Forumul Cetatenie-Romana.info
Cetatenie-Romana.Info - Logo
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Tag as favorite
informatii despre soarta dosarului
dumitru_5
#1 Posted : Tuesday, February 02, 2010 11:51:17 PM
Rank: Incepator
Medals:
salut!!!!!
imi spune si mie cineva o adresa sau numar de telefon unde as putea sa ma interesez de soarta dosarului meu ca mi se pare straniu ca familia mea a primit deja cetatenie (au fost publicati in partea 1 a mon. of. din noiembrie 2009) si de mine au uitat... am inceput procedura o data cu totii dar eu sint pina cind doar moldovean... la inceput urmaream monitorul oficial dar acuma nu se mai publica si nu stiu pe cine sa intreb....
dati-mi ceva informatii va rog. multumesc anticipat
Sponsor  

Stiai ca te poti loga cu acelasi username/parola si pe --> http://mdforum.info <--
yo
#2 Posted : Thursday, February 04, 2010 12:44:25 PM
Rank: Membru Avansat
Medals:
dumitru_5 wrote:
salut!!!!!
imi spune si mie cineva o adresa sau numar de telefon unde as putea sa ma interesez de soarta dosarului meu ca mi se pare straniu ca familia mea a primit deja cetatenie (au fost publicati in partea 1 a mon. of. din noiembrie 2009) si de mine au uitat... am inceput procedura o data cu totii dar eu sint pina cind doar moldovean... la inceput urmaream monitorul oficial dar acuma nu se mai publica si nu stiu pe cine sa intreb....
dati-mi ceva informatii va rog. multumesc anticipat

Pai tot ce e posibil ca tu in scurt timp la fel sa primesti, cu conditia ca nu ai aparut cu ai din din motiv ca ceva e gresit in actele tale. Asa cazuri au mai fost.
uitete prin comenturi peste tot sunt date adresele astea.
Users browsing this topic
Vizitator
Tag as favorite
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.