Forumul Cetatenie-Romana.info
Cetatenie-Romana.Info - Logo
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

juramant
coceruion Offline
#1 Posted : Tuesday, December 29, 2009 9:15:12 PM(UTC)
Rank: Incepator
cand va fi urmatoarea data a depunerii juramantului la Bucuresti?
Sponsor  

GREGOIRE Offline
#2 Posted : Tuesday, December 29, 2009 9:27:11 PM(UTC)
Rank: Membru Avansat
Location: CHISINAU depunere 11/2002,urgentere 11/2008,publicat mon1 11/2009, juramint 25/01/2010,certificat nastere ?
nu stie nimeni suntem toti cu sufletul la gura in asteptarea acestei informatii
annnna Offline
#3 Posted : Tuesday, December 29, 2009 11:09:42 PM(UTC)
Location: iasi | Depun dosar: 01/2004 in RO, Urgent: coresp scrisa-05,06,07/2008| Aviz poz: I-a data-03/07/2009, a II-a oara-23/09/2009|Public MOI-27/10/2009|Jur:17/12/2009 in RO|Depun pt transc:18/12/2009|Ridic cert:11/03/10|Dep buletin:12/03/10|Ridic CI:26/03/10
coceruion wrote:
cand va fi urmatoarea data a depunerii juramantului la Bucuresti?

Cred ca pe la jumatatea lunii ianuarie. Voi pregatiti-va pozele.
GREGOIRE Offline
#4 Posted : Wednesday, December 30, 2009 12:19:45 AM(UTC)
Location: CHISINAU depunere 11/2002,urgentere 11/2008,publicat mon1 11/2009, juramint 25/01/2010,certificat nastere ?
Salut Annnna! tu te afli la iasi? si scrisoarea cu invitatia la juramint tot acolo ai primit-o, cunosti cumva la chisinau, cam cu cit timp inainte de juramint vine scrisoarea. merci
....... Offline
#5 Posted : Wednesday, December 30, 2009 10:49:16 AM(UTC)
GREGOIRE wrote:
Salut Annnna! tu te afli la iasi? si scrisoarea cu invitatia la juramint tot acolo ai primit-o, cunosti cumva la chisinau, cam cu cit timp inainte de juramint vine scrisoarea. merci

Gregoire, daca ai solicitat cu domiciliul in strainatate (adica in Md) nu trebuie sa astepti scrisoare, ci sa mergi sa te programezi la consulat. Daca esti cu domiciliul in Romania, atunci scrisoarea vine cam cu o saptamana sau cateva zile inainte de juramant. Oricum nu ai nevoie de aceasta scrisoare pentru juramant. Aceasta are doar un rol informativ.
GREGOIRE Offline
#6 Posted : Wednesday, December 30, 2009 11:11:07 AM(UTC)
Tantan, nu de aceasta scrisoare am eu nevoe pentru juramint,eu ma interesez pentru ca cred ca am nevoe de scrisoare pentru am face titlul de calatorie, de aia ma interesez cam cit timp am la dispozitie ca sa stiu si eu cum fac, ori daca apare lista pe just.ro si ma gasesc in lista pot face si altfel pentru titlu; mentionez ca in MO1 am aparut in lista / cu stabilirea domiciliului in romania / merci
....... Offline
#7 Posted : Wednesday, December 30, 2009 11:42:02 AM(UTC)
GREGOIRE wrote:
Tantan, nu de aceasta scrisoare am eu nevoe pentru juramint,eu ma interesez pentru ca cred ca am nevoe de scrisoare pentru am face titlul de calatorie, de aia ma interesez cam cit timp am la dispozitie ca sa stiu si eu cum fac, ori daca apare lista pe just.ro si ma gasesc in lista pot face si altfel pentru titlu; mentionez ca in MO1 am aparut in lista / cu stabilirea domiciliului in romania / merci

A, clar, scuze.
GREGOIRE Offline
#8 Posted : Wednesday, December 30, 2009 1:00:19 PM(UTC)
tantan wrote:
GREGOIRE wrote:

A, clar, scuze.

nui nimic
annnna Offline
#9 Posted : Thursday, December 31, 2009 2:25:57 PM(UTC)
Location: iasi | Depun dosar: 01/2004 in RO, Urgent: coresp scrisa-05,06,07/2008| Aviz poz: I-a data-03/07/2009, a II-a oara-23/09/2009|Public MOI-27/10/2009|Jur:17/12/2009 in RO|Depun pt transc:18/12/2009|Ridic cert:11/03/10|Dep buletin:12/03/10|Ridic CI:26/03/10
GREGOIRE wrote:

Eu sunt la Iasi, nu mi-a venit nici o scrisoare desi am solicitat sa fiu informata cu data depunerii juramantului. Cu o saptamana inainte de juramant m-am gasit in lista care aparuse pe just.ro. Asa ca nu-ti fa probleme, apare lista cu o saptamana inainte si o descarci de pe net si cu ea mergi si-ti iei titlu de calatorie.
GREGOIRE Offline
#10 Posted : Thursday, December 31, 2009 4:52:58 PM(UTC)
annnna wrote:
GREGOIRE wrote:

Eu sunt la Iasi, nu mi-a venit nici o scrisoare desi am solicitat sa fiu informata cu data depunerii juramantului. Cu o saptamana inainte de juramant m-am gasit in lista care aparuse pe just.ro. Asa ca nu-ti fa probleme, apare lista cu o saptamana inainte si o descarci de pe net si cu ea mergi si-ti iei titlu de calatorie.

