Forumul Cetatenie-Romana.info
Cetatenie-Romana.Info - Logo
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

2 Pages<12
Untag as favorite
NOU !!!! 03 Decembrie 2009 M. Of. Partea I nr. 835 Ordin 3.133/C
georgeta
#101 Posted : Friday, December 04, 2009 4:49:05 PM
Rank: Membru Avansat

Medals:
Location: Brasov.Depunere dosar:octombrie 2002.Urgentare:mai 2008.Aviz pozitiv:3august2009.M.O.4decembrie2009 URA!!!
tantan wrote:
Asa ca tot m-a apucat asa jelea si melancolia acuma...stau si ma gandesc...Cu ocazia asta uite ce prietenii virtuale ne-am facut..."Toata gasca de disperati" a scos-o in capat, intram acuma in Craciun cu multumiri si impacare in suflet. Nu-i asa ca-i frumos? zambet

Foarte frumos,Tantan!!!Zau ca demult nu am mai fost atat de emotionata si fericita!!!!ma simt usurata!!!
dasha2001
#102 Posted : Friday, December 04, 2009 5:04:10 PM

Medals:
Location: Cluj-Napoca Depunere dosar aprilie 2007 Bucuresti/ Urgentare noiembrie 2008/ Aviz pozitiv 1 august 2009/ Publicare M.O. 27 octombrie 2009/ Juramant-17 decembrie
Fiodor, daca eu ma duc la consulat duminica seara sa ma inscriu pe lista pentru a intra luni, unde gasesc acea lista? Sta cineva la poarta sau unde? Si este o coada comuna? Eu vreau sa ma interesez despre titlu de calatorie.
yo
#103 Posted : Friday, December 04, 2009 5:11:27 PM
Medals:
dasha2001 wrote:
Fiodor, daca eu ma duc la consulat duminica seara sa ma inscriu pe lista pentru a intra luni, unde gasesc acea lista? Sta cineva la poarta sau unde? Si este o coada comuna? Eu vreau sa ma interesez despre titlu de calatorie.

pentur ce sa dai 55de eur, pentur titlu de calatorie, fa-ti chemare, viza, si te costa mai putin.
dasha2001
#104 Posted : Friday, December 04, 2009 5:14:01 PM

Medals:
Location: Cluj-Napoca Depunere dosar aprilie 2007 Bucuresti/ Urgentare noiembrie 2008/ Aviz pozitiv 1 august 2009/ Publicare M.O. 27 octombrie 2009/ Juramant-17 decembrie
yo wrote:
dasha2001 wrote:

pentur ce sa dai 55de eur, pentur titlu de calatorie, fa-ti chemare, viza, si te costa mai putin.

Am nevoie cat mai repede, juramantul este pe 17 decembrie.
yo
#105 Posted : Friday, December 04, 2009 5:18:55 PM
Medals:
dasha2001 wrote:
yo wrote:
dasha2001 wrote:

Am nevoie cat mai repede, juramantul este pe 17 decembrie.

Pai corect, iti face cineva invitatie simbata, o trimite duminica la autocar, luni mergi la consulat sa depui actele pentru viza, in 5 zile obtii viza, ceia ce aar fi mai devreme de data de 17. succes.
newuser
#106 Posted : Friday, December 04, 2009 5:29:11 PM
Rank: Incepator
Medals:
yo wrote:
da da, SEARCH o functie f buna, da nu toti stiu sa se foloseasca, si mie mi-a luat vre-o 2 zile sa o gasesc, recunosc, dar am depistat-o si am lucrat cu ea, ia rnoii membri cind le spui sa mai caste ochii si sa puna creierul in miscare, se supara si se intreaba de ce ii atac cu astfel de invinuiri, de ce eu nu caut linkul direct si nu le pun lor pe tava, in fine, cred ca oricum putem sai ajutam, dar nici ei nu trebuie sa se lase pe tinjala.

