Forumul Cetatenie-Romana.info
Cetatenie-Romana.Info - Logo
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

12 Pages123>»
Cine a primit instiintare acasa despre redobandirea cetatenei?
Victor Antofica Offline
#1 Posted : Monday, January 11, 2010 2:42:44 AM(UTC)
Rank: Administratia

dupa cum se aude nu se vor mai publica in monitoare listele cu cetatenii

daca ati primit instiintare de redobandire a cetateniei romane de la ministerul justitiei de la Bucuresti, va rog sa scrieti aici cu mici detalii despre data depunerii dosarului si eventuale urgentari

mersi
admin attached the following image(s):
instiintare-redobandire-cetatenie-romana.jpg
Sponsor  

dentist Offline
#2 Posted : Monday, January 18, 2010 5:13:38 PM(UTC)
Rank: Membru Avansat

Location: România, Chişinău. Depunere: 12.2008/Chişinău | Aviz pozitiv: ? | Juramant: ?
pune te rog topicul în top
GREGOIRE Offline
#3 Posted : Thursday, January 21, 2010 3:10:16 PM(UTC)
Location: CHISINAU depunere 11/2002,urgentere 11/2008,publicat mon1 11/2009, juramint 25/01/2010,certificat nastere ?
Salut! catre admin
sunt de parerea ca punctul 2. trebuie facut ca un fel de:
arhiva asupra publicarilor din monitorul oficial 1
iar in locul lui asa cum a mentionat "dentist" trebuie pus denumirea acestui topic in care postez acum
caci dupa parerea mea sunt foarte multi incepatori dar care sa spunem se logheaza fara a cerceta informatia de pe forum astfel punind de cel mai dese ori intrebari asupra mersului publicarilor din monitorul oficial,care din pacate nu ne mai informeaza
ady Offline
#4 Posted : Thursday, January 21, 2010 4:18:44 PM(UTC)
GREGOIRE wrote:
Salut! catre admin
iar in locul lui asa cum a mentionat "dentist" trebuie pus denumirea acestui topic in care postez acum
caci dupa parerea mea sunt foarte multi incepatori dar care sa spunem se logheaza fara a cerceta informatia de pe forum astfel punind de cel mai dese ori intrebari asupra mersului publicarilor din monitorul oficial,care din pacate nu ne mai informeaza

ai perfecta dreptate
GREGOIRE Offline
#5 Posted : Thursday, January 21, 2010 4:21:04 PM(UTC)
Location: CHISINAU depunere 11/2002,urgentere 11/2008,publicat mon1 11/2009, juramint 25/01/2010,certificat nastere ?
ady wrote:
GREGOIRE wrote:
Salut! catre admin

ai perfecta dreptate

merci ady de sustinere
Andries Offline
#6 Posted : Thursday, January 21, 2010 9:17:06 PM(UTC)

Location: Anenii Noi, Stadiu: Depunere-2005, MOIII-09.2006, completare 1-06.2009, completare 2-12.2009, aviz-in viata urmatoarea.
Chiar este interesant a primit cineva asa tip de scrisoare?
Sau dupa cum s-a vehiculat anul trecut se creaza Agentia Nationala, care va prelua functiile Directiei Cetatenie si deaceea acum petentii stau nedumeriti in asteptare fara vreo careva informare? Cine dispune de info postati pentru analiza!
LUCIA79 Offline
#7 Posted : Thursday, January 21, 2010 10:39:54 PM(UTC)
SE PARE CA TOTUL SA STOPAT DIN NOU.DE PE 4/12/2009 N-AM AUZIT PE NIMENI SA PRIMEASCA CETATENIE
lilou Offline
#8 Posted : Friday, January 22, 2010 1:23:51 PM(UTC)
Rank: Membru
Am primit azi raspuns de la DC la solicitarea mea despre procedura de instiintare in urma avizarii pozitive a dosarului meu la sfarsitul lunii noiembrie, mi-au zis ca dureaza intre 3-4 luni pt ca proiectul de ordin sa fie aprobat de ministrul justitiei si dupa asta imediat este comunicat prin scrisoare recomandata solicitantului. Deci faceti calcule, in cazul meu pana pe la sfarsitul lunii martie pot sa plec de acasa linistit, nu scap postasul cu scrisoarea fermecata.zambet
cgv Offline
#9 Posted : Friday, January 22, 2010 1:29:06 PM(UTC)

Medals:
Location: Timisoara | Depus:11/05/2009 Bucuresti | Aviz pozitiv 23/09/2009 | Juramant 15/04/2010
lilou wrote:
Am primit azi raspuns de la DC la solicitarea mea despre procedura de instiintare in urma avizarii pozitive a dosarului meu la sfarsitul lunii noiembrie, mi-au zis ca dureaza intre 3-4 luni pt ca proiectul de ordin sa fie aprobat de ministrul justitiei si dupa asta imediat este comunicat prin scrisoare recomandata solicitantului. Deci faceti calcule, in cazul meu pana pe la sfarsitul lunii martie pot sa plec de acasa linistit, nu scap postasul cu scrisoarea fermecata.zambet

Si asta ei zic ca s-au facut schimbari in legislatie pentru a urgenta procedura de redobandire zambet Mai bine lasau cu monitorul oficial, ca dura 1-2 luni pina la publicare zambet
Ana Suceava Offline
#10 Posted : Friday, January 22, 2010 1:38:01 PM(UTC)

Location: SuceavaDepunere-apr2006/Urgentare-26mai2008/Aviz poz-1iun2009/MO-29sept2009/Juramant-20 nov2009,Certificat-8 martie2010
Dupa cum am mai spus pe forum. prietenul meu a primit scrisoare in ianuarie 2010 de la DC ca e avizat pozitiv din 3.08.2010 si ca urmeaza sa-l anunte in ceea ce priveste locul si data depunerii juramantului.Eu cred ca o sa fim anuntati doar cand o sa ajunga clipa depunerii juramantului.Alte informatii vom primi, doar daca vom solicita acest lucru DC asa um am facut eu(am trimis scrisoare in dec si in ian am primit raspuns).Va anunt atunci cand primim vreo invitatie.
Ana Suceava Offline
#11 Posted : Friday, January 22, 2010 1:41:18 PM(UTC)