salut!nu-mi fac probleme caci sunt calm de natura,doar ma gindeam ca daca scrisoarea o primesc mai din timp, merg si eu mai inainte ca sa imi fac titlu caci aici la chisinau e mare imbulziala, si ca sa nu te stresezi mai bine sa fii la curent si pregatit. oricum iti multumesc de raspunsuri, succese! LA MULTI ANI!
viule Offline
#11 Posted : Monday, January 04, 2010 9:46:48 PM(UTC)

Location: Italia,publicare in MO P I 18/11/2009 I JURAMINT in Italia,TORINO
salutare la toti!!!
uf,tare as mai vrea sa stiu din timp,macar cu 2 saptamini inainte cind sa vin la Bucuresti sa depun juramintulPray .Nu de alta,dar ma aflu in strainatate si vreau sa stiu cind sa-mi iau bilet spre Bucuresti...astept cu sufletul la gura sa apara lista pe just.ro,ma uit de 10 ori pe zi...Think
asteptare usoara si la cei care se afla in aceeas situatie...ciao!!!Speak to the hand
GREGOIRE Offline
#12 Posted : Tuesday, January 05, 2010 11:37:40 AM(UTC)
viule wrote:
salutare la toti!!!
uf,tare as mai vrea sa stiu din timp,macar cu 2 saptamini inainte cind sa vin la Bucuresti sa depun juramintulPray .Nu de alta,dar ma aflu in strainatate si vreau sa stiu cind sa-mi iau bilet spre Bucuresti...astept cu sufletul la gura sa apara lista pe just.ro,ma uit de 10 ori pe zi...Think
asteptare usoara si la cei care se afla in aceeas situatie...ciao!!!Speak to the hand

Salut viule! dar nu te inteleg ai pus intrebeari mai inainte cum e cu juramintul de la chisinau,acum spui ca astepti lista de la bucuresti, din modestie tu in ce lista a monitorului 1 teai gasit ca nu te prea intelegem unde ai cerut domiciliul, clarificane ca poate sa nu faci vreo greseala singur.
viule Offline
#13 Posted : Tuesday, January 05, 2010 4:43:25 PM(UTC)

Draga prietene Gregoire!
Iata care este situatia mea de fapt:am fost publicat in monitor p I pe 18 noiembrie cu domiciliul in Romania cu toate ca eu imi amintesc ca l-am cerut in Moldova...insa asa cum au trecut atitea ani,sincer sa-ti spun nici eu nu mai stiu exact ce am mentionat acolo,nu exclud posibilitatea sa fi gresit...In fine,m-am gasit in monitor dar nu am atras atentia ca m-au pus in lista celor cu dom.in RO,eu find sigura ca o sa ma dee pe cealalta lista..Dar cind am citit mai atent-surpiza!
Prin urmare,daca am inteles bine o sa trebuiasca sa ma duc la Bucuresti sa depun juramintul,lucru care nu prea pot sa- l fac,eu aflindu-ma in Italia.
Am tot auzit ca daca ai cerut domiciliul in RO,tre sa te duci neaparat sa depui juramintul la Bucuresti,in strainatate n-ai voie.Dar poate sa-mi trimita cineva acel ordin sau lege,sa-l citesc si eu,poate totusi se poate sa fac treaba si aici,fara a fi nevoie sa plec...
Mersi!
cele bune la toti!!!
guitar_iura Offline
#14 Posted : Tuesday, January 05, 2010 5:03:39 PM(UTC)

Location: Depunere: 12.2004 | Urgentare: 05.2009 | Aviz pozitiv: 31.07.2009 | MO P1: 03.12.2009 | Juramant: 25.01.2010 | Dep. transcr. c. nastere 26.01.2010 | Ridicare c. nastere 14.04.2010 | Depunere CI 19.04.2010 | Ridicare CI: 26.04.2010
viule wrote:
Draga prietene Gregoire!
Iata care este situatia mea de fapt:am fost publicat in monitor p I pe 18 noiembrie cu domiciliul in Romania cu toate ca eu imi amintesc ca l-am cerut in Moldova...insa asa cum au trecut atitea ani,sincer sa-ti spun nici eu nu mai stiu exact ce am mentionat acolo,nu exclud posibilitatea sa fi gresit...In fine,m-am gasit in monitor dar nu am atras atentia ca m-au pus in lista celor cu dom.in RO,eu find sigura ca o sa ma dee pe cealalta lista..Dar cind am citit mai atent-surpiza!
Prin urmare,daca am inteles bine o sa trebuiasca sa ma duc la Bucuresti sa depun juramintul,lucru care nu prea pot sa- l fac,eu aflindu-ma in Italia.
Am tot auzit ca daca ai cerut domiciliul in RO,tre sa te duci neaparat sa depui juramintul la Bucuresti,in strainatate n-ai voie.Dar poate sa-mi trimita cineva acel ordin sau lege,sa-l citesc si eu,poate totusi se poate sa fac treaba si aici,fara a fi nevoie sa plec...
Mersi!
cele bune la toti!!!

