l deschid,a trebuit sa vina D-nul ambasador sa-mi deschida!
Si iata ca s-a sfirsit toata framintarea cu depunerea juramintului!!!
De azi sint cetatean roman si va doresc ca bucuria care o simt eu acum,s-o simtiti si voi cit mai repede!
Cele bune si inca oleaca de rabdare,fratilor,ca totul se rezolva pina la urma cu ajutorul Bunului Dumnezeu!!!