Location: SuceavaDepunere-apr2006/Urgentare-26mai2008/Aviz poz-1iun2009/MO-29sept2009/Juramant-20 nov2009,Certificat-8 martie2010
lilou wrote:

In ce an ai depus dosarul?
lilou Offline
#12 Posted : Friday, January 22, 2010 1:47:13 PM(UTC)
Ana Suceava wrote:
lilou wrote:

septembrie 2008
rossy Offline
#13 Posted : Friday, January 22, 2010 2:20:38 PM(UTC)
Ana Suceava wrote:
Dupa cum am mai spus pe forum. prietenul meu a primit scrisoare in ianuarie 2010 de la DC ca e avizat pozitiv din 3.08.2010 si ca urmeaza sa-l anunte in ceea ce priveste locul si data depunerii juramantului.Eu cred ca o sa fim anuntati doar cand o sa ajunga clipa depunerii juramantului.Alte informatii vom primi, doar daca vom solicita acest lucru DC asa um am facut eu(am trimis scrisoare in dec si in ian am primit raspuns).Va anunt atunci cand primim vreo invitatie.

Cei cu domiciliu in RM ar trebui sa primeasca instiintare despre Ordinul Ministerului Justitiei pentru a merge la Ambasada sa se programeze pentru juramint.
VasileL Offline
#14 Posted : Friday, January 22, 2010 3:45:54 PM(UTC)

lilou wrote:

eu am aviz pozitiv din 21.09.2009 si nu am primit nimic
lilou Offline
#15 Posted : Friday, January 22, 2010 4:05:22 PM(UTC)
VasileL wrote:
lilou wrote:

eu am aviz pozitiv din 21.09.2009 si nu am primit nimic

Nu stiu ce sa-ti spun, eu de cate ori i-am contactat raspuns primit de la DC a corespuns cu realitatea. Ai verificat toate MO? poate ai fost publicat in MO, mie mi-au scris clar din start cand m-au anuntat ca am primit avizul ca voi fi instiintata prin scrisoare la domiciliu.
Ana Suceava Offline
#16 Posted : Saturday, January 23, 2010 9:50:22 PM(UTC)

rossy wrote:
Ana Suceava wrote:

Cei cu domiciliu in RM ar trebui sa primeasca instiintare despre Ordinul Ministerului Justitiei pentru a merge la Ambasada sa se programeze pentru juramint.

Eu vorbeam de jur la Bucuresti, aik domiciliul in RO...
Ana Suceava Offline
#17 Posted : Saturday, January 23, 2010 9:51:53 PM(UTC)

Mai este cineva cu aviz din august si nicio publicare in MO sau juramant?
Lilliana Offline
#18 Posted : Saturday, January 23, 2010 10:06:47 PM(UTC)
Location: Chisinau, dosar depus:09.2008, Chisinau/aviz poz.:16.12.2009/ ordin:?
lilou wrote:
Ana Suceava wrote:
lilou wrote:

septembrie 2008

Buna! Unde ai depus dosarul? Si eu am depus in sept. 2008 la Consulatul din Chisinau. In urma unei petitii la Presedintie, dosarul, inregistrat cu nr. 7822/2009, urma sa fie examinat la 30.10.09. De atunci nu mai stiu nimic.
Andries Offline
#19 Posted : Saturday, January 23, 2010 11:17:11 PM(UTC)

Location: Anenii Noi, Stadiu: Depunere-2005, MOIII-09.2006, completare 1-06.2009, completare 2-12.2009, aviz-in viata urmatoarea.
lilou wrote:

Abaldeti, eu preconizam ca chestia data se hotareste in vreo 1-1,5 luni.Think
Te rog insereaza exact textul din scrisoare unde se indica durata de 3-4 luni. Imi este necesar. Multumesc anticipat.
Umihai Offline
#20 Posted : Sunday, January 24, 2010 2:31:37 AM(UTC)

Eu am avizul din 28.08.2009 si tot nu am primit nimic. Adica sper si eu sa se respecte legea noua care spune ca in termen de 5 luni de la decizia comisiei trebuie sa fie rezolvate dosarele. In cel mai rau caz, la expirarea a 5 luni de la termenul maxim de 5 luni o sa actionez in judecata Ministerul Justiei si nu cred ca o sa aiba ce spune.
sanea87 Offline
#21 Posted : Sunday, January 24, 2010 3:24:00 PM(UTC)
Rank: Incepator
are cineva un exemplu de scrisoare prin care as putea sa aflu starea dosarului meu...stiu doar ca cineva care a depus actele in aceeasi zi cu mine pe 11 mai 2009 are aviz pozitiv pe 23 septembrie 2009...
lora4wonder Offline
#22 Posted : Wednesday, January 27, 2010 1:48:48 AM(UTC)

Location: Moldova| Dosar depus :aprilie 2009 Londra | urgentare:octombrie/decembrie 2009 | Termen comisie:12.04.2010...Avize adunate pina in prezent....la mijlok de august Noul Termen a comisiei
lilou wrote:

Lilou te rog mult si eu posateaza textul scrisorii ,anume cu cele 3-4 luni.
mersi.
apropo intre timp nu ai mai primit nimik de la DC?poate fac si ei la toti o surpriza si trimit scrisori mai devreme Pray
lilou Offline
#23 Posted : Wednesday, January 27, 2010 8:57:56 PM(UTC)
lora4wonder wrote:
lilou wrote:

Lilou te rog mult si eu posateaza textul scrisorii ,anume cu cele 3-4 luni.
mersi.
apropo intre timp nu ai mai primit nimik de la DC?poate fac si ei la toti o surpriza si trimit scrisori mai devreme Pray