Daca ai fost publicat in lista cu cei cu domiciliul in Romania, atunci sigur vei da juramantul la Bucuresti. Cei din Bucuresti iti vor trimite invitatie cand sa depui juramantul, dar ca sa nu te trezesti cu surprize, ar fi bine sa verifici daca apari in listele cu cei care urmeaza sa depuna jurmantul la Bucuresti - http://www.just.ro/Secti...tabid/589/Default.aspx. Daca ai fost publicat in 18 noiembrie, probabil ca vei da juramantul in ianuarie (daca se va da in ianuarie). De obicei, lista de pe site-ul mentionat de mine mai sus, apare cu 1 saptamana inainte de depunerea jurmantului. Din cate imi aduc aminte, sunt cateva cazuri (expuse pe acest forum) similare cu al tau - persoane plecate in strainatate, dar care au trebuit sa vina la Bucuresti pentru juramant. Cauta si tu, dar sunt convins in proportie de 99% ca va trebui sa mergi la Bucuresti.
guitar_iura Offline
#15 Posted : Tuesday, January 05, 2010 5:10:19 PM(UTC)

Location: Depunere: 12.2004 | Urgentare: 05.2009 | Aviz pozitiv: 31.07.2009 | MO P1: 03.12.2009 | Juramant: 25.01.2010 | Dep. transcr. c. nastere 26.01.2010 | Ridicare c. nastere 14.04.2010 | Depunere CI 19.04.2010 | Ridicare CI: 26.04.2010
Arunca o privire si peste acest topic - http://www.cetatenie-rom...si-in-New-York-SUA.aspx - sigur o sa te ajute, se pare ca unele persoane au reusit (vezi postul #44 din acel topic)!
viule Offline
#16 Posted : Tuesday, January 05, 2010 9:02:31 PM(UTC)

Multumesc mult,Iura!
Eu deja am rasfoit toate topicurile,si am inteles ca e inutil sa sper ca pot depune juramintul aici in starinatate,ca totusi o sa trebuiasca sa ma duc la Bucurest sa-l depun...desi habar nu am cum sa fac,ma aflu intr-o situatie tare dificila...
Dar am auzit pe cineva care zicea ca daca nu ai posibilitatea sa te prezinti la juramint atunci cind iti vine invitatia,o poti face a doua oara sau cel mai tirziu a treia oara,adica dupa ce-ti trimit de 3 ori invitatia.Daca nici dupa trei invitatii nu te prezinti,ai pierdut cetatenia.
Daca mai stie cineva,confirmati,spune-ti la toata lumea,ca sint o gramada de moldoveni impastiati in intreaga lume care sunt disperati si nu stiu ce sa faca!
cele bune,fratii mei!!!Speak to the hand
viule Offline
#17 Posted : Tuesday, January 05, 2010 9:26:32 PM(UTC)

Iata ca tocmai am aflat ca POT sa depun juramintul aici,in Italia,numai ca tre sa depun o cerere la Ministerul Justitiei de la Bucuresti,prin care sa cer acordul de a depune juramintul aici!
VA ROG MULT,cine are sa-mi trimita un exemplu de cerere!Am mare nevoie!!!
multumesc,dragilor!
annnna Offline
#18 Posted : Wednesday, January 06, 2010 1:20:23 AM(UTC)
viule wrote:
Iata ca tocmai am aflat ca POT sa depun juramintul aici,in Italia,numai ca tre sa depun o cerere la Ministerul Justitiei de la Bucuresti,prin care sa cer acordul de a depune juramintul aici!
VA ROG MULT,cine are sa-mi trimita un exemplu de cerere!Am mare nevoie!!!
multumesc,dragilor!

Exista vreo cerere tip? Nu cred. Scrie si tu ca doresti sa depui juramantul in Italia din motive personale (mai bine te-ai gandi la niste motive mai bune). Daca ai un loc de munca cu carte de munca asta ar fi un motiv foarte bun. Dar trebuie sa te grabesti ca daca apare lista in ianuarie si numele tau apare pe lista respectiva...nu stiu ce sa spun, dar tare nu se grabesc ei sa-si dea un intres pentru tine.
Lista va aparea cu 7 zile inainte de data depunerii juramatului.
viule Offline
#19 Posted : Wednesday, January 06, 2010 2:49:51 PM(UTC)

Multumesc de sfat,annnna!
dar poti sa-mi spui te rog daca e drept ca daca nu poti sa te prezinti la juramint la data la care esti invitat,ei iti mai trimit o invitatie???
ori nu???
daca as sti precis,nu mi-as mai face atitea probleme,pentru-ca luna asta nu pot nicidecum ajunge la Bucuresti...din motive de sanatate :(
ti-as fi foarte recunoscator daca mi-ai spune!
cele bune,draguta!Speak to the hand
viule Offline
#20 Posted : Thursday, January 07, 2010 4:25:21 AM(UTC)

Merci mult de precizari,Cojusna!
M-ai lamurit...
Chiar de miine ma apuc sa contactez unul din consulatele de aici si saptamina viitoare trag o fuga pina la Bolognia sau Milano sa vad care e treaba.
Evident ca am sa le pun intrebari ca sa scap de nelamuriri,dar vreau sa va intreb si pe voi daca e drept ca daca esti in lista celor cu domiciliul in RO nu ai dreptul sa depui juramintul peste hotare.Am citit asta intr-un topic...
Si inca ceva:chiar este necesar sa demonstrezi ca ai domiciliul in Romania???
georgeta Offline
#21 Posted : Thursday, January 07, 2010 2:17:02 PM(UTC)