Referinta de mai sus e la http://www.cetatenie-rom...-chisinau.aspx#post9649 iar mai jos vine replica mea:
'rnoii membri cind le spui sa mai caste ochii' - pai ti-am m-ai spus ca tu esti acela care nu casca ochii: nu te-ai obosit sa-mi citesti intrebarea corect, si apoi de zborsesti la impertinenta unei intrebari care nu exista de fapt decat in creierul tau..
'de ce eu nu caut linkul direct si nu le pun lor pe tava' - eu ti-am cerut sa-mi aduci dovezi la invinuirle tale <citata>Ti-ii greu sa te uiti mai sus?????
uite cu citeva rinduri mai sus este scris deja.<citata>, si nu 'linkul pe tava' - informatia pe care o urmaream deja o primisem.
'linkul' pe care l-ai dat incercand sa iesi basma curata, pe langa faptul ca nu era 'cu citeva rinduri mai sus', (ceea ce tu afirmai si la ce eu ti-am cerut dovada) nici nu continea raspunsul corect.
Pai cine acum din noi nu a 'pus creierul in miscare'?
Si daca vorbim despre deficientele moldovenelor de care te plangeai in acel topic eu iti voi mai da una: incapacitatea de a-si recunoaste greselile sale.

yo
#107 Posted : Friday, December 04, 2009 5:33:07 PM
Medals:
newuser wrote:
yo wrote:
da da, SEARCH o functie f buna, da nu toti stiu sa se foloseasca, si mie mi-a luat vre-o 2 zile sa o gasesc, recunosc, dar am depistat-o si am lucrat cu ea, ia rnoii membri cind le spui sa mai caste ochii si sa puna creierul in miscare, se supara si se intreaba de ce ii atac cu astfel de invinuiri, de ce eu nu caut linkul direct si nu le pun lor pe tava, in fine, cred ca oricum putem sai ajutam, dar nici ei nu trebuie sa se lase pe tinjala.

Referinta de mai sus e la http://www.cetatenie-rom...-chisinau.aspx#post9649 iar mai jos vine replica mea:
'rnoii membri cind le spui sa mai caste ochii' - pai ti-am m-ai spus ca tu esti acela care nu casca ochii: nu te-ai obosit sa-mi citesti intrebarea corect, si apoi de zborsesti la impertinenta unei intrebari care nu exista de fapt decat in creierul tau..
'de ce eu nu caut linkul direct si nu le pun lor pe tava' - eu ti-am cerut sa-mi aduci dovezi la invinuirle tale <citata>Ti-ii greu sa te uiti mai sus?????
uite cu citeva rinduri mai sus este scris deja.<citata>, si nu 'linkul pe tava' - informatia pe care o urmaream deja o primisem.
'linkul' pe care l-ai dat incercand sa iesi basma curata, pe langa faptul ca nu era 'cu citeva rinduri mai sus', (ceea ce tu afirmai si la ce eu ti-am cerut dovada) nici nu continea raspunsul corect.
Pai cine acum din noi nu a 'pus creierul in miscare'?
Si daca vorbim despre deficientele moldovenelor de care te plangeai in acel topic eu iti voi mai da una: incapacitatea de a-si recunoaste greselile sale.

Greselele mele le recunosc cind trebuie. Ast atu nu poti recunoaste ca nu casti ochii si apoi vine unul de-al de mine care se supara, si apoi ne certam pe loc gol, din ce cauza, din prostie. In fine, eu pe tine nu te-am inteles si se vede ca nici tu pe mine nu m-ai inteles. Sper ca in final oricum sa ai informatia necesara, si sa-ti fie de folos, fie ca ai obtinut-o singur, fie ca au vazut-o pe linkul care ti l-am dat eu s-au altul. Bafta.
Daniela
#108 Posted : Friday, December 04, 2009 5:54:26 PM

Medals:
Location: Chisinau, Depunere Oct.2002/ Urgent. Apr.2008/ Aviz-Aug 2009/ Pub.- Dec.2009 Jur-IAN 2010 Cert nast cu CNP- FEBR 2010 Carte ID- MAR 2010, Pass- MAR 2010
georgeta wrote:
dasha2001 wrote:
georgeta, ai primit cetatenia in monitorul 837 de astazi!! Adica sper din suflet ca esti tu acea georgeta care apare Pray

DA! DA! DA!EU SUNT!!!!!IN SFARSIT!!!!WOW!inca mai tremur de emotii!!!!!!!singura chestie ca era normal sa faca si ei o greseala dupa atata asteptare,eu am cerut domiciliul in Romania si m-au publicat cu domiciliul in Moldova,stau in Romania de 98!!!Acum sa vad cum fac sa rezolv problema!!!!WOW!!!!INCA NU POT SA CRED!!!!

Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

Bravo!!!!!!!!!!!!!

In sfirsit!!! Noi doua am aparut la doar 1 zi distanta! Dancing

Felicitari!! Dancing

georgeta
#109 Posted : Friday, December 04, 2009 6:04:31 PM

Medals:
Location: Brasov.Depunere dosar:octombrie 2002.Urgentare:mai 2008.Aviz pozitiv:3august2009.M.O.4decembrie2009 URA!!!
Daniela wrote:
georgeta wrote:
dasha2001 wrote:
georgeta, ai primit cetatenia in monitorul 837 de astazi!! Adica sper din suflet ca esti tu acea georgeta care apare Pray

DA! DA! DA!EU SUNT!!!!!IN SFARSIT!!!!WOW!inca mai tremur de emotii!!!!!!!singura chestie ca era normal sa faca si ei o greseala dupa atata asteptare,eu am cerut domiciliul in Romania si m-au publicat cu domiciliul in Moldova,stau in Romania de 98!!!Acum sa vad cum fac sa rezolv problema!!!!WOW!!!!INCA NU POT SA CRED!!!!

Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

Bravo!!!!!!!!!!!!!

In sfirsit!!! Noi doua am aparut la doar 1 zi distanta! Dancing

Felicitari!! Dancing

Da,Daniela!!!!sunt foarte fericita..ce sa mai zic...nu ma asteptam!!!Dancing Dancing acum sa rezolv si cu domiciliul si cu juramantul.
Daniela
#110 Posted : Friday, December 04, 2009 8:37:28 PM

Medals:
Location: Chisinau, Depunere Oct.2002/ Urgent. Apr.2008/ Aviz-Aug 2009/ Pub.- Dec.2009 Jur-IAN 2010 Cert nast cu CNP- FEBR 2010 Carte ID- MAR 2010, Pass- MAR 2010
Dupa ce ca ai asteptat atitia ani, iti scot numele cu erori..Not talking Acum trebuie sa astepti rectificarea, nu?

Si eu aveam frica de asta: acusi iti scriu alta litera, alt oras...dar am scapat. Cred ca am citit de vreo 3 ori sa am asigur ca-i totul corect.zambet

Oricum, asta a fost cel mai greu pas. Restul se rezolva deja cu putina rabdare. Sper ca in 3-4 luni sa avem pasaportul la mina. Pray

Georgeta, inca o data felicitari. Ma bucur mult pt NOI TOTI.Dancing
tantan
#111 Posted : Friday, December 04, 2009 9:08:55 PM

Medals:
Location: Moldova, Depunere dosar:jan'2005 / Urgentare:may'2008 / Completare: oct'2008 / Aviz: may'2009 / Monitor: oct'2009/ Juramant: nov'2009/Depunere certif.nastere: nov'2009/ Elib.certif.nastere:febr'2010
Daniela wrote:
Dupa ce ca ai asteptat atitia ani, iti scot numele cu erori..Not talking Acum trebuie sa astepti rectificarea, nu?