Salutari tuturor, eu am primit raspuns la telefon la solicitarea mea despre proecdura de instiintare in urma avizului, am trimis mail la DC si a doua zi dimineata i-am telefonat, mi-au confirmat ca au primit mail-ul meu si ca dureaza intre 3 si 4 luni de la avizare pana la semnarea ordinului si trimiterea scrisorii solicitantului.
romann Offline
#24 Posted : Wednesday, January 27, 2010 10:04:02 PM(UTC)
Din ceea ce a scris lilou, sa inteleg ca de la aviz pozitiv pana la expedierea propriu-zisa a scrisorii trec 3-4 luni, iar din acest moment pana depunera juramantului, dupa ce te sau te-ai programat mai trec vreo 2-3 luni, in final de la aviz pozitiv pana la depunerea juramantului trec intre 5-7 luni? Asa este sau nu am inteles eu ceva corect? Nu este prea mult timp sau se va reduce in timp, stie cineva?
....... Offline
#25 Posted : Wednesday, January 27, 2010 10:20:14 PM(UTC)
romann wrote:
Din ceea ce a scris lilou, sa inteleg ca de la aviz pozitiv pana la expedierea propriu-zisa a scrisorii trec 3-4 luni, iar din acest moment pana depunera juramantului, dupa ce te sau te-ai programat mai trec vreo 2-3 luni, in final de la aviz pozitiv pana la depunerea juramantului trec intre 5-7 luni? Asa este sau nu am inteles eu ceva corect? Nu este prea mult timp sau se va reduce in timp, stie cineva?

Nu, azi la DC au zis ca intre aviz pozitiv si juramant vor fi in total vreo 2-3 luni, timp in care vor fi expediate si scrisorile cu invitatiile.
1 user thanked tantan for this useful post.
rossy Offline
#26 Posted : Thursday, January 28, 2010 12:46:57 PM(UTC)
tantan wrote:
romann wrote:

Nu, azi la DC au zis ca intre aviz pozitiv si juramant vor fi in total vreo 2-3 luni, timp in care vor fi expediate si scrisorile cu invitatiile.

Eu am primit aviz pozitiv pe 14 octombrie 2009, deci au trecut deja 3 luni si nu am primit inca scrisoarea mult asteptata!Brick wall Brick wall
niko Offline
#27 Posted : Thursday, January 28, 2010 1:06:06 PM(UTC)
SI EU AM AVIZ POZITIV DIN 2 OCTOMBRIE 2009,IAR PE 2 FEBRUARIE SE FAC 4 LUNI DE LA AVIZ, SI PINA CE NIMIK...(DOSAR 2003).ESTE CINEVA CU AVIZ DIN LUNA SEPTEMBRIE?
VasileL Offline
#28 Posted : Thursday, January 28, 2010 1:06:07 PM(UTC)

rossy wrote:
tantan wrote:
romann wrote:

Eu am primit aviz pozitiv pe 14 octombrie 2009, deci au trecut deja 3 luni si nu am primit inca scrisoarea mult asteptata!Brick wall Brick wall

Eu aviz pozitiv din 21.09.2009 si nimic.
VasileL Offline
#29 Posted : Thursday, January 28, 2010 1:20:42 PM(UTC)

Lilou pe ce numar de telefon ai sunat? Eu sun pe N 0040372003 si nu raspunde nimeniBrick wall Brick wall
Umihai Offline
#30 Posted : Thursday, January 28, 2010 4:44:10 PM(UTC)

Eu am aviz din 28.08.2009 si prin urmare azi sunt 5 luni implinite. Conform legii noi in 5 luni de la decizia comisiei ar trebuie sa fie expediat ordinul ministrului...vedem, speram dar nu prea tare caci se mai poate inca intarzia.
Ana Suceava Offline
#31 Posted : Thursday, January 28, 2010 8:08:34 PM(UTC)

niko wrote:
SI EU AM AVIZ POZITIV DIN 2 OCTOMBRIE 2009,IAR PE 2 FEBRUARIE SE FAC 4 LUNI DE LA AVIZ, SI PINA CE NIMIK...(DOSAR 2003).ESTE CINEVA CU AVIZ DIN LUNA SEPTEMBRIE?

Prietenul meu e cu aviz din 3.08.2009 si nimik..(depus in 2003)
niko Offline
#32 Posted : Thursday, January 28, 2010 8:51:27 PM(UTC)
Daca sunt persoane ce au deja 6 luni de la aviz, atunci in general NO COMENT...
VasileL Offline
#33 Posted : Friday, January 29, 2010 1:41:48 PM(UTC)

Umihai wrote:
Eu am aviz din 28.08.2009 si prin urmare azi sunt 5 luni implinite. Conform legii noi in 5 luni de la decizia comisiei ar trebuie sa fie expediat ordinul ministrului...vedem, speram dar nu prea tare caci se mai poate inca intarzia.

De unde ai luat 5 luni " Art. 18. - Ministrul justitiei si libertatilor cetatenesti, constatand indeplinite conditiile prevazute de prezenta lege, emite de indata ordinul de acordare sau de redobandire a cetateniei romane, dupa caz. Ordinul de acordare sau de redobandire a cetateniei romane se comunica solicitantului, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, de indata, de la data emiterii ordinului.
In cazul in care constata neindeplinirea conditiilor prevazute de lege, ministrul justitiei si libertatilor cetatenesti respinge, prin ordin, cererea de acordare sau de redobandire a cetateniei.
Ordinul ministrului justitiei si libertatilor cetatenesti de acordare sau de redobandire a cetateniei romane, respectiv ordinul de respingere a cererii de acordare sau de redobandire a cetateniei romane se comunica de indata solicitantului, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Ordinul de respingere a cererii de acordare sau redobandire a cetateniei romane poate fi atacat, in termen de 15 zile de la data comunicarii, la Curtea de Apel Bucuresti, Sectia contencios administrativ. Hotararea curtii de apel este definitiva si poate fi supusa recursului la sectia de contencios administrativ a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
rossy Offline
#34 Posted : Friday, January 29, 2010 2:04:43 PM(UTC)
VasileL wrote:
Umihai wrote:

De unde ai luat 5 luni " Art. 18. - Ministrul justitiei si libertatilor cetatenesti, constatand indeplinite conditiile prevazute de prezenta lege, emite de indata ordinul de acordare sau de redobandire a cetateniei romane, dupa caz. Ordinul de acordare sau de redobandire a cetateniei romane se comunica solicitantului, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, de indata, de la data emiterii ordinului.
In cazul in care constata neindeplinirea conditiilor prevazute de lege, ministrul justitiei si libertatilor cetatenesti respinge, prin ordin, cererea de acordare sau de redobandire a cetateniei.
Ordinul ministrului justitiei si libertatilor cetatenesti de acordare sau de redobandire a cetateniei romane, respectiv ordinul de respingere a cererii de acordare sau de redobandire a cetateniei romane se comunica de indata solicitantului, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Ordinul de respingere a cererii de acordare sau redobandire a cetateniei romane poate fi atacat, in termen de 15 zile de la data comunicarii, la Curtea de Apel Bucuresti, Sectia contencios administrativ. Hotararea curtii de apel este definitiva si poate fi supusa recursului la sectia de contencios administrativ a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Ei nu au respectat niciodata legea!!! Cine stie cind de decid ei sa trimita scrisorile recomandate...am impresia ca iarasi s-a stopat totul.
Umihai Offline
#35 Posted : Friday, January 29, 2010 5:20:09 PM(UTC)