Location: Brasov.Depunere dosar:octombrie 2002.Urgentare:mai 2008.Aviz pozitiv:3august2009.M.O.4decembrie2009 URA!!!Juramant:25.03.2010
viule wrote:
Merci mult de precizari,Cojusna!
M-ai lamurit...
Chiar de miine ma apuc sa contactez unul din consulatele de aici si saptamina viitoare trag o fuga pina la Bolognia sau Milano sa vad care e treaba.
Evident ca am sa le pun intrebari ca sa scap de nelamuriri,dar vreau sa va intreb si pe voi daca e drept ca daca esti in lista celor cu domiciliul in RO nu ai dreptul sa depui juramintul peste hotare.Am citit asta intr-un topic...
Si inca ceva:chiar este necesar sa demonstrezi ca ai domiciliul in Romania???

Nu cred ca nu ai dreptul sa depui juramantul in strainatate chiar daca ai fost publicat cu domiciliul in Romania,treaba asta se rezolva si sunt si atatea greseli care se fac de cei de la DC,si eu am cerut domiciliul in Romania si m-au publicat cu domiciliul in Chisinau,asa ca nu cred ca faza cu nu ai dreptul e adevarata.Si nu trebuie sa demonstrezi nicaieri ca ai domiciliul in Romania ,cel putin asa stiu eu,domiciliul iti trebuie la buletin nu la certificat.asta este parerea mea,daca nu am dreptate...scuze.Multa bafta in rezolvarea problemei!!zambet
viule Offline
#22 Posted : Thursday, January 07, 2010 3:31:36 PM(UTC)

Iti multumesc ,draga georgeta!

Am sa fac tot posibilul sa pot depune juramintul aici,
sper sa o pot face in timp,caci pe 18 februarie se implinesc 3 luni de cind m-au publicat.
Dar ce ai in vedere cind spui:"domiciliul iti trebuie la buletin nu la certificat"???

Daca o sa fie nevoie sa aduc dovada domiciliului in Romania,cum Dumnezeu sa fac?????????
Ca eu am depus dosarul cu domiciliul in Moldova,
nu e vina mea daca ei au gresit si m-au pus pe lista celor cu domiciliul in Romania!!!Brick wall

georgeta Offline
#23 Posted : Thursday, January 07, 2010 3:42:13 PM(UTC)

Location: Brasov.Depunere dosar:octombrie 2002.Urgentare:mai 2008.Aviz pozitiv:3august2009.M.O.4decembrie2009 URA!!!Juramant:25.03.2010
viule wrote:
Iti multumesc ,draga georgeta!

Am sa fac tot posibilul sa pot depune juramintul aici,
sper sa o pot face in timp,caci pe 18 februarie se implinesc 3 luni de cind m-au publicat.
Dar ce ai in vedere cind spui:"domiciliul iti trebuie la buletin nu la certificat"???

Daca o sa fie nevoie sa aduc dovada domiciliului in Romania,cum Dumnezeu sa fac?????????
Ca eu am depus dosarul cu domiciliul in Moldova,
nu e vina mea daca ei au gresit si m-au pus pe lista celor cu domiciliul in Romania!!!Brick wall

Viule,daca nu vrei sa te stabilesti in Romania nu e nevoie sa-ti faci buletin,dupa certificatul de nastere faci direct pasaportul.doar daca vrei sa te stabilesti in Romania iti faci buletin si atunci trebuie sa aduci dovada domiciliului,oricum se gasesc oameni pe care ii platesti si se poate rezolva.
viule Offline
#24 Posted : Thursday, January 07, 2010 4:59:47 PM(UTC)

Am inteles!
Mersi din suflet pentru informatii,Cojusna!!!Angel ..esti draguta!Acum m-am lamurit,ca stateam la indoiala..
Sper sa reusesc sa depun juramintul aici,in Italia,voi fi cel mai fericit!!!

Sanatate si rabdare,frati moldoveni!!!Speak to the hand
viule Offline
#25 Posted : Thursday, January 07, 2010 6:08:33 PM(UTC)

Salut!
Astazi am sunat la Consulatul de la Bolognia si mi-au zis ca la ei nu pot depune juramintul,
in schimb o pot face foatre usor la Consulatul de la Milano!!!Ce bucurie!!!Dancing
Dar astazi am incercat de o mie de ori sa sun la Milano,dar nu pot lua nicidecum legatura,telefoanele sint mereu ocupate..iar pe site-ul oficial nu e scris nimic nou,doar procedura de acordare a cetateniei si gata..

