|
Rank: Membru Avansat Posts: 65 Points: 195 Location: Chisinau:dosarul depus Bucuresti 09.09.2009, avizul 02.02.2010, ordinul 11.06.2010, juramantul 13.09.2010
|
aiki2shin wrote:Salutare !
As vrea sa intorc si eu favoarea celor care inca asteapta sa fie chemati la juramant, tinand cont de faptul ca pe parcursul unui intreg an, acest forum m-a ajutat enorm, sa inteleg mai bine unele lucruri legate de cetatenie cat si sa-mi pastreze speranta intacta, necatand la toate scrisorile trimise ca DC, Presedentie, Guver, etc. Eu sunt unul din cei ce apar in lista cu peroanele programate pentru 13 mai. Am depus dosarul pe data de 27 mai 2009, am obtinut avizul pozitiv pe 2 noiembrie 2010.
Multa Bafta celor ce inca asteapta, si un mic sfat, daca imi permiteti - Nu stati cu mainile in san, adresati-va institutiilor superioare care au un cuvant de spus in acest proces si aveti grija cum va formulati ghindurile, si cum puneti accentul !
Numai Bine ! Felicitari din partea tuturor,speranta nu ne pierdem.  Dar o mica precizare cu data de,,2 noiembrie 2010,,???
|