Forumul Cetatenie-Romana.info
Cetatenie-Romana.Info - Logo
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Tag as favorite
Depunerea dosarului prin procura
ilean
#1 Posted : Sunday, January 31, 2010 3:27:32 PM
Rank: Membru
Medals:
Buna! Ma aflu ilegal in strainatate. Din rindurile forumului am inteles ca nu pot depune dosarul la Chisinau prin procura. Insa eu am reusit sa perfectez prucura de acest sens la Ambasada R.Moldovei in tara in care ma aflu.

Spuneti-mi va rog, daca cunoasteti sigur, e posibila depunerea dosarului prin procura???
Sponsor  

Stiai ca te poti loga cu acelasi username/parola si pe --> http://mdforum.info <--
yo
#2 Posted : Thursday, February 04, 2010 12:34:25 PM
Rank: Membru Avansat
Medals:
ilean wrote:
Buna! Ma aflu ilegal in strainatate. Din rindurile forumului am inteles ca nu pot depune dosarul la Chisinau prin procura. Insa eu am reusit sa perfectez prucura de acest sens la Ambasada R.Moldovei in tara in care ma aflu.

Spuneti-mi va rog, daca cunoasteti sigur, e posibila depunerea dosarului prin procura???

De pe forum ai inteles clar, nu poti, la depunere treuie sa fii personal sau sa trimiti un avocat sa te reprezinte, dar prin procura nu poti. Desi faza cu avocatul tot ar putea sa nu functioneze. Prin contract cu avocatul el se ocupa mai departe de dosar, dar la depunere e 50/50 ca poate merge avocatul, alte persoane prin orice alta procura nu pot merge in locul tau.
ilean
#3 Posted : Thursday, February 04, 2010 8:20:39 PM
Medals:
Va multumesc mult pentru raspuns!
admin
#4 Posted : Thursday, February 04, 2010 11:50:14 PM
Rank: Administratia

Medals:
ai mai scris intrebarea aceasta undeva pe forum si ti-am raspuns cam asa

ilean, poti depune si in tara in care te afli acum

daca esti in SUA sau Italia vezi ca s-a mai discutat pe forum, poti face toate actiunile necesare obtinerii pasaportului roman prin consulatul roman din acea tara, daca ai permis de sedere valabil
ilean
#5 Posted : Friday, February 05, 2010 1:24:58 PM
Medals:
admin wrote:
ai mai scris intrebarea aceasta undeva pe forum si ti-am raspuns cam asa

ilean, poti depune si in tara in care te afli acum

daca esti in SUA sau Italia vezi ca s-a mai discutat pe forum, poti face toate actiunile necesare obtinerii pasaportului roman prin consulatul roman din acea tara, daca ai permis de sedere valabil

E prima oara cind am scris pe forum, admin!
Multumesc pentru sfat, insa eu am mentionat ca "ma aflu ilegal", deci nu am nici un fel de permis de shedere legal. Altfel demult depuneam... asta e.
Oricum, multumesc.
admin
#6 Posted : Friday, February 05, 2010 10:54:12 PM
Rank: Administratia

Medals:
inteleg, poti incerca oricum, din cate stiu eu si am vazut in romania,acel permis de sedere trebuie sa-l arati pur si simplu la depunere,
dar cum tu esti undeva departe unde nu sunt asa multe cazuri de depunere poate acei functionari trec cu vederea, din lipsa lor de experienta si ai noroc sa-ti accepte dosarul...
ilean
#7 Posted : Sunday, February 07, 2010 11:36:12 AM
Medals:
admin wrote:
inteleg, poti incerca oricum, din cate stiu eu si am vazut in romania,acel permis de sedere trebuie sa-l arati pur si simplu la depunere,
dar cum tu esti undeva departe unde nu sunt asa multe cazuri de depunere poate acei functionari trec cu vederea, din lipsa lor de experienta si ai noroc sa-ti accepte dosarul...

Think Interesanta propunere...
Multumesc!
Users browsing this topic
Vizitator
Tag as favorite
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.