|
Rank: Membru Avansat Medals: Posts: 391 Points: 1,176 Location: iasi | Depunere dosar: 01/2004 in RO, Urgentarea: coresp scrisa-05,06,07/2008| Aviz pozitiv: I-a data-03/07/2009, a II-a oara-23/09/2009 | Publicare MO-27/10/2009 | Juramantul: 17/12/2009 in RO,Depunere pt transc: 18/12/2009 | Ridicare cert: 15/03/2010
|
tantan wrote:annnna wrote:Sora mea a depus in martie 2009 la Bucuresti si...nici macar nu se stie daca are aviz. Dar eu ma uit pe listele care apar pe just.ro si ar cam trebui sa apara. Anna, da sora ta a fost sa se intereseze de dosar? Pe ce liste de uiti pe just.ro? Daca te uiti pe listele de juramant, e ok si e bine sa urmaresti acolo. Pe alte liste nu are rost sa te uiti. Asta si urmaresc, lista cu personele care depun juramantul la Bucuresti. Sunt 2 mari probleme care s-au mai discutat: 1. Daca cei de la DC nu instiinteaza persoana in cauza ca a redobandit cetatenia romana (sau sa spunem ca se pierde instintarea undeva pe drum, desi putin probabil), de unde D-zeu stiu eu ca numele care il voi vedea pe just.ro va fi numele ei, pentru ca in lista sunt afisate doar nume nu si numarul dosarelor, in consecinta pot fi 2-3 persoane cu acelasi nume. 2. Daca cei de la DC nu instiinteza persoanle ca au redobandit cetatenia romana si desi au solicitat cu domiciliul in RO si de fapt prin erorile care ne-am si obisnuit cu ele trebuie sa depuna juramantul la Chisinau, cazul Georgianei ca exemplu, cum pot sa stii ca trebuie sa mergi la juramant? Cunosc pe cineva care a fost chemata la juramant pe 20 noiembrie si persoana respectiva nu stia, pentru ca cei de la DC nu s-au obosit sa-i trimita o instiintare. Asta-i marea problema cu nepublicarea numelor in MO I. Era mult mai sigur. Bine, sa nu ne panicam, poate totusi s-au conformat si vor fi mult mai responsabili.
|