Nu-i nimic miine mai incerc,sigur reusesc!!!
SUCCES LA TOATA LUMEA!!!Speak to the hand

P.S.Cojusna,nici prin cap nu mi-a trecut ca est baiat...oricum esti dragut!!!limba
GREGOIRE Offline
#26 Posted : Thursday, January 07, 2010 7:07:13 PM(UTC)
buna viule!ma bucur pentru tine ca poti depune juramintul acolo pe loc, teas sfatui sa mergi la Milano ca vezi cu telefoanele se rezolva mai rar trebuie sa ai norocul sa ti raspunda. Succese si tinene la curent cu info
viule Offline
#27 Posted : Thursday, January 07, 2010 7:40:30 PM(UTC)

OK,dragilor!!!
va anunt numaidecit daca imi raspunde cineva de la Consulat!
Daca nu,trag o fuga pina la Milano sa ma lamuresc!!!
Cele bune si succese!!!Speak to the hand
annnna Offline
#28 Posted : Thursday, January 07, 2010 8:28:27 PM(UTC)
parerea mea e sa incerci totusi la Milano si asta s-o faci intr-un timp cat mai scurt. Chiar daca cei de la Bucuresti iti vor publica numele pentru juramantul din ianuarie (bineinteles daca se va da acel juramant) tu trebuie sa ai un raspuns din partea autoritatilor din Italia, asta ca sa nu ai surpriza sa-ti spuna ca ai fost publicat pentru depunerea juramantului la Bucuresti si tu nu te-ai prezentat.
viule Offline
#29 Posted : Thursday, January 07, 2010 8:42:03 PM(UTC)

Ai dreptate annnna!!!
Zilele astea rezolv numaidecit...
Multumesc de sfat!
viule Offline
#30 Posted : Saturday, January 09, 2010 6:09:00 PM(UTC)

Salut!
Iata ce am rezolvat ieri:
-am sunat la Consulatul de la Bolognia.Mi s-a raspuns imediat si mi s-a zis ca ei nu au organele competente in grad sa organizeze juramintul,dar pot sa o fac la Milano avind asupra mea un act de identitate moldovenesc,2 poze tip pasaport si extrasul din Monitor.Nu e nevoie de permis de sedere italian.

-am sunat la Consulatul de la Milano si dupa 2 ore de incercari si asteptariBrick wall
mi s-a zis ca pentru o programare la juramint am nevoie de permisul de sedere italian,de cartea de identitate italiana(pe care eu nu o am),act de identitate moldovenesc,extrasul din MO si 2 poze.

-am sunat la Consulatul de la Torino.Cei de acolo mi-au zis ca pentru o programare la juramint nu am nevoie decit de permisul de sedere italian,un act de identitate moldovenesc,extrasul din MO si 2 poze.Ma adresez la unul dintre si ghisee si de acolo o sa mi se dea un biletel cu ziua si ora programarii juramintultui.

Prin urmare,asa cum nu am cartea de identitate italiana(care nu se face greu,dar necesita niste timp),am hotarit sa ma duc la Torino.
Cind ma intorc,va zic ce am rezolvat!

Cele bune,fratilor!!!Speak to the hand
georgeta Offline
#31 Posted : Sunday, January 10, 2010 12:00:06 PM(UTC)

viule wrote:
Salut!
Iata ce am rezolvat ieri:
-am sunat la Consulatul de la Bolognia.Mi s-a raspuns imediat si mi s-a zis ca ei nu au organele competente in grad sa organizeze juramintul,dar pot sa o fac la Milano avind asupra mea un act de identitate moldovenesc,2 poze tip pasaport si extrasul din Monitor.Nu e nevoie de permis de sedere italian.

-am sunat la Consulatul de la Milano si dupa 2 ore de incercari si asteptariBrick wall
mi s-a zis ca pentru o programare la juramint am nevoie de permisul de sedere italian,de cartea de identitate italiana(pe care eu nu o am),act de identitate moldovenesc,extrasul din MO si 2 poze.

-am sunat la Consulatul de la Torino.Cei de acolo mi-au zis ca pentru o programare la juramint nu am nevoie decit de permisul de sedere italian,un act de identitate moldovenesc,extrasul din MO si 2 poze.Ma adresez la unul dintre si ghisee si de acolo o sa mi se dea un biletel cu ziua si ora programarii juramintultui.

Prin urmare,asa cum nu am cartea de identitate italiana(care nu se face greu,dar necesita niste timp),am hotarit sa ma duc la Torino.
Cind ma intorc,va zic ce am rezolvat!

Cele bune,fratilor!!!Speak to the hand

Multa bafta!!!Applause
viule Offline
#32 Posted : Sunday, January 10, 2010 6:09:29 PM(UTC)

Multumesc mult,Georgeta!zambet
yo Offline
#33 Posted : Monday, January 11, 2010 1:04:25 PM(UTC)
Eu cred ca cei de la Milano, putin s-au gresit, care carte de identitate italian, permis de sedere, care legalizeaza sederea pe teritoriul acelui stat unde vrei s adepui juramint si gata. eu ma bucur ca macar aici nu e birocratie, gen, ai depus cu domiciliu in moldova dute in moldova si depune juramintul, bravo aici romanilor.
Ana Suceava Offline
#34 Posted : Monday, January 11, 2010 3:44:39 PM(UTC)

Location: SuceavaDepunere-apr2006/Urgentare-26mai2008/Aviz poz-1iun2009/MO-29sept2009/Juramant-20 nov2009,Certificat-8 martie2010
Va rog sa ma ajutati cine e in cunostinta de cauza sau care a trecut printr-o situatie asemanatoare.Prietenul meu a depus actele in 2003.Am trimis scrisori de urgentare, am mai completat dosarul cu caziere.Am trimis o recomandata cerand date privind stadiul dosarului pe data de 11.12.2009.Am primit raspuns in data de 7.01.2010 ca are aviz pozitiv din 3.08.09 si ca urmeaza sa-i comunice data si locul juramantului.Intrebarea mea este daca a mai asteptat cineva atat de mult timp.Au trecut totusi 5 luni de la aviz.Va multumesc anticipat.
Ana Suceava Offline
#35 Posted : Monday, January 11, 2010 3:46:17 PM(UTC)