Si eu aveam frica de asta: acusi iti scriu alta litera, alt oras...dar am scapat. Cred ca am citit de vreo 3 ori sa am asigur ca-i totul corect.zambet

Oricum, asta a fost cel mai greu pas. Restul se rezolva deja cu putina rabdare. Sper ca in 3-4 luni sa avem pasaportul la mina. Pray

Georgeta, inca o data felicitari. Ma bucur mult pt NOI TOTI.Dancing

Daniela, ai reusit sa te programezi pt juramant?
Daniela
#112 Posted : Friday, December 04, 2009 9:22:55 PM

Medals:
tantan wrote:

Nu, din pacate...Lucrez si nu pot sa-mi iau liber. Poate pe luni voi reusi...trebuie sa ma duc "cu noaptea-n cap" sa prind un rind bun pe acolo... Cineva scria astazi deja d/e data de 22 ian...sper sa nu dau jur. in februarie.Pray
yo
#113 Posted : Friday, December 04, 2009 10:59:22 PM
Medals:
Daniela wrote:
tantan wrote:

Nu, din pacate...Lucrez si nu pot sa-mi iau liber. Poate pe luni voi reusi...trebuie sa ma duc "cu noaptea-n cap" sa prind un rind bun pe acolo... Cineva scria astazi deja d/e data de 22 ian...sper sa nu dau jur. in februarie.Pray

Mergi inainte de lucru si inscriete in lista, vezi ce numar ai, apoi mergi la lucru, primii 100 trec cam in 1-2 ore, cu nr. 300 si mai sus trec dupa ora 13.00si cam asa iti iei liber doar citeva ore, nu toata ziua. eventual rogi pe cineva sa te anunte pe tel cind se apropie numarul tau.
Daniela
#114 Posted : Friday, December 04, 2009 11:07:47 PM

Medals:
yo wrote:

Mergi inainte de lucru si inscriete in lista, vezi ce numar ai, apoi mergi la lucru, primii 100 trec cam in 1-2 ore, cu nr. 300 si mai sus trec dupa ora 13.00si cam asa iti iei liber doar citeva ore, nu toata ziua. eventual rogi pe cineva sa te anunte pe tel cind se apropie numarul tau.

Iti multumesc mult pt sfaturi. Si eu ma gindeam daca prind rindul de dimineata, de la 5 d'oh! si poate reusesc pina la 12-13 sa trec. Pray

Oricum mersi! Va scriu ce-am mai rezolvat. O singura intrebare: trebuie numai originalul/copia buletin, certif.de nastere sau si actele parintilor? Ca am citit diverse pareri. Think
yo
#115 Posted : Friday, December 04, 2009 11:10:07 PM
Medals:
Daniela wrote:
yo wrote:

Iti multumesc mult pt sfaturi. Si eu ma gindeam daca prind rindul de dimineata, de la 5 d'oh! si poate reusesc pina la 12-13 sa trec. Pray

Oricum mersi! Va scriu ce-am mai rezolvat. O singura intrebare: trebuie numai originalul/copia buletin, certif.de nastere sau si actele parintilor? Ca am citit diverse pareri. Think

Acte ale parintilor nu trebuie. sigur. daca te-ai casatorit intretimp si ai schimbat numele, atunci trebuie certificatul de casatorie.
Lilliana
#116 Posted : Saturday, December 05, 2009 12:02:52 AM
Medals:
tantan wrote:
Asa ca tot m-a apucat asa jelea si melancolia acuma...stau si ma gandesc...Cu ocazia asta uite ce prietenii virtuale ne-am facut..."Toata gasca de disperati" a scos-o in capat, intram acuma in Craciun cu multumiri si impacare in suflet. Nu-i asa ca-i frumos? zambet

Salutari! Felicitari tuturor numele carora au fost publicate in MO!!!
Fratilor, urmaresc acest forum din primavara si am inteles un lucru: daca mai avem asa tineri culti, generosi, prietenosi, binevoitori ca Admin-ul, Georgeta, Daniela, Vadim, Ratnik, Marcela si altii care apar mai rar pe aici, dar care au avut la timpul lor rabdare sa citeasca toate celea si sa mai si raspunda celor ce nu prea stiu ce si cum, mai repeta careva intrebari la nesfirsit, ziceam, cu astfel de tineri mai avem speranta ca vom reusi ca natiune, ca nu ne vor dobori necazurile si vrajmasii. Daca va fi sa dispara lumea, atunci numai din cauza indiferentei. Fiti tot asa de buni la suflet si la cuget cum cred ca sunteti. Felicitari!!!
yo
#117 Posted : Saturday, December 05, 2009 12:10:04 AM
Medals:

Bravo lili, dar sa n uitam sa multumm si adminului pentru ca a creat acest form de informare. Applause
admin
#118 Posted : Saturday, December 05, 2009 12:26:00 AM
Rank: Administratia

Medals:
fara lumea care contribuie cu informatii utile - acest forum n-ar exista, asa ca multumesc tuturor pt ca raspundeti la toate intrebarile care apar pe-aici, eu singur nu m-as descurca si nici n-as avea timp
Fiodor
#119 Posted : Saturday, December 05, 2009 11:57:11 AM

Medals:
Location: Chisinau, dosar 2005, aviz pozitiv iulie 2009, juramant ian. 2010certificat de nastere13ianuarie2010 ,CNP 12febr, Pasaport Biometric 26febr 2010. Asta a fost povestea mea!!!
dasha2001 wrote:

dasha2001,
nu te sfatui sa te duci duminica pt ca nimeni nu va fi acolo
dute-te mai bine luni dimineata tare...sa fii pe la orele 5acolo
inca ceva, la ambasada romaniei am vazut ca de pe 4-7decembrie nu se lucreaza
la consulat parca nu am vazut anuntul asta,sper sa nu faca vreo supriza oamenilor astea de la consulat cu ocazia alegerilor presedintelui.
Multa bafta si weekend placut!
Daniela
#120 Posted : Saturday, December 05, 2009 3:33:07 PM

Medals:
Fiodor wrote:
dasha2001 wrote:

dasha2001,
la consulat parca nu am vazut anuntul asta,sper sa nu faca vreo supriza oamenilor astea de la consulat cu ocazia alegerilor presedintelui.

Azi am trecut pe acolo: si DA, din pacate luni nu lucreaza consulatul cu ocazia alegerilor. Anxious Si era unica sansa a mea de a merge luni acolo, ca in restul sapt. nu am cum.Deci luni nu bateti drumul degeaba pina acolo. Incepind cu ziua de marti deja putem merge.
dasha2001
#121 Posted : Saturday, December 05, 2009 4:45:09 PM

Medals:
Daniela wrote:
Fiodor wrote:
dasha2001 wrote:

dasha2001,

Azi am trecut pe acolo: si DA, din pacate luni nu lucreaza consulatul cu ocazia alegerilor. Anxious Si era unica sansa a mea de a merge luni acolo, ca in restul sapt. nu am cum.Deci luni nu bateti drumul degeaba pina acolo. Incepind cu ziua de marti deja putem merge.

Stati un pic sa ma lamuresc, nu se va lucra la sectia consulara de pe strada Vlaicu Pircalab? Sau la sectia consulara de pe strada Grigore Ureche (sectia vize) ?
Danyela19
#122 Posted : Saturday, December 05, 2009 4:53:50 PM
Rank: Membru

Medals:
Location: Chisinau/Depunere 5 Sept 2003,Urgentare 27Noiembrie 2008,Monitor Oficial I-28Noiembrie 2009 ,Juramintul -22Ian 2010
dasha2001 wrote:
Daniela wrote:
Fiodor wrote:
dasha2001 wrote:

dasha2001,

Stati un pic sa ma lamuresc, nu se va lucra la sectia consulara de pe strada Vlaicu Pircalab? Sau la sectia consulara de pe strada Grigore Ureche (sectia vize) ?

100% la Vlaicu Pircalab nu se va lucra!!!
Daniela
#123 Posted : Saturday, December 05, 2009 5:04:43 PM

Medals:

De pe Pircalab, da!
georgeta
#124 Posted : Saturday, December 05, 2009 5:35:50 PM

Medals:
Lilliana wrote:
tantan wrote:

Salutari! Felicitari tuturor numele carora au fost publicate in MO!!!
Fratilor, urmaresc acest forum din primavara si am inteles un lucru: daca mai avem asa tineri culti, generosi, prietenosi, binevoitori ca Admin-ul, Georgeta, Daniela, Vadim, Ratnik, Marcela si altii care apar mai rar pe aici, dar care au avut la timpul lor rabdare sa citeasca toate celea si sa mai si raspunda celor ce nu prea stiu ce si cum, mai repeta careva intrebari la nesfirsit, ziceam, cu astfel de tineri mai avem speranta ca vom reusi ca natiune, ca nu ne vor dobori necazurile si vrajmasii. Daca va fi sa dispara lumea, atunci numai din cauza indiferentei. Fiti tot asa de buni la suflet si la cuget cum cred ca sunteti. Felicitari!!!