VasileL

Din textul legii, scrie ca dosarele avizate inainte de intrarea in vigoare a legii se rezolva in termen de 5 luni.
kambinator Offline
#36 Posted : Friday, January 29, 2010 6:31:03 PM(UTC)
Oameni buni ajutati-ma va rog tot vorbiti de aviz pozitiv, cum aflu daca am aviz pozitiv?
Dosar depus in martie 2009, am urmarit toate monitoarele pana acum si nimic.
De unde aflati de aviz? ce trebuie sa fac ca sa aflu si eu?
Multumesc anticipat!
....... Offline
#37 Posted : Friday, January 29, 2010 6:48:31 PM(UTC)
kambinator wrote:
Oameni buni ajutati-ma va rog tot vorbiti de aviz pozitiv, cum aflu daca am aviz pozitiv?
Dosar depus in martie 2009, am urmarit toate monitoarele pana acum si nimic.
De unde aflati de aviz? ce trebuie sa fac ca sa aflu si eu?
Multumesc anticipat!

Daca esti in Bucuresti, du-te la DC la registratura si intreaba care este situatia dosarului. Daca nu esti in Bucuresti, trimite o scrisoare la adresa DC si intreaba de acest lucru.
annna Offline
#38 Posted : Saturday, January 30, 2010 9:11:00 PM(UTC)
Location: Chisinau: Depunere dosar - oct, 2005; Urgentare - oct. 2008; Aviz pozitiv - 3 aug 2009; Scrisoare - :( astept
TOt vb de aviz pozitiv si scrisoare. Eu am aflat (adevarul, ca prin intermediul unui mandatar) ca am aviz pe 3.08.2009, saptamina aceasta surprize de la DC, dupa scrisorile recomandate trimise, un raspuns a unei petitii din septembrie, sa le mai trimit odata cazierul romanesc si cel din RM. Deja nu stiu ce mai nascocesc pentru a lungi termenul.Brick wall
daviena Offline
#39 Posted : Sunday, January 31, 2010 7:04:32 PM(UTC)
Buna tuturor!Sa spuna cine stie, va rog mult!Pray Am depus dosarul pe 04.11.09(primul dosar, in Chisinau).Am inteles ca monitoarele numai ies nici 1 si nici 3.Ce facem mai departe, ce asteptam?Think
dorin1984 Offline
#40 Posted : Sunday, January 31, 2010 8:48:12 PM(UTC)

Location: Moldova | Depunere dosar: 06.07.2009 Bucuresti | Aviz pozitiv: 23.11.2009 | Depunere Juramint: 08.07.2010
daviena wrote:
Buna tuturor!Sa spuna cine stie, va rog mult!Pray Am depus dosarul pe 04.11.09(primul dosar, in Chisinau).Am inteles ca monitoarele numai ies nici 1 si nici 3.Ce facem mai departe, ce asteptam?Think

asteptam sa se deschida agentiile pentru cetatenii si sa se miste treaba mai repede...
o sa fii instiintat(a) despre cetatenie prin posta.
1 user thanked dorin1984 for this useful post.
silvica Offline
#41 Posted : Monday, February 01, 2010 12:58:09 PM(UTC)

Location: Chisinau/ depunere 11,2002/ urgentare 10,2008/ aviz+ 09,2009./ ordin din 5.02.2010/ juramint 15.04.2010/ transcr. cert. nast.Buc. 4.05.2010 //gata11.08.2010
buna! eu am avizul pozitiv din 17 septembrie 2009. am tot sperat ca voi reusi sa apar si eu in monitorul oficial, dar na fost sa fie. acuma sint derutata. nu stiu ce si cum sa fac..cit timp oare va trebui sa mai astept? se vede ca chiar nu am nici un dram de noroc...ceea ce tine de redobindirea cetateniei. de restul, slava Domnului, nu ma pling.zambet
GREGOIRE Offline
#42 Posted : Monday, February 01, 2010 6:14:07 PM(UTC)
silvica wrote:
buna! eu am avizul pozitiv din 17 septembrie 2009. am tot sperat ca voi reusi sa apar si eu in monitorul oficial, dar na fost sa fie. acuma sint derutata. nu stiu ce si cum sa fac..cit timp oare va trebui sa mai astept? se vede ca chiar nu am nici un dram de noroc...ceea ce tine de redobindirea cetateniei. de restul, slava Domnului, nu ma pling.zambet

Salut!dosarul meu dupa ani coincide cu ce povestesti tu aici, eu deja sunt cu cet. la mina
tu unde ai vazut ca ai aviz pozitiv?
silvica Offline
#43 Posted : Monday, February 01, 2010 8:11:32 PM(UTC)