Location: SuceavaDepunere-apr2006/Urgentare-26mai2008/Aviz poz-1iun2009/MO-29sept2009/Juramant-20 nov2009,Certificat-8 martie2010
Georgeta, sa-mi spui si mie te rog daca iti vine vreo invitatie la juramant.Multumesc
viule Offline
#36 Posted : Monday, January 11, 2010 9:05:58 PM(UTC)

Salut tuturor!
Iata numaice m-am intors de la Torino si nu mai pot de bucurie!AM REUSIT SA OBTIN PROGRAMAREA PENTRU DEPUNEREA JURAMINTULUI!!!Dancing Mi-au spus sa vin miercuri,13 ianuarie!!!

Sa va spun cum am facut:
Am ajus acolo pe la 10 dimineata si m-am inscris intr-o lista.Mai erau citiva inaintea mea,asa ca am asteptat vreo 20 min pina a iesit un reprezentant si m-a strigat.
Acolo m-am prezentat la ghiseul 1(se poate si la 2)si mi s-a cerut urmatoarele acte:
-pasaportul moldovenesc
-Extrasul din Monitorul Oficial(3 file cu hotarirea de guvern,ordinul si cea cu numele meu)
-Permisul de sedere italian
-2 poze tip pasaport
La toate aceste acte in afara de poze mi-au cerut xerox (copii care le-am facut acolo pe loc)
Apoi mi-au dat un model de cerere de depunere a juramintului pe care am completato.
Si atit.
Mi-au zis sa ma prezint miercuri pentru depunerea juramintului.limba

Daca se mai afla cineva in situatia mea,poate sa vina miercuri,pote reusesc si ei sa depuna juramintul.
Succese la toti!!!
Speak to the hand
GREGOIRE Offline
#37 Posted : Monday, January 11, 2010 9:26:54 PM(UTC)
Salut! BRAVO! ne bucuram sa stim ca se rezolva si ca obtii ce ai dorit,dat fiind faptul ca la inceput erai atit de de disperata.
iti doresc succese mai departe si mai scrie pe aici poate... cu siguranta vom avea nevoie de parerile tale!
viule Offline
#38 Posted : Monday, January 11, 2010 9:41:20 PM(UTC)

yo wrote:
Eu cred ca cei de la Milano, putin s-au gresit, care carte de identitate italian, permis de sedere, care legalizeaza sederea pe teritoriul acelui stat unde vrei s adepui juramint si gata. eu ma bucur ca macar aici nu e birocratie, gen, ai depus cu domiciliu in moldova dute in moldova si depune juramintul, bravo aici romanilor.

Asa si n am inteles ce vrei sa spui pina la urma...da ce te deranjeaza mai tare?
Fiodor Offline
#39 Posted : Monday, January 11, 2010 10:37:28 PM(UTC)

Location: Chisinau, dosar 2005, aviz pozitiv iulie 2009, juramant ian. 2010certificat de nastere13ianuarie2010 ,CNP 12febr, Pasaport Biometric 26febr 2010. Asta a fost povestea mea!!!
Ana Suceava wrote:
Va rog sa ma ajutati cine e in cunostinta de cauza sau care a trecut printr-o situatie asemanatoare.Prietenul meu a depus actele in 2003.Am trimis scrisori de urgentare, am mai completat dosarul cu caziere.Am trimis o recomandata cerand date privind stadiul dosarului pe data de 11.12.2009.Am primit raspuns in data de 7.01.2010 ca are aviz pozitiv din 3.08.09 si ca urmeaza sa-i comunice data si locul juramantului.Intrebarea mea este daca a mai asteptat cineva atat de mult timp.Au trecut totusi 5 luni de la aviz.Va multumesc anticipat.

in iulie 2009 am avut aviz pozitiv
si in noiembrie am fost publicat in MO 1
annnna Offline
#40 Posted : Tuesday, January 12, 2010 1:32:35 AM(UTC)
Fiodor wrote:
Ana Suceava wrote:

in iulie 2009 am avut aviz pozitiv
si in noiembrie am fost publicat in MO 1

Fiodor completeaza-ti datele personale, astfel le va fi mai de folos celor care sunt sau vor fi in situatia ta.
La My profile, adauga stadiul dosarului tau
annnna Offline
#41 Posted : Tuesday, January 12, 2010 1:33:37 AM(UTC)
viule wrote:
Salut tuturor!
Iata numaice m-am intors de la Torino si nu mai pot de bucurie!AM REUSIT SA OBTIN PROGRAMAREA PENTRU DEPUNEREA JURAMINTULUI!!!Dancing Mi-au spus sa vin miercuri,13 ianuarie!!!

Sa va spun cum am facut:
Am ajus acolo pe la 10 dimineata si m-am inscris intr-o lista.Mai erau citiva inaintea mea,asa ca am asteptat vreo 20 min pina a iesit un reprezentant si m-a strigat.
Acolo m-am prezentat la ghiseul 1(se poate si la 2)si mi s-a cerut urmatoarele acte:
-pasaportul moldovenesc
-Extrasul din Monitorul Oficial(3 file cu hotarirea de guvern,ordinul si cea cu numele meu)
-2 poze tip pasaport
La toate aceste acte in afara de poze mi-au cerut xerox (copii care le-am facut acolo pe loc)
Apoi mi-au dat un model de cerere de depunere a juramintului pe care am completato.
Si atit.

