LUCIA79 wrote:SALUT LA TOTI.CINE SHTIE DACA SE POATE DE DEPUS DOSARUL PENTRU REDOBINDIREA CETATENIEI IN CAZUL URMATOR:1-IN EXTRASUL DE CASATORIE A BUNEILOR ESTE INDICAT IN LOCUL ANULUI,LUNII SHI ZILEI DE NASHTERE , DOAR VIRSTA,NU ESTE INDICATA LOCALITATE NASTERII.2-IN EXTRASUL DE DECES A BUNELULUI ESTE FIX ACEASHI PROBLEMA.AM ATASHAT SHI COPIILE LA ACESTE ACTE.POT SA LE DEPUNA ASHA SAU TREBUIE RECTIFICATE?MULTUMESC ANTICIPAT!!!!!!!
Credeam, la timpul meu, ca numai la mine se poate intimpla asa ceva!
Deci, fix asa problema, cum o aveam eu. De la DC la petitia mea o venit raspuns ca trebuie numai cazierele, lucru facut, cautam prin Monitoare. Cind colo hopa, scrisoare de la Comisie urgent, de completat dosarul cu extras act de nastere pe bunic! Repet timp aveam destul de putin. Dar norocul mi-a suris prima si ultima data in procesul de redobindire. In Arhiva s-o gasit info despre nasterea bunicului meu, repejor am facut extras si am transmis documentele. Acum iara astept, deacum nu Monitor dar o simpla scrisorica cu o bucata de pelicula pe ea

Apropo de la Arhiva, (mare pacate se fac acolo in cozile infernale) mi-au eliberat extras cu o mica greseala, care trebuia corectata prin judecata. Am rezolvat repede, nu spun cum, in memorii la pensie am sa scriu, si iarasi am solicitat extrasul. Cind am venit sa-l ridic de la ghiseu (str. M. Eminescu) era si pe acolo rind. Oamenii se certau care-i primul. Eu un pic am ascultat si i-am intrebat: Voi ce nu stiti regula noua, merge dupa alfabet. Eu-s din Aneni, intru primu

Toti s-au dat la o parte. Nu de altfel, dar ma asteptau la lucru si intirziam strasnic.