Location: Chisinau/ depunere 11,2002/ urgentare 10,2008/ aviz+ 09,2009./ ordin din 5.02.2010/ juramint 15.04.2010/ transcr. cert. nast.Buc. 4.05.2010 //gata11.08.2010
da? vad si singura dupa datele dumitale, dar asta e... norocul...si noi speram si urmaream fiecare monitor cu sufletul la gura, dar norocul nostru e cam shubred...Think (vorbesc la plural, deoarece eu impreuna cu sotul am depus odata). in septembrie am imputernicit o pesoana si a mers pt. noi in audienta la DC si am fost anuntati ca avem aviz pozitiv dn septembrie si tot asteptam de atunci...Boo hoo! Brick wall
GREGOIRE Offline
#44 Posted : Monday, February 01, 2010 11:27:07 PM(UTC)
silvica wrote:
da? vad si singura dupa datele dumitale, dar asta e... norocul...si noi speram si urmaream fiecare monitor cu sufletul la gura, dar norocul nostru e cam shubred...Think (vorbesc la plural, deoarece eu impreuna cu sotul am depus odata). in septembrie am imputernicit o pesoana si a mers pt. noi in audienta la DC si am fost anuntati ca avem aviz pozitiv dn septembrie si tot asteptam de atunci...Boo hoo! Brick wall

nu sunteti primii de la care aud ca au fost anuntati ca au pozitiv si nimic
dar cred ca persoana care a mers pentru voi o cunoasteti de mult timp ca de altfel nici nu stii pe cine sa crezi
si la urgentare ce documente ati redepus?
caziere?
declaratii?
s.a.m.d.
da?
LUCIA79 Offline
#45 Posted : Monday, February 01, 2010 11:39:33 PM(UTC)
GREGOIRE wrote:
silvica wrote:

dar cred ca persoana care a mers pentru voi o cunoasteti de mult timp ca de altfel nici nu stii pe cine sa crezi
caziere?
declaratii?
s.a.m.d.
da?

CUNOSC O PERSOANA CARE A DAT LA URGENTARE IN SEPTEMBRIE 2009.ACTELE AU FOST URMATOARELE;
1-PROCURA GENERALA PE NUMELE XXXX.
2-DECLARATIE NOTARIALA CU 3 MENTIUNI
3-COPIA LEGALIZATA A BULETINULUI,PASAPORTULUI,CERTIFICATULUI DE
NASTERE
4-COPIA CHITANTEI DE LA CONSULAT-15 EURO
5-CAZIER MOLDOVENESC
6-CEREREA IN CAUZA
GREGOIRE Offline
#46 Posted : Monday, February 01, 2010 11:44:14 PM(UTC)
eu stiu bine ce trebuie dar team intrebat pe tine personal, ce ai depus?
tu,cred ca nu mai inteles
LUCIA79 Offline
#47 Posted : Monday, February 01, 2010 11:47:23 PM(UTC)
GREGOIRE wrote:

EU AM DEPUS DOAR DOSARUL IN IANUARIE 2010.MAI DEPARTE NU STIU CE SA FAC.IN AFARA DE SA ASTEPT CIASH PUTEA FACE?
GREGOIRE Offline
#48 Posted : Tuesday, February 02, 2010 12:00:19 AM(UTC)
LUCIA79 wrote:
GREGOIRE wrote:

EU AM DEPUS DOAR DOSARUL IN IANUARIE 2010.MAI DEPARTE NU STIU CE SA FAC.IN AFARA DE SA ASTEPT CIASH PUTEA FACE?

ultima mea intrebare ia fost adresata lui silvica, va rog...

iar tie LUCIA79 nu ti pot spune decit sa studiezi bine acest forum si sa urmaresti in continuare ce se discuta
silvica Offline
#49 Posted : Tuesday, February 02, 2010 3:03:04 AM(UTC)

GREGOIRE wrote:
silvica wrote:

caziere?
declaratii?
s.a.m.d.
da?

da, nu avem incredere in oricine. am facut procura unui prieten-roman din Bucuresti si neam interesat exact ce acte trebuiesc si iam dat tot, doar cazierul romanesc ni la facut el acolo. iam dat si copii legalizate la notar, si declaratii si atunci am atasat si certificatul de nastere a copilului nostru, nascut dupa depunerea dosarului..., si nu stiu ce a mai fi si cu asta, au luat in calcul, sau nu? o sa vedem deja cind neor anunta.
acuma in septembrie e a mers in audienta cu avocat si a aflat de aviz pozitiv. si cred fiindca vara aparusem pe just.ro ambii, precum ca dosarele noastre merg in comisie spre examinare... asa ca...speram!Pray
kazimir Offline
#50 Posted : Tuesday, February 02, 2010 1:20:18 PM(UTC)
EU azi am primit scrisoare de la ministerul justitiei !!
secarp Offline
#51 Posted : Tuesday, February 02, 2010 1:34:45 PM(UTC)

Location: R.Moldova Depunere 29.10.2008 Aviz pozitiv 22.01.2009
kazimir wrote:

Dar cind ai expediat scrisoarea la care ai primit raspunsul, ca am trimis si eu una si vreau sa aflu care este termenul in care ei pot sa raspunda? d'oh!
kazimir Offline
#52 Posted : Tuesday, February 02, 2010 1:37:18 PM(UTC)
am trimis skrisoarea in 2007
LUCIA79 Offline
#53 Posted : Tuesday, February 02, 2010 1:37:59 PM(UTC)
CE CONTINUT ARE SCRISOAREA PE CARE AI PRIMIT-O?
kazimir Offline
#54 Posted : Tuesday, February 02, 2010 1:42:53 PM(UTC)
Prin ordinul ministrului justitiei nr. ... din 0712.2009 s-a aprobat cererea de redobindire a cetateniei romane. In vederea depunerii juramantului de credinta fata de Romania ese necesar sa va adresati reprezentantilor diplomatici din tara in care domiciliati, in termen de 3 luni
LUCIA79 Offline
#55 Posted : Tuesday, February 02, 2010 1:48:10 PM(UTC)
POTI SA O SCANEZI,S-O VEDEM SHI NOI CA SA SHTIM SHI CUM ARATA,PENTRU ANE BUCURA PE VIITOR,FIECARE DIN NOI LA RINDUL SAU.
cgv Offline
#56 Posted : Tuesday, February 02, 2010 2:12:07 PM(UTC)

Medals:
Location: Timisoara | Depus:11/05/2009 Bucuresti | Aviz pozitiv 23/09/2009 | Juramant 15/04/2010
kazimir wrote:
Prin ordinul ministrului justitiei nr. ... din 0712.2009 s-a aprobat cererea de redobindire a cetateniei romane. In vederea depunerii juramantului de credinta fata de Romania ese necesar sa va adresati reprezentantilor diplomatici din tara in care domiciliati, in termen de 3 luni

OPPPPA, iaca si primul fericit zambet

Felicitari!!!
rossy Offline
#57 Posted : Tuesday, February 02, 2010 2:12:54 PM(UTC)
kazimir wrote:

Kazimir, stii cumva cind ai primit aviz pozitiv?
....... Offline
#58 Posted : Tuesday, February 02, 2010 2:14:04 PM(UTC)
rossy wrote:
kazimir wrote:

Da, cand ai aviz pozitiv si pe ce adresa ai primit scrisoarea?
LUCIA79 Offline
#59 Posted : Tuesday, February 02, 2010 2:15:45 PM(UTC)
tantan wrote:
rossy wrote:
kazimir wrote:

POTI SA O SCANEZI,S-O VEDEM SHI NOI CA SA SHTIM SHI CUM ARATA,PENTRU ANE BUCURA PE VIITOR,FIECARE DIN NOI LA RINDUL SAU.
cgv Offline
#60 Posted : Tuesday, February 02, 2010 2:16:17 PM(UTC)

Medals:
tantan wrote:
rossy wrote:
kazimir wrote:

Daca scrie : "In vederea depunerii juramantului de credinta fata de Romania ese necesar sa va adresati reprezentantilor diplomatici din tara in care domiciliati" atunci are domiciliu in strainatate, deci in Moldova, si scrisoarea trebuie s-o primeasca in Moldova
LUCIA79 Offline
#61 Posted : Tuesday, February 02, 2010 2:16:47 PM(UTC)
cgv wrote:
kazimir wrote:

Felicitari!!!

CRED CA MINTE
LUCIA79 Offline
#62 Posted : Tuesday, February 02, 2010 2:17:57 PM(UTC)
LUCIA79 wrote:
cgv wrote:
kazimir wrote:

Felicitari!!!

CRED CA MINTE

1 user thanked LUCIA79 for this useful post.
cgv Offline
#63 Posted : Tuesday, February 02, 2010 2:45:44 PM(UTC)

Medals:
Si inca un exemplu de respectare a legii :

ART. 18
Ministrul justiţiei şi libertăţilor cetăţeneşti, constatând îndeplinite condiţiile prevăzute de prezenta lege, emite de îndată ordinul de acordare sau de redobândire a cetăţeniei române, după caz. Ordinul de acordare sau de redobândire a cetăţeniei române se comunică solicitantului, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, de îndată, de la data emiterii ordinului.

Ordinul a fost emis pe 07.12.2009 si scrisoarea ajunge pe 02.02.2010.

La ei "de indata" inseamna aproape doua luni :(
VasileL Offline
#64 Posted : Tuesday, February 02, 2010 3:08:36 PM(UTC)

LUCIA79 wrote:
cgv wrote:
kazimir wrote:

Felicitari!!!

CRED CA MINTE

Sa speram ca nu minte.
VasileL Offline
#65 Posted : Tuesday, February 02, 2010 3:12:03 PM(UTC)

kazimir wrote:

Ce numar are ordinul din 07.12.2009?De cind ai aviz pozitiv?
LUCIA79 Offline
#66 Posted : Tuesday, February 02, 2010 3:54:53 PM(UTC)

kazimir-de ce nu raspunzi?Shame on you Shame on you Shame on you
VasileL Offline
#67 Posted : Tuesday, February 02, 2010 4:18:46 PM(UTC)

De la ordin pina la scrisoare "de indata" inseamna 2 luni,dar "de indata" de la aviz pina la ordin cite luni inseamna?
Poate kazimir nu are scaner si a plecat undeva sa scaneze scrisoare.Cind o sa vina o sa ne spuna de cind are aviz pozitiv, si atunci o sa stim si cit inseamna termenul "de indata" de la aviz pina la ordin.
rossy Offline
#68 Posted : Tuesday, February 02, 2010 4:33:35 PM(UTC)
VasileL wrote:
De la ordin pina la scrisoare "de indata" inseamna 2 luni,dar "de indata" de la aviz pina la ordin cite luni inseamna?
Poate kazimir nu are scaner si a plecat undeva sa scaneze scrisoare.Cind o sa vina o sa ne spuna de cind are aviz pozitiv, si atunci o sa stim si cit inseamna termenul "de indata" de la aviz pina la ordin.

Sau poate a plecat sa sarbatoreasca, cred ca a asteptat destul aceasta scrisoare. Boo hoo!
VasileL Offline
#69 Posted : Tuesday, February 02, 2010 4:44:29 PM(UTC)

rossy wrote:
VasileL wrote:

Sau poate a plecat sa sarbatoreasca, cred ca a asteptat destul aceasta scrisoare. Boo hoo!

Face o betie.
LUCIA79 Offline
#70 Posted : Tuesday, February 02, 2010 4:58:37 PM(UTC)
POATEzambet POATE PRIMESC SHI EU MINE.(AM DEPUS IN IANUARIE 2010),VEZI CA NU-I REAL S-O PRIMESC.IA SA VEZI CA NU VA ATASHA SCRISOAREA.SCANERE SUNT LA ORICE COLT.

KAZIMIR SA INREGISTRAT ASTAZI PE ACEST FORUM CA SA NE ANUNTE PE TOTI CA A PRIMIT ACEASTA SCRISOARE.zambet zambet zambet zambet zambet zambet
kazimir Offline
#71 Posted : Tuesday, February 02, 2010 6:36:41 PM(UTC)
Baieti betia o voi face atunci cind voi avea pashaportul in mina, voi imbata toata ambasada))))))
Ce tine de scrisoare nu mint !!! azi dimineata mi-a venit acasa un om de la oficiul postal credca, si mia inminato mie personal ! am prezentat buletinul !!!

o am scanata dar nushtiu cum sa o introduc aici ! ))
LUCIA79 Offline
#72 Posted : Tuesday, February 02, 2010 7:01:40 PM(UTC)
kazimir wrote:
Baieti betia o voi face atunci cind voi avea pashaportul in mina, voi imbata toata ambasada))))))
Ce tine de scrisoare nu mint !!! azi dimineata mi-a venit acasa un om de la oficiul postal credca, si mia inminato mie personal ! am prezentat buletinul !!!

o am scanata dar nushtiu cum sa o introduc aici ! ))

MAI JOS SCRIE ATTACH FILES TO THIS POST,TOTI ASHTEAPTA SA VADA SCRISOAREA SCANATA.PLEASE!!!!!!!!!
kazimir Offline
#73 Posted : Tuesday, February 02, 2010 7:29:13 PM(UTC)
LUCIA79

kazimir attached the following image(s):
lilia 016.jpg
VasileL Offline
#74 Posted : Tuesday, February 02, 2010 7:38:59 PM(UTC)

Mersi mult kazimir! Dar te rog sami spui din cind ai aviz pozitiv,cu ce litera se incepe familia ta.poate sint si eu in acest ordin,sint avizat pozitiv din 21.09.2009.
VasileL Offline
#75 Posted : Tuesday, February 02, 2010 7:50:14 PM(UTC)

LUCIA79 wrote:
POATEzambet POATE PRIMESC SHI EU MINE.(AM DEPUS IN IANUARIE 2010),VEZI CA NU-I REAL S-O PRIMESC.IA SA VEZI CA NU VA ATASHA SCRISOAREA.SCANERE SUNT LA ORICE COLT.