Daca se mai afla cineva in situatia mea,poate sa vina miercuri,pote reusesc si ei sa depuna juramintul.
Succese la toti!!!
Speak to the hand

Ohooooo, viule dar cam repede ai rezolvat. Asta da, bucurie!!!!
georgeta Offline
#42 Posted : Tuesday, January 12, 2010 9:00:55 AM(UTC)

Ana Suceava wrote:
Georgeta, sa-mi spui si mie te rog daca iti vine vreo invitatie la juramant.Multumesc

Ana si eu am depus in 2002 si am avut avizul pozitiv in 3.08.2009 si am fost publicata in 4.12.2009.am asteptat si eu destul...asa ca nu-ti fa probleme ,se asteapta.si cand primesc invitatia la juramant,anunt aici,vei afla sigur,de-as primi-o cat mai repede.zambet
georgeta Offline
#43 Posted : Tuesday, January 12, 2010 9:05:52 AM(UTC)

viule wrote:
Salut tuturor!

Sa va spun cum am facut:
-pasaportul moldovenesc
-2 poze tip pasaport
Si atit.

Succese la toti!!!
Speak to the hand

Felicitari!Ma bucur ca se poate rezolva si repede,in unele cazuri!Dancing oricum,de maine vei fi cetatean roman si asta este un motiv mare de bucurie si...de betie..limba Bafta!!!
Ana Suceava Offline
#44 Posted : Tuesday, January 12, 2010 12:57:52 PM(UTC)

georgeta wrote:
Ana Suceava wrote:

Ana si eu am depus in 2002 si am avut avizul pozitiv in 3.08.2009 si am fost publicata in 4.12.2009.am asteptat si eu destul...asa ca nu-ti fa probleme ,se asteapta.si cand primesc invitatia la juramant,anunt aici,vei afla sigur,de-as primi-o cat mai repede.zambet

Sa fie!Multumesc da raspuns.Asteptam invitatiizambet
sebastian Offline
#45 Posted : Tuesday, January 12, 2010 5:29:54 PM(UTC)

Location: bucovina depunere iunie 2008 MO 03.12.2009 jur 25.01.2010 certificat depus 01.02.2010
Multe emotii ! Ma uit pe just.ro din ora in ora si nimic...ultima actualizare e din 8 ianuarie. Daca e vorba sa primim instiintarile la domiciliu sunt sigur ca multi vor pierde juramantul. Totusi eu sper sa se publice asa ca pana acum. Asteptam si speram !
guitar_iura Offline
#46 Posted : Tuesday, January 12, 2010 5:41:57 PM(UTC)

sebastian wrote:
Multe emotii ! Ma uit pe just.ro din ora in ora si nimic...ultima actualizare e din 8 ianuarie. Daca e vorba sa primim instiintarile la domiciliu sunt sigur ca multi vor pierde juramantul. Totusi eu sper sa se publice asa ca pana acum. Asteptam si speram !

Nu trebuie sa ne panicam la acest subiect. Suntem abia in data de 12 ianuarie, iar lista se posteaza, de obicei, cu 1 saptamana inainte de juramant. Vedeti si voi pe just.ro, la sectiunea "Depunerea juramantului", sunt luni in care juramantul s-a depus in ultima zi a lunii. Cu atat mai mult ca exista si luni in care nu s-a depus juramant. Asa ca trebuie sa avem rabdare!
sebastian Offline
#47 Posted : Tuesday, January 12, 2010 6:44:44 PM(UTC)

Location: bucovina depunere iunie 2008 MO 03.12.2009 jur 25.01.2010 certificat depus 01.02.2010
guitar_iura wrote:
sebastian wrote:

Nu trebuie sa ne panicam la acest subiect. Suntem abia in data de 12 ianuarie, iar lista se posteaza, de obicei, cu 1 saptamana inainte de juramant. Vedeti si voi pe just.ro, la sectiunea "Depunerea juramantului", sunt luni in care juramantul s-a depus in ultima zi a lunii. Cu atat mai mult ca exista si luni in care nu s-a depus juramant. Asa ca trebuie sa avem rabdare!

Nu e vorba de panicare, sper ca la inceput de an, cum toate au mers pana acum bine, sa mearga si mai bine !Noi fiind aproape de final,ma gandesc ca mai sunt mii de dosare,iar cu noua lege toate ar trebuii urgentate !
viule Offline
#48 Posted : Wednesday, January 13, 2010 9:58:48 PM(UTC)

Salut la toata lumea!!!Speak to the hand

Asa cum v-am spus am fost astazi la Torino si AM REUSIT SA DEPUN JURAMINTUL!!!!!!Dancing Dancing Dancing

M-am prezentat pe la 9:30,dar m-a surprins faptul ca eram doar eu care venise pentru depunerea Juramintului.
Reprezentantul Ambasadei m-a condus in biroul domnului ambasador Alexandru Mugurel.
El mi-a inminat foaia cu textul juramintului pe care eu am citito cu voce tare.Dupa care am dat mina,au urmat felicitarile si inminarea certificatului de cetatean roman!!!
Au fost foarte draguti cu totii...m-a surprins placut faptul ca secretara s-a interesat de situatia celor care inca asteapta cetatenia de ani de zile...Cu multe nu era la curent si am informato eu.Am vazuto incintata si mi mi-a facut placere sa-i explic care e situatia.

