Daniela wrote:Am ridicat azi certif. de nastere de la Chisinau, fara CNP bineinteles. Dna mi-a zis ca daca voi depune pt pasaport tot in Ch, atunci CNP va fi atribuit automat, iar pasap. se va face in 45 zile lucr, mai exact 3 LUNI.

Insa la pass voi putea depune abia peste 1 luna.
Daca vreau sa merg la BUcuresti atunci s-o fac abia in aprilie!!!!!!! cineva a mai scris d/e asta. Credeti ca este adevarat? Mie mi se pare exagerat termenul, mai ales ca prietenul meu cind si-a facut pass in oct, nu a asteptat 3 luni, ci imediat peste 1 luna a plecat la Buc, St.Civila si CNP-ul i l-au inscris automat.
Deci cum stau lucrurile in realitate?
Eu cand am depus juramantul (12.01.10) ne-au spus sa asteptam cel putin 3 saptamani inainte de a depune cerere pentru pasaport (indiferent unde) (Fiodor tu cum tii minte?). Deci pentru a clarifica situatia, vreau sa fac si eu un apel la toti cei care recent au auzit referitor la asta (direct de la oficalii de la consulat cu preferinta) voua ce v-au spus?
Sau poate a fost deja cineva sau cunoaste pe cineva (cu domiciuliul R. Moldova, certificat fara CNP) care si-a facut sau a depus pentru pasaport la Bucuresti recent (anul acesta) care e situatia? (cat a-ti asteptat de la juramant, e nevoie de copii de acte sau se fac pe loc (cum postase cineva), CNP se acorda odata cu pasaportul pentru cei nascuti inainte de 1980, si la Sare Civila >1980)?
Va RUGAM RASPUNDETI!Cei care contempleaza plecarea la Bucuresti pentru a-si face pasaport (Daniela, Fiodor, mikelo, cezar_g si altii mai sfiosi care doar citesc si nu posteaza) apel catre voi:
Eu am incercat azi sa sun la Directia Pasapoarte dar n-am reusit sa razbat. Da-ti sa incercam toti maine 03.02.10 sa sunam la Directia Pasapoarte sa aflam raspuns la toate intrebarile de mai sus si apoi cei norocosi care vor razbate sa-si impartaseasca conversatia pe forum. Mai jos vedeti contactele D.P. luate de pe situl lor. (www.pasapoarte.mira.gov.ro) Daca aflati alte numar de tel. postati-le va rog.
Contacte: DIRECŢIA GENERALĂ DE PAŞAPOARTE
BUCUREŞTI, STR. NICOLAE IORGA, NR.29, SECTOR 1
TEL: 021-2125683 FAX: 021-3121500
TEL: 021-2129626
TEL: 021-2125674 - Relaţii cu publicul - L, Mi, J, V: 8,30-16,30; Ma: 8,30-18,30
PAGINA WEB:
www.pasapoarte.mira.gov.roEmail:
dgp.relatiipublice@mai.gov.ro