KAZIMIR SA INREGISTRAT ASTAZI PE ACEST FORUM CA SA NE ANUNTE PE TOTI CA A PRIMIT ACEASTA SCRISOARE.zambet zambet zambet zambet zambet zambet

DA LUCIA79 NU AI INCREDERE IN OAMENI!
LUCIA79 Offline
#76 Posted : Tuesday, February 02, 2010 7:53:23 PM(UTC)
VasileL wrote:
LUCIA79 wrote:

DA LUCIA79 NU AI INCREDERE IN OAMENI!

JOS PALARIA!!!!!!!!!!!!
bibi Offline
#77 Posted : Tuesday, February 02, 2010 8:37:47 PM(UTC)
Location: chisinau,dosar depus 11.01.2010,Chisinau,termen de comisie 26 iulie
felicitari,asteptam si noi.......
niko Offline
#78 Posted : Tuesday, February 02, 2010 8:53:29 PM(UTC)
Salutari la toata lumea!Oare chiar se misca carul din loc!Felicitari..,iar daca ne mai spui si de aviz in general esti bravo!
niko Offline
#79 Posted : Tuesday, February 02, 2010 8:59:30 PM(UTC)
Are cineva vre-o idee cum putem vedea continutul acestui ordin 3254/c din 07.12/09?poate contine o lista cu mai multe persoane..
VasileL Offline
#80 Posted : Tuesday, February 02, 2010 9:48:05 PM(UTC)

niko wrote:
Are cineva vre-o idee cum putem vedea continutul acestui ordin 3254/c din 07.12/09?poate contine o lista cu mai multe persoane..

Nu se poate vedea.Brick wall
silvica Offline
#81 Posted : Tuesday, February 02, 2010 11:51:46 PM(UTC)

super!!!Applause macar o bucurie, dupa atita timp, chiar daca nui a mea, dar parca ar fi....
da Doamne sa fie asta un inceput bun, pentru noi toti!Pray
felicitari kazimir!Boo hoo!
vreau si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pray Brick wall
LUCIA79 Offline
#82 Posted : Tuesday, February 02, 2010 11:57:35 PM(UTC)
kazimir wrote:
LUCIA79

KAZIMIR.FELICITARI SHI MULTA BAFTA INAINTE.SCRIE TE ROG CIND AI PRIMIT AVIZUL POZITIV?
Tol Offline
#83 Posted : Wednesday, February 03, 2010 12:24:15 AM(UTC)
Am primit azi o scrisoare de la Directia Cetatenie cu continutul:

"Referitor la stadiul solutionarii cererii de redobandire a cetateniei romane ce face obiectul dosarului cu nr. XXX/RD/2007, va comunicam ca:

Dosarul dumneavoastra a primit aviz pozitiv de la Comisia pentru Cetatenie in data de 02.10.2009, iar in continuare urmeaza procedura stabilita prin Legea nr. 21/1991 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Dupa indeplinirea tuturor formalitatilor prevazute de lege, veti putea depune juramantul de credinta fata de Romania.

Cu stima Nicoleta Eucarie - Director."

Ce trebuie sa fac in continuare? Daca calculam, chiar azi sunt exact 4 luni de la primirea avizului pozitiv. Ar ajuta la ceva sa merg in audienta la Directia Cetatenie sau nu?

Multumesc.

maribran Offline
#84 Posted : Wednesday, February 03, 2010 12:35:32 AM(UTC)

Location: Chisinau, Dosar depus la 09.02.2009 in Chisinau, la 25.01.2010 aflat nr dosarului, in 03.02.2010 dosarul intra in comisie; 05.03.2010 Aviz Pozitiv
stimati, forumisti, eu incerc sa cred ca lui kazimir nu i s-a facut o farsa.
nicaieri in bazele de date cu legislatie a Romaniei, nu figureaza ordinul dat.
ori cineva s-a jucat cu asteptarile tinarului, sau nu inteleg nimic.
1 user thanked maribran for this useful post.
annnna Offline
#85 Posted : Wednesday, February 03, 2010 12:41:05 AM(UTC)
Location: iasi | Depun dosar: 01/2004 in RO, Urgent: coresp scrisa-05,06,07/2008| Aviz poz: I-a data-03/07/2009, a II-a oara-23/09/2009|Public MOI-27/10/2009|Jur:17/12/2009 in RO|Depun pt transc:18/12/2009|Ridic cert:11/03/10|Dep buletin:12/03/10|Ridic CI:26/03/10
cgv wrote:
Si inca un exemplu de respectare a legii :

ART. 18
Ministrul justiţiei şi libertăţilor cetăţeneşti, constatând îndeplinite condiţiile prevăzute de prezenta lege, emite de îndată ordinul de acordare sau de redobândire a cetăţeniei române, după caz. Ordinul de acordare sau de redobândire a cetăţeniei române se comunică solicitantului, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, de îndată, de la data emiterii ordinului.

Ordinul a fost emis pe 07.12.2009 si scrisoarea ajunge pe 02.02.2010.