In fine,am iesit dupa jumatate de ora asa de bucuroasa ca nu vedeam nici minerul de la usa ca sa-l deschid,a trebuit sa vina D-nul ambasador sa-mi deschida!Brick wall

Si iata ca s-a sfirsit toata framintarea cu depunerea juramintului!!!
De azi sint cetatean roman si va doresc ca bucuria care o simt eu acum,s-o simtiti si voi cit mai repede!

Cele bune si inca oleaca de rabdare,fratilor,ca totul se rezolva pina la urma cu ajutorul Bunului Dumnezeu!!!Speak to the hand
sebastian Offline
#49 Posted : Wednesday, January 13, 2010 10:15:42 PM(UTC)

Ma bucur sincer pentru tine ! FELICITARI !!!
Ana Suceava Offline
#50 Posted : Thursday, January 14, 2010 2:21:00 PM(UTC)

Buna.Cineva mi-a spus ca este programat la juramant la Bucuresti pe 25 ianuarie.Informatia a fost primita de la persoana care se ocupa de dosarul ei.
sebastian Offline
#51 Posted : Thursday, January 14, 2010 2:27:51 PM(UTC)

Ana Suceava wrote:
Buna.Cineva mi-a spus ca este programat la juramant la Bucuresti pe 25 ianuarie.Informatia a fost primita de la persoana care se ocupa de dosarul ei.

buna ana! e sigura iformatia,adica sursa ? daca e asa in 72 de ore ar trebui sa publice lista. multumesc !Dancing
Ana Suceava Offline
#52 Posted : Thursday, January 14, 2010 3:59:54 PM(UTC)

In ceea ce priveste DC nimic nu e sigur, dar macar avem o sperantazambet..
georgeta Offline
#53 Posted : Thursday, January 14, 2010 6:00:17 PM(UTC)

viule wrote:

Asa cum v-am spus am fost astazi la Torino si AM REUSIT SA DEPUN JURAMINTUL!!!!!!Dancing Dancing Dancing

M-am prezentat pe la 9:30,dar m-a surprins faptul ca eram doar eu care venise pentru depunerea Juramintului.
Reprezentantul Ambasadei m-a condus in biroul domnului ambasador Alexandru Mugurel.
El mi-a inminat foaia cu textul juramintului pe care eu am citito cu voce tare.Dupa care am dat mina,au urmat felicitarile si inminarea certificatului de cetatean roman!!!
Au fost foarte draguti cu totii...m-a surprins placut faptul ca secretara s-a interesat de situatia celor care inca asteapta cetatenia de ani de zile...Cu multe nu era la curent si am informato eu.Am vazuto incintata si mi mi-a facut placere sa-i explic care e situatia.

In fine,am iesit dupa jumatate de ora asa de bucuroasa ca nu vedeam nici minerul de la usa ca sa-l deschid,a trebuit sa vina D-nul ambasador sa-mi deschida!Brick wall

De azi sint cetatean roman si va doresc ca bucuria care o simt eu acum,s-o simtiti si voi cit mai repede!

Cele bune si inca oleaca de rabdare,fratilor,ca totul se rezolva pina la urma cu ajutorul Bunului Dumnezeu!!!Speak to the hand

Felicitari!Multa bafta in continuare!
Mendy Offline
#54 Posted : Friday, January 15, 2010 3:52:14 AM(UTC)
Buna ,sorry ca nu am raspuns mai devreme,la mine tot cine se ocupa de dosar mea dat informatia ca deja nu o sa mai fie listele pe just.ro,dar asteptam sa vedem ce va fi.
Ana Suceava Offline
#55 Posted : Friday, January 15, 2010 11:34:10 AM(UTC)

Sa ne spuneti fiecare va rog cum a fost instiintat de juramant(pe adresa din Mold, pe adresa de resedinta din Rom, pe mail, telefon, etc)
Multumesc
serbmwz4 Offline
#56 Posted : Tuesday, February 23, 2010 1:46:46 AM(UTC)
Rank: Membru

georgeta wrote:
viule wrote:

serbmwz4 Offline
#57 Posted : Tuesday, February 23, 2010 1:48:45 AM(UTC)
Rank: Membru

serbmwz4 wrote:
georgeta wrote:
viule wrote:

si atita doar inminarea certificatului si nimic altceva deosebit?
Fiodor Offline
#58 Posted : Tuesday, February 23, 2010 12:22:47 PM(UTC)

Location: Chisinau, dosar 2005, aviz pozitiv iulie 2009, juramant ian. 2010certificat de nastere13ianuarie2010 ,CNP 12febr, Pasaport Biometric 26febr 2010. Asta a fost povestea mea!!!
aseara sa depus juramanutl la Bucuresti
au fost multe cazuri ca sau prezentat persoane sub acelasi nume si nu au putut depune juramantul,deja la juramant li se specificat ziua luna si anul nasterii
Prostie mare, pt ca persoanele date care au fost invitate de a depune juramantul nu erau sigure daca sunt ele, pt ca in lista aia mare de 341 de persoane nu era menitionata nici data nasterii sau nr dosarului, au fost mai norocoasea alea care au primit instiintare prin posta!
Users browsing this topic
Vizitator
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.