JaguaR wrote:din 15 ianuarie nu a mai aparut nimic ... deja ne-am obisnuit cu frecventa de mai inainte acum mi se pare ceva ciudat daca nu mai apare 
Dupa cum tin minte, am si scris despre posibilitatea imputinarii publicarii in monitoarele oficiale partea I, cu dosare de cetatenii pe luna/ adica in total a numarului de cetatenii acordate. Am considerat la momentul dat ca asta este un rezultat al schimbarii componentei Comisiei care avizeaza dosarele, astfel incat dupa o perioada de acomodare de vreo 2-3 luni , cand se vor lucra vreo 50 de dosare pe sedinta, se vor ajunge iarasi la un numar normal de vreo 200 - 300 dosare pe pe sedinta.

Doar ca depinde si de numarul de dosare apropate. Acum la secretariatul comisiei sunt cam vreo 4000 de dosare complete,

ca sunt din 2002 sau 2008 , chiar nu stiu. Speram cu totii sa fie aprobate cat de curand astfel ca in juma de an sa avem vreo 4000 de dosare , dar cine stie cum merg treburile acum pe la Cetatenii, si ce ganduri bune ne poarta functionarii Min. Just.