La ei "de indata" inseamna aproape doua luni :(

Ha-ha-ha, bine ca nu a primit scrisoarea dupa expirarea celor 3 luni.
VasileL Offline
#86 Posted : Wednesday, February 03, 2010 1:24:52 AM(UTC)

maribran wrote:

3253/C 2009.12.07
3254/C 2009.12.07
182/C 2010.01.14
184/C 2010.01.14
185/C 2010.01.14
186/c 2010.01.14
282/C 2010.01.27
dumitru_5 Offline
#87 Posted : Wednesday, February 03, 2010 1:58:56 AM(UTC)
salut!!!!!
imi spune si mie cineva o adresa sau numar de telefon unde as putea sa ma interesez de soarta dosarului meu ca mi se pare straniu ca familia mea a primit deja cetatenie (au fost publicati in partea 1 a mon. of. din noiembrie 2009) si de mine au uitat... am inceput procedura o data cu totii dar eu sint pina cind doar moldovean... la inceput urmaream monitorul oficial dar acuma nu se mai publica si nu stiu pe cine sa intreb....
dati-mi ceva informatii va rog. multumesc anticipat
annnna Offline
#88 Posted : Wednesday, February 03, 2010 3:04:03 AM(UTC)
Location: iasi | Depun dosar: 01/2004 in RO, Urgent: coresp scrisa-05,06,07/2008| Aviz poz: I-a data-03/07/2009, a II-a oara-23/09/2009|Public MOI-27/10/2009|Jur:17/12/2009 in RO|Depun pt transc:18/12/2009|Ridic cert:11/03/10|Dep buletin:12/03/10|Ridic CI:26/03/10
VasileL wrote:
maribran wrote:

3253/C 2009.12.07
3254/C 2009.12.07
182/C 2010.01.14
184/C 2010.01.14
185/C 2010.01.14
186/c 2010.01.14
282/C 2010.01.27

de unde stii toate numerele astea? de pe just.ro?
inulik Offline
#89 Posted : Wednesday, February 03, 2010 8:40:25 AM(UTC)

Referitor la scrisoarea primita de Cazimir,de ce pe ea apare o alta adresa a Ministerului Justitiei?Eu stiam ca str. Ministerului Justitiei,respectiv a fostei Directii Cetatenie este Petofi Sandor.nr 7,Sector 1.Inschimb in scrisoarea dat apare o noua adresa de care nu am auzit pana acum,caci eu tot am trimis peste tot scrisori pt. solutioanarea dosarului meu.
VasileL Offline
#90 Posted : Wednesday, February 03, 2010 10:24:14 AM(UTC)

annnna wrote:
VasileL wrote:
maribran wrote:

3253/C 2009.12.07
3254/C 2009.12.07
182/C 2010.01.14
184/C 2010.01.14
185/C 2010.01.14
186/c 2010.01.14
282/C 2010.01.27

de unde stii toate numerele astea? de pe just.ro?

am cautat de aici http://www.just.ro/Meniu.../tabid/207/Default.aspx .care dosare au ordin si nu sint publicate in MO1.
VasileL Offline
#91 Posted : Wednesday, February 03, 2010 10:33:30 AM(UTC)

inulik wrote:

Referitor la scrisoarea primita de Cazimir,de ce pe ea apare o alta adresa a Ministerului Justitiei?Eu stiam ca str. Ministerului Justitiei,respectiv a fostei Directii Cetatenie este Petofi Sandor.nr 7,Sector 1.Inschimb in scrisoarea dat apare o noua adresa de care nu am auzit pana acum,caci eu tot am trimis peste tot scrisori pt. solutioanarea dosarului meu.

adrea din scrisoare e adresa MJ.http: http://www.just.ro/TopRi...ct/tabid/63/Default.aspx
lenuta64 Offline
#92 Posted : Wednesday, February 03, 2010 6:29:53 PM(UTC)
am primit la posta 2 scrisori recomandate de la MJ pentru mine si fiul meu cu aprobarea cererii de redobandire ord.3254 din 7/12/09
depus dosar 12/2003,reinoire dosar 05/2009 ,aviz pozitiv 28/08/09,scrisoare 03/02/2010
cgv Offline
#93 Posted : Wednesday, February 03, 2010 6:30:45 PM(UTC)

Medals:
lenuta64 wrote:
am primit la posta 2 scrisori recomandate de la MJ pentru mine si fiul meu cu aprobarea cererii de redobandire ord.3254 din 7/12/09
depus dosar 12/2003,reinoire dosar 05/2009 ,aviz pozitiv 28/08/09,scrisoare 03/02/2010

Felicitari!!!!!!!!
lenuta64 Offline
#94 Posted : Wednesday, February 03, 2010 6:34:26 PM(UTC)
mersi pentru felicitare - 6 ani de asteptare e cam prea mult
Ana Suceava Offline
#95 Posted : Wednesday, February 03, 2010 6:35:45 PM(UTC)

cgv wrote:
lenuta64 wrote:

Felicitari!!!!!!!!

Ai primit in Moldova?
lenuta64 Offline
#96 Posted : Wednesday, February 03, 2010 6:45:08 PM(UTC)
da am primit in Chisinau - scrisoarea trimisa din Bucuresti pe 29/01/2010
....... Offline
#97 Posted : Wednesday, February 03, 2010 6:53:13 PM(UTC)
lenuta64 wrote:
da am primit in Chisinau - scrisoarea trimisa din Bucuresti pe 29/01/2010

Felicitari lenuta si multa bafta cu actele in continuare !
guitar_iura Offline
#98 Posted : Wednesday, February 03, 2010 6:55:41 PM(UTC)

Location: Depunere: 12.2004 | Urgentare: 05.2009 | Aviz pozitiv: 31.07.2009 | MO P1: 03.12.2009 | Juramant: 25.01.2010 | Dep. transcr. c. nastere 26.01.2010 | Ridicare c. nastere 14.04.2010 | Depunere CI 19.04.2010 | Ridicare CI: 26.04.2010
lenuta64 wrote:

Felicitari, bafta si rabdare in continuare!!! Unde ai solicitat domiciliul?
silvica Offline
#99 Posted : Wednesday, February 03, 2010 6:58:57 PM(UTC)

ooo, super! inca o veste buna! hai ca poate ne vine rindul si noua???Pray
felicitari, Lenuta64!!! succes in continuare!zambet
lenuta64 Offline
#100 Posted : Wednesday, February 03, 2010 7:00:13 PM(UTC)
mersi mult penru felicitari ,am o stare confuza de euforie

domiciliul l-am solicitat in Chisinau
1 user thanked lenuta64 for this useful post.
Users browsing this topic
Vizitator
12 Pages123>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.