Multumim,Liliana pentru asa cuvinte frumoase!Si Admin-ului care a facut ca acest forum sa fie posibil!!!Applause Applause Applause
tantan
#125 Posted : Saturday, December 05, 2009 7:48:44 PM

Medals:
Location: Moldova, Depunere dosar:jan'2005 / Urgentare:may'2008 / Completare: oct'2008 / Aviz: may'2009 / Monitor: oct'2009/ Juramant: nov'2009/Depunere certif.nastere: nov'2009/ Elib.certif.nastere:febr'2010
yo wrote:
Daniela wrote:
tantan wrote:

Poate poti sa trimiti pe cineva (mama/tata/sora/frate/iubit/sot) care sa te ajute sa te programezi.
iti uram multa bafta si sa o scoti in capat cat mai repede!
Daniela
#126 Posted : Saturday, December 05, 2009 7:53:48 PM

Medals:
tantan wrote:

Poate poti sa trimiti pe cineva (mama/tata/sora/frate/iubit/sot) care sa te ajute sa te programezi.
iti uram multa bafta si sa o scoti in capat cat mai repede!

Multumesc! Sper si eu sa reusesc cumva sapt. asta. Neaparat revin cu noutati! Sper sa nu depun prin februarie...Anxious
admin
#127 Posted : Saturday, December 05, 2009 8:51:05 PM

Medals:
am actualizat cu inca 2 pagini, monitorul de mai sus, imi scapase lista celor cu domiciliul in Ro
Daniela
#128 Posted : Sunday, December 06, 2009 4:25:07 PM

Medals:
Marcella, si tu apari pina la Craciun, believe me! Dancing

Tinem pumnii!!
Natashka42
#129 Posted : Sunday, December 06, 2009 8:50:16 PM

Medals:

va rog daca cineva poate sa-mi raspunda la intrebarea urmatoare: sunt publicata in monitorul oficial nr 722, 26 octombrie 2009 partea I (in lista persoanelor care solicita redobindirea cetateniei romane, cu stabilirea domiciliului in Romania), ma simt putin perduta .... nu cunosc care este procedura urmatoare, trebuie sa astept sa mai fiu o data publicata in monitoarele urmataore sau trebuie sa actionez imediat? Va rog salvati-ma. NataliaThink
Danyela19
#130 Posted : Sunday, December 06, 2009 9:16:43 PM

Medals:
Location: Chisinau/Depunere 5 Sept 2003,Urgentare 27Noiembrie 2008,Monitor Oficial I-28Noiembrie 2009 ,Juramintul -22Ian 2010
Natashka42 wrote:

va rog daca cineva poate sa-mi raspunda la intrebarea urmatoare: sunt publicata in monitorul oficial nr 722, 26 octombrie 2009 partea I (in lista persoanelor care solicita redobindirea cetateniei romane, cu stabilirea domiciliului in Romania), ma simt putin perduta .... nu cunosc care este procedura urmatoare, trebuie sa astept sa mai fiu o data publicata in monitoarele urmataore sau trebuie sa actionez imediat? Va rog salvati-ma. NataliaThink

Tre sa actionezi IMEDIAT!!!!
Cauta in forum cum depui juramintul in Bucureshti.
annnna
#131 Posted : Sunday, December 06, 2009 9:41:24 PM
Medals:
Location: iasi | Depunere dosar: 01/2004 in RO, Urgentarea: coresp scrisa-05,06,07/2008| Aviz pozitiv: I-a data-03/07/2009, a II-a oara-23/09/2009 | Publicare MO-27/10/2009 | Juramantul: 17/12/2009 in RO,Depunere pt transc: 18/12/2009 | Ridicare cert: 15/03/2010
Natashka42 wrote:

Eu sunt publicata in 27 octombrie si inca astept sa fiu invitata la juramant. Urmatoarea data pt juramant la bucuresti este pe 17 decembrie. Va trebui sa urmaresti pagina just.ro sau cel mai bine acest forum la sectiunea pentru juramant. Este posibil sa fii chemata pe 17 decembrie. Asteapta sa se publice lista.
MARCELLA
#132 Posted : Monday, December 07, 2009 2:21:41 AM

Medals:
Location: Bucharest | Depunere dosar: 10/2003 | Urgentare dosar: 05/2009 | Aviz pozitiv: 03/08/2009 | Depunere juramant: 22.02.2010
guitar_iura wrote:
MARCELLA wrote:
yo wrote:
de ce sa nu fie si azi inc aun monitor cu numele tau. zambet

Ha,ar fi si mai bine!Oare sa fiu chiar atat de norocoasa?Think

Marcella, vine si ziua ta, relax, doar trebuie un pic de rabdare. Oricum azi-maine trebuie sa apari si tu!!! Bafta!

Merci,Iura,pt sustinere si incurajare!Eu inca mai am rabdare,dar mi-e sa n-o pierd,asa ca ar face bine sa iasa odata monitorul ala cu numele meu!zambet
Ana Suceava
#133 Posted : Monday, December 07, 2009 11:48:47 AM

Medals:
Location: SuceavaDepunere-apr2006/Urgentare-26mai2008/Aviz poz-1iun2009/MO-29sept2009/Juramant-20 nov2009,Certificat-8 martie2010
Vreau sa va zic sincere felicitari pt "veterani"!!!Daniela, Georgeta, Iura-succes in continuare..uraaa
guitar_iura
#134 Posted : Monday, December 07, 2009 11:57:03 AM

Medals:
Location: Depunere: 12.2004 | Urgentare: 05.2009 | Aviz pozitiv: 31.07.2009 | MO P1: 03.12.2009 | Juramant: 25.01.2010 | Dep. transcr. c. nastere 26.01.2010
Ana Suceava wrote:
Vreau sa va zic sincere felicitari pt "veterani"!!!Daniela, Georgeta, Iura-succes in continuare..uraaa

Multumesc frumos Ana! Si tie succes in toate!
georgeta
#135 Posted : Monday, December 07, 2009 8:27:41 PM

Medals:
Ana Suceava wrote:

Multumim frumos,Ana!Multa bafta!
Daniela
#136 Posted : Tuesday, December 08, 2009 11:16:00 AM

Medals:
Ana Suceava wrote:

MERSI!!! Ura!!!! pup Dancing
dasha2001
#137 Posted : Tuesday, December 08, 2009 8:16:37 PM

Medals:
yo wrote:
dasha2001 wrote:

Azi am reusit sa depun actele pentru viza, doamne ce nebunie se face pe acolo (imbulzeala, certuri etc), am inghetat 4 ore pana am intrat. NE vedem in 17 decembrie la juramant Dancing
yo
#138 Posted : Wednesday, December 09, 2009 2:18:11 PM
Medals:
dasha2001 wrote:
yo wrote:
dasha2001 wrote:

Azi am reusit sa depun actele pentru viza, doamne ce nebunie se face pe acolo (imbulzeala, certuri etc), am inghetat 4 ore pana am intrat. NE vedem in 17 decembrie la juramant Dancing

Pe 17 juramintul depune sotia mea, eu voi sta afara cu fetita sa o astepta, va intra in consulat ca cetatean MD si va iesi ca dublu cetatean MD+UE(RO) Applause
dasha2001
#139 Posted : Wednesday, December 09, 2009 8:22:02 PM

Medals:
yo wrote:
dasha2001 wrote:
yo wrote:
dasha2001 wrote:

Pe 17 juramintul depune sotia mea, eu voi sta afara cu fetita sa o astepta, va intra in consulat ca cetatean MD si va iesi ca dublu cetatean MD+UE(RO) Applause

