jovanius wrote:dorin1984 wrote:jovanius wrote:Buna ziua. Cine ma poate ajuta referitor la declaratie si anume:
Două declaraţii pe propria răspundere făcute la un Notar Public cun care să rezulte căpersoana care depune dosarul :
- nu a mai depus o altă cerere de redobândire a cetăţeniei române.
Cum se procedeaza daca a fost scris mai mult de o cerere de redobândire a cetăţeniei române??? Adica eu am scris o cerere de redobindire a cetateniei in 2003 si alta in 2006 si am primit raspuns la cea din 2006?
Merci anticipat
este diferenta intre cerere de redobindire si cerere de programare, tu ai trimis mai multe cereri de programare, presupun, aceea care o trimiti de la posta, pentru a depune dosarul pentru cetatenie, iar cererea de redobindire se completeaza la consulat pe data cind esti programat...
cereri de programare ca sa depui dosarul poti sa scrii si 100, macar cite una in fiecare zi, daca te tine buzunarul, ceea ce nu este echivalent cu cererea de redobindire care se depune odata.
Merci pentru raspuns! Da, intradevar eu am trimis 2 cereri de programare pentru a depune actele si am primit invitaie pentru a depune dosarul.
Dorin, mai am ceva intrebari daca ma poti ajuta; Spune-mi te rog in cit timp se elibereaza cazierul judiciar romanesc daca actele pentru cazier se depun la consulatul roman in chisinau si de ce acte este nevoie? Si daca este real ca acuma cetatenia o poti primi peste 5 luni?
in privinta cazierului iti pot spune din experienta altor persoane ca daca depui pentru el la consulat o sa dureze ceva timp, in jur de 1 luna sau mai bine, insa tu poti obtine cazierul in felul urmator:
gasesti o persoana (poate sa fie si ruda prieteni)care are permis de sedere legal in Romania,
faci o copie xerox simpla la buletinul tau cu fisa, certificat de nastere si eventual poti sa faci si la pasaport,
ca sa nu trebuiasca cumva.
La notar faci o procura pentru persoana care o sa te ajute, ceva de genul ca imputernicesti persoana cutare sa te reprezinte .....etc
cei de la notariat stiu,
toate aceste acte le pui in plic si le trimiti la autobuz.
Persoana care te ajuta merge la sectia de politie din judetul sau sectorul unde traieste si completeaza o cerere pentru cazier si achita ceva bani, acum nu mai tin minte cit oricum nu e 20 euro
Eu personal am facut cazier cu ajutorul acestei persoane xxx
nustiu daca se mai ocupa oricum ii scrii si vezi daca te poate ajuta.
In privinta celor 5 luni, nu as vrea sa te dezamagesc da la mine au trecut deja 6 luni si tot astept, inca am rabdare
update admin: nu se admite pe forum reclama la persoane care fac caziere sau alte servicii(luare in spatiu pt buletin) decat prin
contact@cetatenie-romana.info