|
Rank: Membru Avansat Posts: 434 Points: 1,318 Location: iasi | Depun dosar: 01/2004 in RO, Urgent: coresp scrisa-05,06,07/2008| Aviz poz: I-a data-03/07/2009, a II-a oara-23/09/2009|Public MOI-27/10/2009|Jur:17/12/2009 in RO|Depun pt transc:18/12/2009|Ridic cert:11/03/10|Dep buletin:12/03/10|Ridic CI:26/03/10
|
dentist wrote:ninaly wrote:eu in 2006 am depus cerere pentru primirea cetateniei romine si mi-a venit inapoi foile celea rosii si atit, da la un prieten care a depus in urma mea cerere a primit deja invitatia de depunere a actelor inca in anul 2009, am nevoie foarte mult de cetatenia romina si deaceea spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac ca sa aflu cind voi primi invitatia sau poate am primit-o dar in drum s-a pierdut nu...tot ce trebuie să faci e să scrii corect fără greşeli gramaticale măcar cele mai iubite cuvinte ale neamului românesc...o s-o faci, o să ai prieteni buni pe forum...n-o s-o faci, o să ai persoane care te priveşte/citeşte cu penibilitate, care nu are prea mare plăcere să te ajute. Eiiii...asta-i buna!!! Maria cu alta palarie!!! Ce treaba are gramatica limbii romane cu prietenia? Suntem cumva la ora de limba romana? Asta inseamna ca tot neamul meu care nu stie sa scrie romaneste desi sunt romani nu mai vorbesc cu ei. Bunica mea nu stie sa scrie romaneste desi s-a nascut in Romania, vorbeste stalcit romana pentru ca asa a fost sa fie...si vin eu Marea Doamna sa o invat limba ei, nu? Asa se intampla si cu cei care mai intra pe forum si ne cere un sfat noi sarim pe ei..marii romani ce suntem...si-i corectam...vezi doamne doar ne-am civilizat.
|
|
3 users thanked annnna for this useful post.
|
|