Sa fie intr-un ceas bun!Dancing
bluejeanssmile
#140 Posted : Monday, January 04, 2010 7:29:50 PM
Rank: Incepator
Medals:
WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW IN SFARSHIT DANIELA SI GEORGETA ULTIMII MOHICANI DIN GENERATIA MEA HEHEHE ATI PRIMIT SI VOI FELICITARI DIN SUFLET!!!! SA VA FIE DE BINE!!!
P.S. EU SANT MISNICESMILE-LUDMILA (NU STIE CE ARE NU MA POT LOGA PE NUMELE MEU ASA CA MI-AM SCHIMBAT NUMELE)
admin
#141 Posted : Monday, January 04, 2010 9:44:16 PM

Medals:
au fost niste probleme cu parolele, si a trebuit sa le resetez, noua parola ar trebui sa fie adresa ta de email cu care te-ai inregistrat aici

mai nou cu acelasi username/parola te poti loga si pe forumul frate http://mdforum.info
Daniela
#142 Posted : Wednesday, January 06, 2010 1:19:48 PM

Medals:
bluejeanssmile wrote:
WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW IN SFARSHIT DANIELA SI GEORGETA ULTIMII MOHICANI DIN GENERATIA MEA HEHEHE ATI PRIMIT SI VOI FELICITARI DIN SUFLET!!!! SA VA FIE DE BINE!!!
P.S. EU SANT MISNICESMILE-LUDMILA (NU STIE CE ARE NU MA POT LOGA PE NUMELE MEU ASA CA MI-AM SCHIMBAT NUMELE)

Liuda, mersi mult! Applause
Eu abia juramintul il depun pe 22, pina la pasaport mai este, dar oricum nu a mai ramas mult. Ura! Dancing
Ana Suceava
#143 Posted : Friday, January 08, 2010 12:34:54 AM

Medals:
Location: SuceavaDepunere-apr2006/Urgentare-26mai2008/Aviz poz-1iun2009/MO-29sept2009/Juramant-20 nov2009,Certificat-8 martie2010
Felicitari, Daniela!Georgeta, depui si tu juramantul pe 22 ian?
georgeta
#144 Posted : Friday, January 08, 2010 4:26:42 AM

Medals:
Ana Suceava wrote:

Ana,inca nu stiu cand il voi depune,sper ca primul care va fi la Bucuresti va fi si al meu...ramane de vazut,daca va fi unul in ianuarie si daca voi aparea in lista zambet
annnna
#145 Posted : Friday, January 08, 2010 6:25:28 PM
Medals:
Location: iasi | Depunere dosar: 01/2004 in RO, Urgentarea: coresp scrisa-05,06,07/2008| Aviz pozitiv: I-a data-03/07/2009, a II-a oara-23/09/2009 | Publicare MO-27/10/2009 | Juramantul: 17/12/2009 in RO,Depunere pt transc: 18/12/2009 | Ridicare cert: 15/03/2010
georgeta wrote:
Ana Suceava wrote:

Ana,inca nu stiu cand il voi depune,sper ca primul care va fi la Bucuresti va fi si al meu...ramane de vazut,daca va fi unul in ianuarie si daca voi aparea in lista zambet

Ai facut rectificare? Ca parca ai aparut cu domiciliul in MD
georgeta
#146 Posted : Sunday, January 10, 2010 9:44:45 AM

Medals:
annnna wrote:
georgeta wrote:
Ana Suceava wrote:

Ai facut rectificare? Ca parca ai aparut cu domiciliul in MD

Am depus o cerere la Dc,am fost personal acolo,am trimis si o scrisoare recomandata pentru audienta si plus cateva mailuri.Cand am fost acolo mi s-a spus ca daca se rezolva de la ei ,s-ar putea sa nu ma mai cheme la audienta si sa apar direct in lista pentru juramant,acum mai astept putin,am avut si niste probleme personale si nu am avut cum sa mai ajung la Bucuresti,dar sper sa pot ajunge saptamana care vine...sa vedem daca se tin de cuvant.
Users browsing this topic
Vizitator
2 Pages<12
Untag as favorite
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.