yo wrote:da da, SEARCH o functie f buna, da nu toti stiu sa se foloseasca, si mie mi-a luat vre-o 2 zile sa o gasesc, recunosc, dar am depistat-o si am lucrat cu ea, ia rnoii membri cind le spui sa mai caste ochii si sa puna creierul in miscare, se supara si se intreaba de ce ii atac cu astfel de invinuiri, de ce eu nu caut linkul direct si nu le pun lor pe tava, in fine, cred ca oricum putem sai ajutam, dar nici ei nu trebuie sa se lase pe tinjala.
Referinta de mai sus e la
http://www.cetatenie-rom...-chisinau.aspx#post9649 iar mai jos vine replica mea:
'
rnoii membri cind le spui sa mai caste ochii' - pai ti-am m-ai spus ca tu esti acela care nu casca ochii: nu te-ai obosit sa-mi citesti intrebarea corect, si apoi de zborsesti la impertinenta unei intrebari care nu exista de fapt decat in creierul tau..
'
de ce eu nu caut linkul direct si nu le pun lor pe tava' - eu ti-am cerut sa-mi aduci dovezi la invinuirle tale <citata>Ti-ii greu sa te uiti mai sus?????
uite cu citeva rinduri mai sus este scris deja.<citata>, si nu 'linkul pe tava' - informatia pe care o urmaream deja o primisem.
'linkul' pe care l-ai dat incercand sa iesi basma curata, pe langa faptul ca nu era 'cu citeva rinduri mai sus', (ceea ce tu afirmai si la ce eu ti-am cerut dovada) nici nu continea raspunsul corect.
Pai cine acum din noi nu a '
pus creierul in miscare'?
Si daca vorbim despre deficientele moldovenelor de care te plangeai in acel topic eu iti voi mai da una: incapacitatea de a-si recunoaste greselile sale.